w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Šta misliš o ženskom principu? drvce је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Šta misliš o ženskom principu? Otkud covecice kad nema Bozice da pravi drustvo Bogu-muzjaku? Obicna sabotaza, nisu tu cista posla. Ukratko, moj je stav da rodno odredjeni, monopolni bog govori o muci onih muskaraca koji su ga izmastali. http://pulse.rs/zenski-i-muski-princip-u-delu-k-g-junga-anima/ Simbolika drveta samog za sebe je određeno muška, ali ukoliko je postavljeno u bašti (Eden), određuje jedinstvo sa ženskim principom. Sta je onda simbolika drvceta, da li to znaci da ja nesto porucujem, bozezabrani odajem se zapravo? :-O U svakom slucaju, zenski princip mi je zabavan koliko i horoskop ili sanovnik. Zabavno je razmisljati i o informacijama koje cureci unatrag kroz prostor-vreme dozivljavaju fazne prelaze te se javljaju u vidu snova, nebeskih pojava, misli... i da je uz odgovarajuci napor moguce rekonstruisati ih u izvorni oblik koji nam otvara zanimljive mogucnosti. Misticizam nije moja soljica caja. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 u stvari sam hteo bez mešanja Boga, mislio sam na ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_Goddess_%28Neopaganism%29 drvce је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 u stvari sam hteo bez mešanja Boga, mislio sam na ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_Goddess_%28Neopaganism%29 Igra na nivou Zork Nemesis-a sa tematikom neopaganizma i Trobozice umesto alhemije bi mi jako prijala. Ako ima stogod slicno, molim javljajte! Primanje na te price kao vid bunta i sokiranja mi je, donekle, razumljivo. Ili formalno osnivanje kulta/religije zarad drzavnih olaksica ili sticanja koristi, uticaja... Primanje iz ubedjenja na to, mi je uvrnuto. Osim za one koji su odgajeni na takvim pricama, pa im je to integralni deo identiteta. Ovo mi je jezivo, mada nije bas u direktnoj vezi sa tvojim pitanjem: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 I jos malo grozote. http://www.veoh.com/watch/v196340339cSNnb35 http://en.wikipedia.org/wiki/Saving_Africa%27s_Witch_Children Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Јел се зими грејеш здрва сугаљ ил сструју? Пг and drvce је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Јел се зими грејеш здрва сугаљ ил сструју? https://www.iter.org/proj Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Šta misliš o seksu? Svojim rečima, moliću drvce and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Šta misliš o seksu? Svojim rečima, moliću Evo, ove reci sam usvojio kao svoje: "Is sex dirty? Only if it's done right.", Woody Allen Ja bih ipak radije slikama no recima, ali bi mi obrisali post, tabui neki, sta li. Ovde su dozvoljene slike odrubljenih glava i raskomadanih leseva, ali nagota je haram. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 zasto ne verujes u Boga? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Шта би све учинио за своју драгу? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Шта би све учинио за своју драгу? Ajd' sad,Drvce! drvce and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Ajd' sad,Drvce! Tri dana već pravi specifikaciju...mislim da je to dobar znak Пг and drvce је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Tri dana već pravi specifikaciju...mislim da je to dobar znak Преполовили сте га овим питањем или што би рекли - исцјепали сте га напола. Мора да се добро наСЈЕКИРАо. drvce је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Како се Диковић понаша? Как`а је ситуаија у Шапцу? drvce је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука