dragan.dr Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Морам да Вам кажем да човек када оболи од такве тешке болести,осим у лекаре,највише наде полаже у Бога и тада се највише и окреће њему. Описани су случајеви у пракси када је дошло до излечења од најтежих болести,а да није нађен разлог томе,и онда људи то описују као "дело Божјих руку". Моје лично мишљење је да човек снагом вере може да победи свако зло,па и рак,као најтежу болест. Али то је тема о којој би могло да се дискутује месец дана,..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 На које се све начине може лијечити хернија? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragan.dr Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Ношењем различитих појасева,али најчешће оперативно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Колико може да буде опасно ако се носе предвиђени појасеви? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragan.dr Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Уз контроле хирурга није опасно уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Да ли се стање може погоршати и који су услови за његово погоршање? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragan.dr Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Најгоре је ако се јави укљештење киле,ако се одмах не одреагује,исход може бити фаталан. Сплет несрећних околности доводи до укљештења,зато су битне редовне контроле хирурга. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Како се јавља уклијештење киле?Да ли нешто претходи томе или се то догоди само од себе? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 Помого ти Бог докторе! Јуче ми се појави питање, када је први пут човјек употребио нешто из природе да би се излијечио и како је уопште дошао до тога да употреби нешто из природи, зна ли се? Може бити да је глупо питање, али ја упитах. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragan.dr Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Da odgovorim od sinoc na pitanje za ukljestenje kile,splet okolnosti dovodi do toga. a sto se tice pitanja sta je covek prvo upotrebio da bi sebe izlecio,a potice iz prirode,to stvarno ne znam,verovatno neku biljku,ne znam,.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 pomaze Bog doktoru ,interesuje me dalije to normalno hm staje normalno ma isla sam na snimanje neko i znam vec sam imala rentgen i obicno najdalje posle par dana osjetim bolove sijeku i presecaju preko citavog tijela a danas sam mnogo imala ledja ruke prste i tako i sada strepim znam stame ceka koji bolovi ce me spopasti ,dalije to tolko stetno da vise porusi to zracenje nego sto ima koristi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Докторе, немојте се устручавати да пишете и на другим темама. Да не замарамо само, можете и да се играте с нама нпр. http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,846.0.html или да ставите неки линк за музику коју волите, и све друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 ceca to samo zove upomoc jel nezna dalje stace napisati u temi pricam ti pricu ,,salim se ceco malo oprosti nemoj zameriti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragan.dr Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Draga Suzo,ne razumem zbog cega ste se snimali na rentgenu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 zbog reuma imam jedan pregled u avgustu zakazan u bolnici i zato ove snimke sada da ponesem tako su zahtevali iz bolnice nazalost evo vec pocinje polako bas u glavi dame presijeca nemogu to ni objasniti cudni bolovi i zato moje pitanje dali su ta zracenja tolko stetna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука