Crveni Baron Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 kakav crni rat ljudi ...nema opd toga nista ... pa mislite li da neki nemac ili italijan ili francuz ima nameru da se zamajava sa time? Ljudi planiraju letovanje, guzve vec pocinju po putevima, kakav crni sukob. Politicari malo palamude, za tri meseca ce leci prasina, ni od sankcija nece ostati nista niti biti nista .... Manastir Bradaca, Trifke, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Putin ne vodi mudru politiku. Trebao je odmah da pripoji Rusiji sve delove Ukrajine gde su Rusi vecina. Ovako ce ponovo morati da se cima za neko vreme , pa opet halabuka , kao sankcije ovo ono... Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 A koga briga sto ne moze u rusiju ... ne bi mu trebalo dozvoliti povratak u Srbiju ..a rusija neka brine svoje brige ... Јел ти Crveni, шта с' у'фатио ту да ми опед баронишеш? Шта сам ти ја реко прошлог пута за то твоје? Са'ш бит' грђен. О'ма. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Vrsio si neke ankete? Занимљив детаљ је и ова погрешна употреба глагола вршити ( издвајање зрелог жита из класја, вршидба ) укорењена од оног комунистичког "вршилац дужности", скраћено v.d. Чак је и "обављати" ту параписмено, јер би и тај глагол био употребљен уз глаголску именицу која сама по себи означара радњу. Укратко: "Vrsio si neke ankete?" - Анкетирао си! Ne vršite po Pravopisu!... Zanimljiv detalj: retko gledam televiziju, ali u takvim prilikama gotovo u svakom Dnevniku ili u nekoj politički orijentisanoj emisiji čujem sintagmu "stranka vrši vlast". Ej, televizija je to: verujem u to što kažu. Ama, vrše, kad vam kažem! http://drgrba.blogspot.com/2007/11/ne-vrite-po-pravopisu.html ) ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Какву будалаштину да направи БИЛО КО , кад у парламенту ће владати потпуно једногласје у погледу европског пута наше земље. Све странке су чврсто опредељене за улазак у Европску унију. 100% sHa_sarcasticlol Са друге стране Путин нам је јасно рекао (нема шта да мислимо) " Ruski predsednik Vladimir Putin je poručio srpskom rukovodstvu da će, ukoliko budu podlegli pritiscima EU, zatražiti od Beograda da odmah izmiri dug od blizu milijardu evra za ruski gas, ali i da nadoknadi štetu koju je Rusija pretrpela zbog kašnjenja radova na Južnom toku." http://www.tanjug.rs/novosti/123409/ostre-mere-rusije-ako-srbija-prihvati-sankcije.htm ) Sankcije koje nam je najavila Moskva su nešto najlepše što sam čuo u poslednjih par nedelja. Samo neka nam opale sankcije radovao bih se kao niko. Sa sankcijama Moske cela priča bila bi zapečaćena jednom zauvek, i to me raduje. A sankcije cemo mi preživeti svakako. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Sankcije koje nam je najavila Moskva su nešto najlepše što sam čuo u poslednjih par nedelja. Samo neka nam opale sankcije radovao bih se kao niko. Sa sankcijama Moske cela priča bila bi zapečaćena jednom zauvek, i to me raduje. A sankcije cemo mi preživeti svakako. И ја се радујем ако власт буде игнорисала Русију и свој сопствени народ, усвајала еу ставове, изневерила Москву, то значи да ће бити таласања и свакаквих превирања код нас. А највише ме радује што ће народ доћи себи и видети да нема више шале. Мада од тога неће бити ништа бар још неко време. Вучић има дрскости и балансираће још пар месеци сигурно а можда и дуже и неће отворено стати на ничију страну а за касније ћемо да видимо. Само полако без журбе не треба подлећи притисцима из Брисела, и биће добро иначе може бити гадно. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Мада од тога неће бити ништа бар још неко време. Вучић има дрскости и балансираће још пар месеци сигурно а можда и дуже и неће отворено стати на ничију страну а за касније ћемо да видимо. dace bog da tako i ostane oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Ne izvrcite cinjenice. Srbija bi se ponela AGRESIVNO prema Rusiji uvodeci joj neke "EU" sankcije i ponela bi se nelegalno i razbojnicki. Sankcije nekoj zemlji mogu da uvedu samo UN a nikako basibozuci oz Brisela... Stoga je stav Rusije potpuno ispravan a nas je problem sto smo se uhvatili ili se hvatamo u kolo sa razbojnicima ... Rusi stite ovim i medjunarodno pravo a ne samo sebe.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 dace bog da tako i ostane Ма ја сам за окретање Русији и напуштање еу стрампутице. Просто на дуге стазе неутралност је неизведива очигледно Брисел стишће а Москва нам само даје до знања неке ствари. На нама је да бирамо. Зашто Русији? Јединство у вери,велика сличност по духу и традицији, језику, менталитету... Просто природан и логичан избор. Зашто не еу? Опходе се према нама често са ниподаштавањем сматрају нас дивљим, суровим. Једном речју не поштују нас као људе. Потврда овога је иживљавање бомбардовањем и стајање запада на страну наших противника уназад кроз ближу и даљу историју. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Meni je to toliko....ajde neću ni napisati... ali neverovatno je koliko vas pogodi svaka pomisao na to da je nešto protiv Rusije, imam utisak da dobar deo ljudi misli da živi u Risiji, a da je Srbija nešto kao "iz nužde" Kao i ranije, tako i danas, uvek isto, prema svim silama osećam najdublji prezir, pa tako i prema Rusiji. (mislim na politiku, ne na onu drugu Rusiju, umetnosti i bogatstva, prirodnih lepota itd. ) NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Ма ја сам за окретање Русији и напуштање еу стрампутице. Просто на дуге стазе неутралност је неизведива очигледно Брисел стишће а Москва нам само даје до знања неке ствари. На нама је да бирамо. Зашто Русији? Јединство у вери,велика сличност по духу и традицији, језику, менталитету... Просто природан и логичан избор. Зашто не еу? Опходе се према нама често са ниподаштавањем сматрају нас дивљим, суровим. Једном речју не поштују нас као људе. Потврда овога је иживљавање бомбардовањем и стајање запада на страну наших противника уназад кроз ближу и даљу историју. Nismo mi neutralni i ti to dobro znaš. Vučić je bio potpuno jasan kada je pre izbora narodu rekao gde vodi Srbiju, Narod je to čuo, i nije ga kaznio na izborima. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Nismo mi neutralni i ti to dobro znaš. Vučić je bio potpuno jasan kada je pre izbora narodu rekao gde vodi Srbiju, Narod je to čuo, i nije ga kaznio na izborima. Ма како нисмо неутрални када Вучић није ни зуцнуо против Руса а камоли санкције да удари па то би тек био тотални промашај. Вучић слуша тренутно реч Брисела а на друго уво му све то излази и моћнији је него икад јер зна да ће имати подршку силне Москве за сваки чак и неутралан став, да не причамо када би рекао коју искрену из дубине радикалског срца. Веруј ми све то у њему још увек чучи па није њега Шешељ џаба високо ценио има ту још штошта код Вучка. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Žao mi je što ne mogu da nadjem nikako video, u kome sam prvi put čuo jednog srpskog političara da kaže otvoreno Srbija ide ka zapadu i to je njeno opredeljenje. To je rečenica koju je Vučić izgovorio na tv, pred same izbore. Ja sam se zaprepastio da je to u medijima prošlo veoma mlako, nije bilo nikakvih komentara na tu izjavu. A da se razumemo, tako nešto ni Tadić dok je bio na vlasti nikad nije izgovorio,jer nije smeo, pa je zato Vučićeva izjava šokantna. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Žao mi je što ne mogu da nadjem nikako video, u kome sam prvi put čuo jednog srpskog političara da kaže otvoreno Srbija ide ka zapadu i to je njeno opredeljenje. To je rečenica koju je Vučić izgovorio na tv, pred same izbore. Ja sam se zaprepastio da je to u medijima prošlo veoma mlako, nije bilo nikakvih komentara na tu izjavu. A da se razumemo, tako nešto ni Tadić dok je bio na vlasti nikad nije izgovorio,jer nije smeo, pa je zato Vučićeva izjava šokantna. Имаш право да вршиш ретроспекцију. Треба гледати дешавања полако стрпљиво из дана у дан. А данас видимо Вучића који се двоуми који чека и одуговлачи, калкулише и рачуна. Боље бити спреман на све па и на одустајање од евроинтеграција па побогу није ни то смак света. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Имаш право да вршиш ретроспекцију. Треба гледати дешавања полако стрпљиво из дана у дан. А данас видимо Вучића који се двоуми који чека и одуговлачи, калкулише и рачуна. Боље бити спреман на све па и на одустајање од евроинтеграција па побогу није ни то смак света. Nije smak sveta ali jeste Srbije. Seti se kako su on i Dačić "izigrali narod" kada su kao "odustali " od pregovora sa Kosovom, nije prošlo ni nedelju dana, kad ono, papir koji su nazvali belim koji ne nudi ništa srbijanska delegacija potpisala do poslednjeg slova, znaci jasno, prvotno odbijanje je služilo da se narod pripremi, a potpisani dokument nije bio ništa manje beo, prilikom drugog potpisivanja, ako se usporedi sa onim prvim. Ovo pišem jer znam da su ljudi emotivni i da misle da"neće nasi Ruse", e pa upravo rade slično kao sa spomenutim sporazumom, daj malo vremena pa da pred narod izadjemo sa onim što je od nas Brislel tražio. Znam da vam to sada zvuči..ali tako će biti, samo sam surovo realan i otvoreno i bez emocija gledam na ono što se dešava. Ali ne brinite, biće neko medjurešenje, jer svakako da bi bilo loše usprotiviti se Rusji, kao i bilo kojem drugom svetskom policajcu, bilo da se radi o USA, Nemačkoj, ko god. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука