Juanito Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Rek`o bi da je i ovo vrlo zanimljivo, ali ne znam sta ce Ivica da kaze na to... Не знам баш најбоље човека, али вероватно ће ти рећи да наставиш да читаш тај чланак из линка. George Monbiot of The Guardian tracked down Bellamy's original source for this information and found that it was Fred Singer's website. Singer claimed to have obtained these figures from a 1989 article in the journal Science, but no such article exists.[11] Bellamy has since stated that his figures on glaciers were wrong, and announced in a letter to The Sunday Times in 2005 that he had "decided to draw back from the debate on global warming".[12] Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Не знам баш најбоље човека, али вероватно ће ти рећи да наставиш да читаш тај чланак из линка. Ups... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Не знам да ли је Лондон био топлији. Рецимо да јесте. Кафићи у Кнез Михајловој су пунији сад неко пре пет година. Србија никад богатија. То је отприлике тај ниво закључивања. Не значи да није. Али онај ко на основу тога тврди да јесте је неко ко, на пример, жели да покаже да је Вучић најбољи политичар кога је Србија икада имала, бла бла бла... Ma OK je to, ne tvrdi tu niko nista, prosto je zanimljivo sto uopste ima i drukcijeg moguceg pogleda na pitanje klime. I taj covek je izneo svoja zapazanja na osnovu nekih merenja i podataka, nije tek onako, a nije ni tvrdio da je apsolutno u pravu... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 И сад ми срце заигра кад чујем ово, каква је то радост била... DYNABLASTER, Лидија Миленковић, obi-wan and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2014 :good2: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Ma OK je to, ne tvrdi tu niko nista, prosto je zanimljivo sto uopste ima i drukcijeg moguceg pogleda na pitanje klime. I taj covek je izneo svoja zapazanja na osnovu nekih merenja i podataka, nije tek onako, a nije ni tvrdio da je apsolutno u pravu... Ма само напред, ово је демократска земља (све док ти Вучић не обрише постове), него мени само занимљиво како волиш слободно размишљање у стварима где су једино досадне и сувопарне бројке релевантне, а у стварима као што су политика или верска догма си ригидан к'o коска. Бориш се против релативизације морала и естетике, а истовремено обожаваш релативизацију бројева. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Ма само напред, ово је демократска земља (све док ти Вучић не обрише постове), него мени само занимљиво како волиш слободно размишљање у стварима где су једино досадне и сувопарне бројке релевантне, а у стварима као што су политика или верска догма си ригидан к'o коска. Бориш се против релативизације морала и естетике, а истовремено обожаваш релативизацију бројева. Iz tvog ugla mozda izgleda tako, ali ne bi ja bas rek`o da jeste tako... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 И сад ми срце заигра кад чујем ово, каква је то радост била... мени ова мелодија на фону Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Belami je 2002. godine tvrdio da je nestao sa TV-a iz političkih razloga, iako je njegova TV karijera prestala pre političkog angažmana, još 1994. godine: It was then that Goldsmith asked him to stand against Major. "In some ways it was probably the most stupid thing I ever did because I'm sure that if I have been banned from television, that's why. I used to be on Blue Peter and all those things, regularly, and it all, pffffft, stopped." Actually, he says, his TV career had stopped some time before that - he made his last BBC series eight years ago. Perhaps he is too scruffy for telly these days, I suggest. He gives me a look. "There are some bloody scruffy people on television these days. Very scruffy in what they think and the way they talk." Izvor: The Guardian Zapravo je iz svega ovoga prilično jasno zašto je njegova TV karijera prestala - počeo je javno da se blamira... a javno blamiranje nužno uzrokuje sunovrat karijera TV ličnosti (ili bar onih TV ličnosti koje nemaju silikone)... Šteta, bio je baš kul tip... i zahvalan sam mu za mnoge lepe emisije koje su obeležile moje detinjstvo. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Jedan od ljudi koji su mi izuzetno ulepsali detinjstvo, ziva legenda od coveka! Dobro se secam neke epizode kad je do pojasa uskocio u tresetiste, da bi objasnio nesto oko nekih algi koje tu zive. Znaci, bio je kaljav od glave do pete pred kamerama Иначе, ја сам се к`о клинац, често пута "играо њега"... Узмем на длан груду земље и као некоме "објашњавам" Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука