JESSY Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Naša ljubav je samo naša stvar! Miloš Biković i Brankica Sebastijanović nedavno su se našli na meti medija zbog navodnog ne kunzumiranja svoje ljubavi, ali ipak mladi pračni par tvrdi da im time nije nanesena šteta, već da je taj događaj još više učvrstio njihovu ljubav. "Nije mene iznerviralo to što se pisalo da se Brankica i ja suzdržavamo od seksa, već što je to stavljeno meni u usta, a ja to nisam izjavio. Nije meni nanesena bogzna kakva šteta, već se mladi ljudi vaspitavaju na pogrešan način, odnosno da su izmišljotine normalna stvar, rekao je Miloš Biković. Njegova devojka Brankica Sebastijanović dodaje da ona na tu temu nikada nije htela da priča: "Nikada nisam želela da komentarišem takve gluposti, ali ni naš privatni život uopšte. Sve to nema veze sa istinom", rekla je ona. http://www.svetplus.com/vesti/38844/milos-bikovic-i-brankica-sebastijanovic:-nasa-ljubav-je-samo-nasa-stvar Жика, Trifke and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Мука ми је од ових безобразних трачева и коментарисања у лошим новинама и на интернету нечије приватности. Имају ли они који пишу и читају ове глупости свој живот или живе од мешања у туђи? Каква беда! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Miloš Biković i Brankica Sebastijanović nedavno su se našli na meti medija zbog navodnog ne kunzumiranja svoje ljubavi, ali ipak mladi pračni par tvrdi da im time nije nanesena šteta, već da je taj događaj još više učvrstio njihovu ljubav. Munze konza! Зосима је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука