Срђан(Православац) Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 (измењено) http://lh6.ggpht.com/-p1LjpnE0SW8/UxFte9Tp3II/AAAAAAAACJg/XolaIkq0rZQ/s1600/1921092_10151963124193342_572119018_o.jpg Нови филм Син Божији,још један покушај у низу да се прича о Христу стави на филмско платно и да режисери мало уберу осећај славе.Али овај је филм по мени до сада најлошији филм о Исусу који сам гледао.Видећете ту неке сцене које ће вас чак и насмејати,обзиром да је глумачка екипа лоша,да не кажем аматерска,без емоција и унесености у улогу која управо и треба да се пренесе на гледаоце.Поготово глумац који глуми Христа,који до сада није глумио у филму већ у неким португалским серијама.Једноставно човек није имао озбиљности да се уживи у улогу да дочара и изазове праву драж када гледате,већ се мени више није гледало после 45 минута. Филм траје преко 2,5 сата,а ту су изостављени сви детаљи који откривају Христово божанство,дакле нема приказано ни једно чудо које је чинио,сем у Гестиманском врту када исцељује отсечено уво римском војнику,и то на начин како би филмска индустрија показала и пре 60 година. Сценарио лош,писац је користио Јеванђеља себи на вољу и уносио промене по његовој жељи. Неке детаље просто морате приметити,јављање Арханђела Гаврила и његов изглед је смешан,Јосиф Маријин муж је младић у филму,анђео му се јавља на улици а не у сну као по Писму или кратак приказ изругивања Марији јавно што стварно не знам одакле је сценариста то покупио.Придруживање апостола Исусу не постоји,и то је изостављено,приказан је само Христов долазак на Петрову барку које такође није по Јеванђељу,тајна вечера је лоше приказана,недостаје целокупан текст тог догађаја,сатана је оригинал Барак Обама и ту сам се смејао(ко зна можда и јесте).Петар се одриче Христа далеко пошто је свануло а не пре зоре.Марија Магдалена долази сама на Исусов гроб,пред којим нема стражара.Такође се Марија Магдалена приказује међу апостолима као да је једна од њих. Костимографија и и локација снимања је за похвалу.Увод у филм је добар(ту се човек заинтересује а онда трас).Мало земљотреса након Исусове смрти је кул. Католички лидери похваљују овај филм да напоменем успут. http://www.ncregister.com/daily-news/catholic-leaders-praise-son-of-god-movie/ Продуценти који су радили овај филм тј. филмску верзију серијала Son of God(Рома Дауни и Марк Барнет) кажу да су хришћани и да их је „Бог позвао“ да направе ово дело. Питајући се због чега је овај филм толико изврнут,због чега сценарио није по Новом Завету,по којој то библији је рађен сценарио.Испитам мало по инернету саме продуценте. И сазнам подоста ствари,да је Рома Дауни присталица Њу Ејџ религије или секте,која каже да може да левитира по соби и да види анђеле и да прича са њима,такође је причала са својом мртвом мајком. Ученица Екарта Тола,Њу Ејџ учитеља који је искривио библију и додао јој Будистичку,Таоистичку,Хинду и Шинто философију. Елем да не пишем даље даћу два линка где се о њима може прочитати. http://thelasthiker.wordpress.com/2014/02/23/the-son-of-god-movie-is-not-what-we-think-do-you-know-the-voice-of-your-master/ http://davemosher.wordpress.com/2013/03/06/roma-downeys-comments-and-connections-with-psychic-medium-john-edward-show-she-is-not-a-christian-as-she-claims-but-a-new-ager/ И о филму један. https://yourspiritualquest.wordpress.com/2014/03/29/warning-son-of-god-film-pennie-de-witt/ Измењено Април 3, 2014 од Милан Ракић Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Jes da sam ga nagrdio, ali bolje i tako nego nikako :0102_laugh: https://www.pouke.org/forum/topic/25708-ekart-tol-ti%C5%A1ina-govori/ Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Нови филм Син Божији,још један покушај у низу да се прича о Христу стави на филмско платно и да режисери мало уберу осећај славе.Али овај је филм по мени до сада најлошији филм о Исусу који сам гледао.Видећете ту неке сцене које ће вас чак и насмејати,обзиром да је глумачка екипа лоша,да не кажем аматерска,без емоција и унесености у улогу која управо и треба да се пренесе на гледаоце.Поготово глумац који глуми Христа,који до сада није глумио у филму већ у неким португалским серијама.Једноставно човек није имао озбиљности да се уживи у улогу да дочара и изазове праву драж када гледате,већ се мени више није гледало после 45 минута. Филм траје преко 2,5 сата,а ту су изостављени сви детаљи који откривају Христово божанство,дакле нема приказано ни једно чудо које је чинио,сем у Гестиманском врту када исцељује отсечено уво римском војнику,и то на начин како би филмска индустрија показала и пре 60 година. Сценарио лош,писац је користио Јеванђеља себи на вољу и уносио промене по његовој жељи. Неке детаље просто морате приметити,јављање Арханђела Гаврила и његов изглед је смешан,Јосиф Маријин муж је младић у филму,анђео му се јавља на улици а не у сну као по Писму или кратак приказ изругивања Марији јавно што стварно не знам одакле је сценариста то покупио.Придруживање апостола Исусу не постоји,и то је изостављено,приказан је само Христов долазак на Петрову барку које такође није по Јеванђељу,тајна вечера је лоше приказана,недостаје целокупан текст тог догађаја,сатана је оригинал Барак Обама и ту сам се смејао(ко зна можда и јесте).Петар се одриче Христа далеко пошто је свануло а не пре зоре.Марија Магдалена долази сама на Исусов гроб,пред којим нема стражара.Такође се Марија Магдалена приказује међу апостолима као да је једна од њих. Костимографија и и локација снимања је за похвалу.Увод у филм је добар(ту се човек заинтересује а онда трас).Мало земљотреса након Исусове смрти је кул. Католички лидери похваљују овај филм да напоменем успут. http://www.ncregister.com/daily-news/catholic-leaders-praise-son-of-god-movie/ Продуценти који су радили овај филм тј. филмску верзију серијала Son of God(Рома Дауни и Марк Барнет) кажу да су хришћани и да их је „Бог позвао“ да направе ово дело. Питајући се због чега је овај филм толико изврнут,због чега сценарио није по Новом Завету,по којој то библији је рађен сценарио.Испитам мало по инернету саме продуценте. И сазнам подоста ствари,да је Рома Дауни присталица Њу Ејџ религије или секте,која каже да може да левитира по соби и да види анђеле и да прича са њима,такође је причала са својом мртвом мајком. Ученица Екарта Тола,Њу Ејџ учитеља који је искривио библију и додао јој Будистичку,Таоистичку,Хинду и Шинто философију. Елем да не пишем даље даћу два линка где се о њима може прочитати. http://thelasthiker.wordpress.com/2014/02/23/the-son-of-god-movie-is-not-what-we-think-do-you-know-the-voice-of-your-master/ http://davemosher.wordpress.com/2013/03/06/roma-downeys-comments-and-connections-with-psychic-medium-john-edward-show-she-is-not-a-christian-as-she-claims-but-a-new-ager/ И о филму један. https://yourspiritualquest.wordpress.com/2014/03/29/warning-son-of-god-film-pennie-de-witt/ Не знам само што се чудиш? Истини за вољу, нисам погледао филм, али осећам да је смеће, као и већина филмова на ту тематику, поготово ако долазе са запада. На жалост, баш то смеће од филмова, обавезно се емитује на свим телевизијама са националном фреквенцијом, приликом црквених празника у Србији. Филмови Руске продукције који говоре о сличној тематици и који имају квалитета, потпуно су "прогнани" са националних телевизија. Да нема интернета, тешко да би и знали за њих. Питање је зашто је то тако, иако се у врху РРА налази један епископ православне цркве. Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Jes da sam ga nagrdio, ali bolje i tako nego nikako :0102_laugh: https://www.pouke.org/forum/topic/25708-ekart-tol-ti%C5%A1ina-govori/ Ау,страшно,не могу да верујем да неки хришћанин упоште може да се трује њиме. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Питање је зашто је то тако, иако се у врху РРА налази један епископ православне цркве. Чији је он је боље питање.Кад на пинку могу да се приказују свакакви неморали који трују мозгове. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Pa ne znam jednog coveka postedjenog napada lazi, i to na svakodnevnom nivou. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Не знам само што се чудиш? Истини за вољу, нисам погледао филм, али осећам да је смеће, као и већина филмова на ту тематику, поготово ако долазе са запада. Такође се у филму не дотиче смисао Христовог распећа,због чега је Он дошао и због чега је распет.Гледалац који ово буде видео а никада није читао библију има да се пита која је Његова сврха. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Такође се у филму не дотиче смисао Христовог распећа,због чега је Он дошао и због чега је распет.Гледалац који ово буде видео а никада није читао библију има да се пита која је Његова сврха. Био је филм о прошлом Божићу на некој националној телевизији (не могу тачно да се сетим којој), који је више сатанистички по сценама, него Хришћански. Када сам видео само једну сцену где наводно Исус руком чупа своје срце (буквално, раздирањем груди, крв као у хорорима), и даје га народу (ученицима) одмах сам променио програм. Тај филм носи неки наводно Хришћански назив. Одвратно. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Чији је он је боље питање.Кад на пинку могу да се приказују свакакви неморали који трују мозгове. А чији би био? Православни је епископ, СПЦ. Какве везе он човек има са Пинком? Значи, смирите живце мало... GeniusAtWork, Срђан Шијакињић, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Чији је он је боље питање Па чији је? Ја колико знам још увек је владика СПЦ... Пг је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Ок. Мого би мало да оде до пинка да их окади и да их напоји свете водице. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Био је филм о прошлом Божићу на некој националној телевизији (не могу тачно да се сетим којој), који је више сатанистички по сценама, него Хришћански. Када сам видео само једну сцену где наводно Исус руком чупа своје срце (буквално, раздирањем груди, крв као у хорорима), и даје га народу (ученицима) одмах сам променио програм. Тај филм носи неки наводно Хришћански назив. Одвратно. Zvuči kao The last temptation of Christ DankaM је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Zvuči kao The last temptation of Christ Могуће је, нисам стручњак за енглески а назива на Српском се не сећам. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Јесте тај је,која болештија,види се да је глумац тинкилинки Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Какве везе он човек има са Пинком? Већ сам на некој од тема писао моје резоновање. - Ако не може да утиче на садржај програма зашто седи у РРА, када то штети угледу Цркве? У овом случају оставка је чин који разрешава дилему. - Ако може да утиче на садржај програма, а емитује се сво то смеће од турских серија па до "фарме", "тренутка истине" и "луде куће", онда куку нама. Можда ја погрешно закључујем? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука