Oglo Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Mala kolekcija pjesmica koje vam se trenutno sviđaju, i koje vam obilježavaju ovogodišnje proljeće Evo, ja ću počet YOKA and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Pa da zaživi tema : ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2014 http://youtu.be/TPKbG1CCLx8 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Ovo dize iz mrtvih... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Nije bas sveze , malo je setno i za one koji vole stari zvuk metal balada... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Za one koji vole uvek aktuelno... https://www.youtube.com/watch?v=T0H8P3v9P2E&list=LLtSf99cSEWNln0lhbllvPow Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 JESSY and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Данче*, Oglo and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Још једна музичка тема... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Још једна музичка тема... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Још једна музичка тема... Drugi put kada navratiš ponesi bocu Ayla and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука