Jump to content

Разговарајте са др Драганом Богдановићем о здрављу и лечењу

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

Морам да Вам кажем да човек када оболи од такве тешке болести,осим у лекаре,највише наде полаже у

Бога и тада се највише и окреће њему.

Описани су случајеви  у пракси када је дошло до излечења од најтежих болести,а да није нађен разлог томе,и онда људи то описују као "дело Божјих руку".

Моје лично мишљење је да човек снагом вере може да победи свако зло,па и рак,као најтежу болест.

Али то је тема о којој би могло да се дискутује месец дана,.....

Подели на овим сајтовима

Најгоре је ако се јави укљештење киле,ако се одмах не одреагује,исход може бити фаталан.

Сплет несрећних околности доводи до укљештења,зато су битне редовне контроле хирурга.

Подели на овим сајтовима

Помого ти Бог докторе!

Јуче ми се појави питање, када је први пут човјек употребио нешто из природе да би се излијечио и како је уопште дошао до тога да употреби нешто из природи, зна ли се?

Може бити да је глупо питање, али ја упитах.

Подели на овим сајтовима

pomaze Bog  doktoru ,interesuje me dalije  to normalno hm staje  normalno  ma isla sam na snimanje  neko i znam vec sam imala rentgen  i obicno najdalje posle par dana  osjetim bolove sijeku i presecaju  preko citavog tijela      a danas sam mnogo imala ledja ruke prste i tako i sada strepim znam stame ceka koji bolovi  ce me spopasti  ,dalije to tolko stetno    da  vise porusi  to zracenje nego  sto ima koristi 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Докторе, немојте се устручавати да пишете и на другим темама. Да не замарамо само, можете и да се играте с нама нпр. http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,846.0.html

или да ставите неки линк за музику коју волите, и све друго.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...