Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

Hehe...najjača tema  :ani_biggrin:

Javljaju li ti se tvoji veliki rođaci, Entovi?

:brokoli:

Подели на овим сајтовима

Da li je tvoj ateizam vise intelektualisticko-racionalisticke prirode, ili eticko-emocionalne, tj. da li je u pitanju nelogicnost vjere, ili ono 'vracam ulaznicu za ovakav svijet'?

Подели на овим сајтовима

da li si u vojsci služio kao artiljerac katapult?

>:/

da li voliš da radiš kao klupa u parku na proleće? :)

Leti su krace 'aljine ^_^

Gotovo nikakav. Na ono što si trebao da odgovoriš nisi odgovorio, dao si neki poluodgovor (više neodgovor nego odgovor) koji tebi odgovara i onda si takvo, sada već izmešteno i promenjeno, pitanje postavio samom sebi. Znači, izmenio si pitanje svojim poluodgovorom i onda si na to izmenjeno pitanje odgovorio sa žarom sa kojim si trebao da odgovoriš na izvorno pitanje. I ovo što kažem sa žarom je tako u odnosu na mlohav odgovor koji se dogodio a inače to je potpuno normalan odgovor, ali je sa žarom kada se uporedi sa mlohavim odgovorom.

Ako nešto nije jasno slobodno me pitaj.

Eto, opet sam nesto pogresio, nikako da se uklopim u tvoje kalupe, dobri moj Prokruste! :D

Колико имаш годова?

Cernobilj mi je nagurao silu godova, tesko mi da prebrojim.

Nije da nisu hteli...

http://www.ratm.net/lyrics/kil.html , zadnjih 18 stihova...

Mrzi tvoje ambalaže ali  ono što je  tvoje unutra sve popije. (još da nadje dozvolu)

a gledajući tvoj avatar on sa takvim stavom ima veću glavu nego ti.

Hejteri ce da hejtuju, sto bi rekla ona stara internetska.

ali podcenili su ga :)

Ti kao da si deo mog marketinskog tima!

...

:bendoff:

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ко ти је ово?

drvol.jpg

Ne budite srca udovička,
No budite srca junačkoga,
Ne odajte druga nijednoga,
Ne odajte vi jatake naše,
Kod kojih smo zime zimovali,
Zimovali, blago ostavljali;
Ne odajte krčmarice mlade,
Kod kojih smo rujno vino pili,
Rujno vino pili u potaji."

Hehe...najjača tema  :ani_biggrin:

Javljaju li ti se tvoji veliki rođaci, Entovi?

:brokoli:

Burarum... i ti si deo najuzeg jezgra mojeg tima za odnose sa javnoscu.

Da li je tvoj ateizam vise intelektualisticko-racionalisticke prirode, ili eticko-emocionalne, tj. da li je u pitanju nelogicnost vjere, ili ono 'vracam ulaznicu za ovakav svijet'?

Sama vera mi nije nista nelogicnija od npr. umetnosti, samo su mi mnoge tvrdnje o svetu neprihvatljive. Nisam siguran ni da postoje ulaznice i da imam kome da vratim, da sam tu, jesam, kakav je ovo svet, to jos ne znam.

Drvce el je l da, da nećeš te vraćene ulazice spustiti u moje poštansko sanduče? 

Nemam ja nista sa uginulom krticom iz tvog sanduceta, ako me to pitas.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

čemu tema?

Fanovi su me dugo nagovarali da bi trebalo da uspostavim neku zvanicnu formu razgovora sa njima koja bi bila podrzana mojim nesumnjivim autoritetom.

Jos kad bih mogao da im brisem i menjam poruke, ihaj!

Подели на овим сајтовима

Sama vera mi nije nista nelogicnija od npr. umetnosti, samo su mi mnoge tvrdnje o svetu neprihvatljive. Nisam siguran ni da postoje ulaznice i da imam kome da vratim, da sam tu, jesam, kakav je ovo svet, to jos ne znam.

Ipak, racionalista... Covjek nije ateista, vec agnostik... Administracija! :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nemam ja nista sa uginulom krticom iz tvog sanduceta, ako me to pitas.

Ma nema uginule vidiš da sve sprečavam unapred :)

Što se teme tiče, na ovakvim temama volim da budem, jer si otvoren za dalja razumevanja sebe i nas....

Budimo otvoreni za Drugog, jer on dolazi tiho gde ga najmanje očekuješ a Njegove reči su one najtiše...(koje se do neba blago čuju)

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ipak, racionalista... Covjek nije ateista, vec agnostik... Administracija! :)

Pritom, nisam ni naucnik! :D

Подели на овим сајтовима

Ma nema uginule vidiš da sve sprečavam unapred :)

Što se teme tiče, na ovakvim temama volim da budem, jer si otvoren za dalja razumevanja sebe i nas....

Budimo otvoreni za Drugog, jer on dolazi tiho gde ga najmanje očekuješ a Njegove reči su one najtiše...(koje se do neba blago čuju)

I tebi cemo da nadjemo neko uhlebljenje u mom marketinskom timu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...