Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

@@Плутонe, hvala ti na proaktivnosti. Postovane forumasice, forumascad i njihovi gospodari forumasi, ovo je kutak na forumu gde mozete da me citirate i lajkminujete moje citate. To ce biti jedan topli kutak, ugodno mesto gde cemo sakupljati moje citate i slagati ih na jedno nadanjujuce mesto.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Срећан Бадњи дан!  ;)

395px-Badnjak-Beograd.jpg

Извор

Vaistinu Badnji dan!

Tako li ti, dakle, zamisljas toplo mesto sa naramkom citata mi!

Je li ovaj na slici izvadio granu iz ognja i molitvom je ozeleneo da opet bude autotrofna do daljnjeg?

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Drage forumasice, forumasi i forumascad,

Zelim da vam skrenem paznju na neke dusekorisne igrice koje se ne stide krstoobraznosti u ova nasa danasnja, gotovo pa poslednja vremena. Evo na primer Crossy Road

NEpqQ.jpg

Svi smo svedoci da se bozicni blagdani pretvaraju u rituale bez punoce smisla, okupljanje porodice jedni oko drugih umesto oko bogomladenca, soping i trosenje novca za poklone, kicenje jelki i turanje nekakve petokrake na njen vrh. E, u ovoj besplatnoj igrici, na vrhu od jelke stoji zlatni krst. Zlobnici bi rekli da je malo nezgodno od sacice voksela napraviti petokraku, pa da su zbog toga pribegli krsnome oblicju.

Docim, u igrici zvanoj Terraria u utrobi zemlje moze se naci i statua krsta.

Statue_tiles_cross.png

http://terraria.wikia.com/wiki/Cross_Statue

Kao sto vidite, ona nema neku specijalnu namenu u igrici, ali zato uvek mozete do nje dovesti svoga lika i izrecitovati simvol vere.

Podelite vasa religiozna iskustva iz gejminga, ostavite svoje komentare, postavite pitanje ili jednostavno lajkminujte sve drvcetove postove.

Подели на овим сајтовима

Gospodine Drvce stvarno imate 88 godina i još ste živi.................... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Gospodine Drvce stvarno imate 88 godina i još ste živi.................... :)

Жив и мрдајућ!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

једно дрвце из мог краја

не знам му ни име ни презиме

шумар ми рече да се по варошима дрвца зову индивидуе, обрадова ме човек

3ogMvSe.jpg?1

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

једно дрвце из мог краја

не знам му ни име ни презиме

шумар ми рече да се по варошима дрвца зову индивидуе, обрадова ме човек

3ogMvSe.jpg?1

Дрвца по варошима су подвижници, јел'да дрвце ?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Javore, budi kolegu. :)

I kakav mu je to forumski nadimak drvce, što lepo ne kaže ko je i šta je. Evo lepo kao ti - Javor. To je isto kao kad bi imao nadimak član ili forumski član. Pa mislim stvarno nije u redu :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...