-Владимир- Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Glupo je misliti da je pitanje novinark glupo. No nista to nije cudno ipak je ovde ustaljeno misljenje naroda da je logika izum zlog zapada a da su narodna verovanja i uveranja sve u 16 pouzdana. Дуња, Nebojš.a, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja ne vidim sta je ovde nadmudrivanje. Novinarka pitala pitanje "sta ce selu tri crkve" ... legitimno pitanje... selo verovatno ima jednu poluraspalu skolu, a grade joj trecu crkvu. A baka skocila, kao da je ova za srce ujela "dize covek crkvu da se pokaze pred Bogom" ... lepo je to.. al pokazao bi se isto tako pred bogom kad bi izgradio skolu, ili dao pakete za sirocad ili mnogo toga drugog. I jos bezobrazluk: "da necete mozda dzamiju" .... tako da ja ovde ne vidim nikakvo nadmudrivanje, samo jednu bakutu koja se nekulturno svadja sa novinarkom. Baka je razoblicila novinarku i njenu misiju.Tebi izgleda cudno, ali Baka je videla da je novinarka sva u crnom i crvenom i da ima ispisane sestice po licu kao svaki satanista koji "pravi djavola". Naravno, to su vesto novinari isekli iz snimka da bi Baka delovala bezrazlozno iziritirana. Novinarka da bude srecna sto nije prosla kao i svaki drugi neprijatelj u borbi, nego joj je Baka postedela zivot i pustila je da ode sa teritorije ("mici mi se"). Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja ne vidim sta je ovde nadmudrivanje. Novinarka pitala pitanje "sta ce selu tri crkve" ... legitimno pitanje... selo verovatno ima jednu poluraspalu skolu, a grade joj trecu crkvu. A baka skocila, kao da je ova za srce ujela "dize covek crkvu da se pokaze pred Bogom" ... lepo je to.. al pokazao bi se isto tako pred bogom kad bi izgradio skolu, ili dao pakete za sirocad ili mnogo toga drugog. I jos bezobrazluk: "da necete mozda dzamiju" .... tako da ja ovde ne vidim nikakvo nadmudrivanje, samo jednu bakutu koja se nekulturno svadja sa novinarkom. Питање јесте легитимно , али исто је тако легитимно да село има три цркве . Село треба да има школу али се овде о томе не говори . Ми незнамо дали село има или нема школу и не треба да судимо о томе. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Питање јесте легитимно , али исто је тако легитимно да село има три цркве . Село треба да има школу али се овде о томе не говори . Ми незнамо дали село има или нема школу и не треба да судимо о томе. Ne znamo, ali ovde se slavi baka koja na jedno ok pitanje odgovara sa vredjanjem, prozivkom, i na kraju napadom da "novinarka oce dzamije" Po meni to jednostavno nije nadmudrivanje. A to da ima poluraspalu skolu, to je moja slobodna pretpostavka, da ga zacinim. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 al stvarno je glupo pitanje bgpj, feeble and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ne znamo, ali ovde se slavi baka koja na jedno ok pitanje odgovara sa vredjanjem, prozivkom, i na kraju napadom da "novinarka oce dzamije" Старји људи који живе на село неретко говоре без длаке на језику и не улепшавају свој говор , али најчешће говоре искреније од људи који филују свој говор. Зорица Бубало, Mилена КШ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Старји људи који живе на село неретко говоре без длаке на језику и не улепшавају свој говор , али најчешће говоре искреније од људи који филују свој говор. Браво. Управо тако. 8086.gif Данче*, Mилена КШ, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Старји људи који живе на село неретко говоре без длаке на језику и не улепшавају свој говор , али најчешће говоре искреније од људи који филују свој говор. Pa dobro, o ovome ne diskutujemo uopste. Diskutujemo o necemu sasvim drugom, da li je baka nadmudrila novinarku. Meni bas i ne deluje i objasnih zasto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ne znamo, ali ovde se slavi baka koja na jedno ok pitanje odgovara sa vredjanjem, prozivkom, i na kraju napadom da "novinarka oce dzamije" Po meni to jednostavno nije nadmudrivanje. A to da ima poluraspalu skolu, to je moja slobodna pretpostavka, da ga zacinim. Ма познајем већ тај твој манир. Нема проблема. Слобода мишљења на делу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ova starica je nekulturna. Pokazacu sinu ovaj snimak kao primer kako ne treba razgovarati sa ljudima. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Bezobrazluk je pitati "zasto tri crkve".... sta je tu bezobrazluk? Care, način na koji se pita može da bude provokativan bez obzira što su reči strejt. Dakle, gospođa je prepoznala provokaciju u novinarkinom pitanju i reagovala je kako je reagovala. Зорица Бубало, DYNABLASTER, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ova starica je nekulturna. Pokazacu sinu ovaj snimak kao primer kako ne treba razgovarati sa ljudima. Немој то да заборавиш Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 "Ajde, molim te, miči mi se" - ha ha ha Дуња, Trifke and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Care, način na koji se pita može da bude provokativan bez obzira što su reči strejt. Dakle, gospođa je prepoznala provokaciju u novinarkinom pitanju i reagovala je kako je reagovala. Care, sto me provociras? Ма познајем већ тај твој манир. Нема проблема. Слобода мишљења на делу. Super. Зорица Бубало and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука