Јанко Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Kakvo uoblicavanje misli? O cemu pricas? Mislis li da na planeti zive budale koje ne znaju sta rade i da ih uoblicavaju? A tebi su otvorene oci? Nemoj da se gordis, svi ljudi znaju ono sto znas ti ne sekiraj se. Te i oni vojnici. I americki i Ruski i nasi ... Svi. О.К. Ја сам горд. Праштај, нећу више ни речи, пошто је твоје срце затворено за било чије искуство и (по)знање, а видим да познајеш и срца других... Ја сам у миру са својом савешћу-и зашто сам био тамо, и зашто пишем ово што пишем... Case closed... Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Успут, на крају "параде", а када смо "победили" НАТО, тог августа 1999. године, сви припадници летачког састава наше војске су упознати са наредбом и морали су да је потпишу, а тицала се такозтваних "зона забрањених летова".... Наиме, у наредби која је тада дата на знање и којом се потписном потврдом давало стање да си упознат са њоме, дефинисало се неколико зона забрањеног лета са прецизним координатама, а које су све листом биле над кућама и резиденцијама СМ... Под претњом обарања летелице без упозорења, уколико би се нарушио простор изнад тих зона, свима нам је уз потпис било запрећено, да се случајно "не играмо" и не летимо изнад зона, које су биле стицајем околности изнад Карађорђева, Белог двора, куће у Пожаревцу, резиденције на Дедињу, резиденције у Београду-Стари двор, оног ловишта у Мајданпеку и још неке... Ваљда се бој`о да ће му неко из десеткованог вцаздухопловства доћи главе... Зато што смо победили... Ja vidim ovde dva bezakonja. SM i NATO. I jedni i drugi su davali legitimitet za poteze koje su ta dva zločinca uradila. (SM i NATO) Koliko ti bezakonja ovde vidiš Milane? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja vidim ovde dva bezakonja. SM i NATO. I jedni i drugi su davali legitimitet za poteze koje su ta dva zločinca uradila. (SM i NATO) Koliko ti bezakonja ovde vidiš Milane? Нема потребе то да ме питаш. Ја сам своје рекао на низ тема и овде на форуму, и на овој такође и са тобом лице у лице када смо се видели... Ја само никада не могу пристати на причу да смо "могли да ратујемомо још 10 година" и "да смо их победили".... А злочинци су и један и други... Подејданако.. И они који су нам то урадили и он, име му се никада не споменуло-који је то дозволио... Volim_Sina_Bozjeg, Juanito, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Нема потребе то да ме питаш. Ја сам своје рекао на низ тема и овде на форуму, и на овој такође и са тобом лице у лице када смо се видели... Ја само никада не могу пристати на причу да смо "могли да ратујемомо још 10 година" и "да смо их победили".... А злочинци су и један и други... Подејданако.. И они који су нам то урадили и он, име му се никада не споменуло-који је то дозволио... Sve to znam ali ovde mi nastade problem što sam izjednačio zločince i valjda su se uplašili da bi to moglo ići na korist onima koji tvrde da možemo ratovati i 20 godina. Praštaj brate. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Успут, на крају "параде", а када смо "победили" НАТО, тог августа 1999. године, сви припадници летачког састава наше војске су упознати са наредбом и морали су да је потпишу, а тицала се такозтваних "зона забрањених летова".... Наиме, у наредби која је тада дата на знање и којом се потписном потврдом давало стање да си упознат са њоме, дефинисало се неколико зона забрањеног лета са прецизним координатама, а које су све листом биле над кућама и резиденцијама СМ... Под претњом обарања летелице без упозорења, уколико би се нарушио простор изнад тих зона, свима нам је уз потпис било запрећено, да се случајно "не играмо" и не летимо изнад зона, које су биле стицајем околности изнад Карађорђева, Белог двора, куће у Пожаревцу, резиденције на Дедињу, резиденције у Београду-Стари двор, оног ловишта у Мајданпеку и још неке... Ваљда се бој`о да ће му неко из десеткованог вцаздухопловства доћи главе... Зато што смо победили... Брате, ја немам више ни воље ни снаге да овим новим генерацијама - што све знају а нигде нису учествовали, осетили, видели и спознали - покушавам да објасним... Они своја знања црпу из гугла и новина, не из живота... Кад идеализују СМ и друге окривљују за његове промашаје не знам дал да плачем или да се смејем... Ма Мира је крива за све... Ја не бих мењао ни за шта моје молитве под ведрим небом пуним светлећих тачкица и Писмо са тамјаном и брикетом у унутрашњем џепу које сам - свако понаособ - свако вече користио... Слава Богу за све... RYLAH, Драшко, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Брате, ја немам више ни воље ни снаге да овим новим генерацијама - што све знају а нигде нису учествовали, осетили, видели и спознали - покушавам да објасним... Они своја знања црпу из гугла и новина, не из живота... Кад идеализују СМ и друге окривљују за његове промашаје не знам дал да плачем или да се смејем... Ма Мира је крива за све... Ја не бих мењао ни за шта моје молитве под ведрим небом пуним светлећих тачкица и Писмо са тамјаном и брикетом у унутрашњем џепу које сам - свако понаособ - свако вече користио... Слава Богу за све... Ne znam, mene je masa metaka promašila...(umem da znam) Ko sme Miloševićem da pravda zločin van medjunarodnog prava??(agresija NATO) Podjednake ruke imaju. Jednog smo posali na sudjenje a drugi nam i dan danas postavlja uslove, umesto da izvedu zločince pravdi. Zar vam to ne liči na pravi pravcati udružen zločinački poduhvat? I ko sme podjednako da tvrdi da milošević nije bio zločinac prema sopstvenom narodu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Брате, ја немам више ни воље ни снаге да овим новим генерацијама - што све знају а нигде нису учествовали, осетили, видели и спознали - покушавам да објасним... Crveni Baron nije novija generacija on je covek vasa generacija. A ovi novije generacije koji se zanose da smo pobedili su samo oni koji uce od Barona i njemu slichnih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ti si u novijoj generaciji štreber? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Da se podsetimo sta je sloba odbio i zasto je gadjano: реговори у Рамбујеу и случај Рачак[уреди] За више информација видети Споразум из Рамбујеа и Случај Рачак Амерички секретар одбране Вилијам Коен и генерални секретар НАТО пакта Хавијер Соланаразговарају у Пентагону 15. марта 1999. о корацима алијансе у случају да влада Југославије одбије да потпише споразум из Рамбујеа И поред попуштања југословенске стране, НАТО, а пре свих САД, које су латентно подржавале ОВК су крајем 1998. године распоредили око СРЈ велике ваздушне снаге, а повећана је и борбена готовост других војних видова. Највећи број авиона био је распоређен у америчким базама у Италији, пре свега у Авијану. У Јадранско море је упловио известан број носача авиона и подморница, пре свега америчких ифранцуских. Како су се сукоби на Косову наставили, Контакт група је организовала мировне преговоре у дворцу Рамбује, близу Париза, уфебруару 1999. године. У почетку је југословенска страна била ближе потписивању понуђеног документа, који је захтевао распоређивање мањег броја снага УН-а на Косову уз присуство југословенских снага. Албанци су одмах одбацили предлог. Међутим, после неколико дана,Милошевић је, према неким наводима, лично забранио потписивање понуђеног документа, правдајући то суверенитетом и територијалним интегритетом. У једној изјави, док је присуствовала преговорима, тадашњи амерички државни секретар, Мадлен Олбрајт, изјавила је да би било најбоље да обе стране потпишу документ, али уколико се деси да нико не потпише, Контакт група би извршила притисак. „Међутим“, додала је, „уколико Албанци не потпишу, а Срби то учине, ми (САД) ћемо им укинути финансијску помоћ. Уколико се деси обрнуто, ми ћемо бомбардовати Југославију“. Већ је тада постало јасно да је интервенција ограничена на покрајину искључена, те да је известан напад на целу земљу. Повод за саму акцију је стигао 15. фебруара 1999., када су српске специјалне снаге побиле известан број људи у цивилној опреми у селу Рачак. До данас, званичан став Србије јесте да су то били маскирани припадници ОВК, међутим чланови верификаторске мисије ОЕБС-а су известили да је то био акт етничког чишћења. Новонасталу ситуацију, искористили су америчке дипломате, пре свих Мадлен Олбрајт, која је извршила успешан притисак на вођу албанске делегације- Хашима Тачија- албанска делегација је потписала предлог споразума. Почетком марта, мисија ОЕБС-а се повукла са Косова, најављујући тиме да се међународна заједница и дефинитивно одлучила за ратну опцију како би решила питање статуса покрајине. 22. марта, велики број страних медија је почео да извештава како је војна акција сасвим извесна. Наредни дан, 23. март, био је посебно драматичан. Амерички изасланик за Балкан, Ричард Холбрук, дошао је у Београд како би наводно „убедио Милошевића да пристане на предлог из Рамбујеа“.[23] Детаљи састанка су до данас непоуздани и контроверзни. Холбрук је у једном интервјуу изјавио да је Милошевић својим хладнокрвним ставом изазивао рат, говорећи да је то већ „готова ствар“, те да он није имао другог избора него да напусти земљу и да знак америчким и НАТО снагама за акцију. Војни аналитичари, пак, тврде да је ова посета била плод медијске манипулације, те да је Холбрук практично дошао да Милошевића обавести да је одлука већ донесена. Те вечери, премијер Југославије, Момир Булатовић је објавио непосредну опасност од ратног стања. Генерални секретар НАТО-а, Хавијер Солана одобрио је нападе.[23] Наредни дан цивилно становништво целе земље је провело у ишчекивању напада. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%83_%D0%B8_%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%85%D0%B8%D1%98%D0%B8#.D0.9F.D1.80.D0.B5.D0.B3.D0.BE.D0.B2.D0.BE.D1.80.D0.B8_.D1.83_.D0.A0.D0.B0.D0.BC.D0.B1.D1.83.D1.98.D0.B5.D1.83_.D0.B8_.D1.81.D0.BB.D1.83.D1.87.D0.B0.D1.98_.D0.A0.D0.B0.D1.87.D0.B0.D0.BA Drugim recima Ameri su ponudili, dozvolite prisustvo UN + Vase trupe. Ukoliko se albanci ne sloze, ukidamo im svaku podrsku. Sa druge strane, ukoliko se vi ne slozite, gadjanje. Da smo se mi slozili danas bi imali i Kosovo, i Ne bi bilo gadjanja. pa vi sto podrzavate slobu - nastavite...... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Da se podsetimo sta je sloba odbio i zasto je gadjano: Ma zabole me brate zašto je gadjano bombama. Razumeš li ti da se je tad dogodio medjunarodni zločin i za to ne treba tražiti olakšavajuće okolnosti. Nema opravdanja bre! feeble је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ma zabole me brate zašto je gadjano bombama. Razumeš li ti da se je tad dogodio medjunarodni zločin i za to ne treba tražiti olakšavajuće okolnosti. Nema opravdanja bre! Niko njih ni ne pravda - ne znam o cemu pricas. Objasnjavam raznim Slobo-Ljubimcima, sta nam je Sloba navukao na vrat. On je mogao sve to da izbegne, da je hteo. I Kosovo da ostane u sastavu SRbije (prisustvo nasih trupa) i da ne budemo gadjani. Ukazivanje na to sta je Milosevic izbegao nije trazenje olaksavajucih okolnosti niti opravdanje zlocina. Samo upucivanje na odgovorne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Niko njih ni ne pravda - ne znam o cemu pricas. Objasnjavam raznim Slobo-Ljubimcima, sta nam je Sloba navukao na vrat. On je mogao sve to da izbegne, da je hteo. I Kosovo da ostane u sastavu SRbije (prisustvo nasih trupa) i da ne budemo gadjani. Ukazivanje na to sta je Milosevic izbegao nije trazenje olaksavajucih okolnosti niti opravdanje zlocina. Samo upucivanje na odgovorne. Nije SM kriv što je NATO učinio medjunarodni zločin. Nikad nećemo saznati šta bi bilo i da je bilo šta potpisao, to nije argument ama baš nikakav. Šta bi bilo kad bi bilo.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Nije SM kriv što je NATO učinio medjunarodni zločin. Nikad nećemo saznati šta bi bilo i da je bilo šta potpisao, to nije argument ama baš nikakav. Šta bi bilo kad bi bilo.... Nisam ni rekao a je kriv sto je NATO ucinio zlocin, kriv je sto do tog zlocina nije moralo da dodje, samo da je on stavio jedan potpis na jedan papir. Kriv je sto je mogao da spreci zlocin, a nije, sto je imao i odgovornost i moc da to ucini. i kriv je sto je znao da ce doci do zlocina ukoliko on to ne uradi, a nije ga bilo briga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Nisam ni rekao a je kriv sto je NATO ucinio zlocin, kriv je sto do tog zlocina nije moralo da dodje, samo da je on stavio jedan potpis na jedan papir. Kriv je sto je mogao da spreci zlocin, a nije, sto je imao i odgovornost i moc da to ucini. i kriv je sto je znao da ce doci do zlocina ukoliko on to ne uradi, a nije ga bilo briga. SM je krivicu poneo u grob, sada bi valjalo da NATO snosi svoju krivicu. I dalje mislim da su te bogate zemlje mogle da svrgnu SM bez rata. (uveren sam) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 SM je krivicu poneo u grob, sada bi valjalo da NATO snosi svoju krivicu. I dalje mislim da su te bogate zemlje mogle da svrgnu SM bez rata. (uveren sam) Da su mogli, ne bi trosili pare na rat. Nisu nista zaradili samo su izgubili. Jedini razalog bi bio ako us silno zeleli da ubijaju Srbe. A iskreno se nadma da to ne mislis..... iskreno ne verujem da su TOLIKA GAMAD da su hteli da ubijaju cisto ZBOG UBIJANJA. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука