Manolis Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 znam da se poruka ovog gifa kosi sa mojim stavovima al mnogo je dobar fazon i to moram priznati. zato ga i delim sa vama... slatko sam se nasmejao Umirem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 znam da se poruka ovog gifa kosi sa mojim stavovima al mnogo je dobar fazon i to moram priznati. zato ga i delim sa vama... slatko sam se nasmejao На страну заставе али ово су оригинални Џеј и Сајлент Боб... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Јер ако тако икада каже зна да би био п**** и издајица у очима Срба и изгубио подршку народа у Србији. Srbi su vec izdali Kosmet odavno. I Srbe preko Drine tako da u njihovim, odnosno nasim ocima, Putin i Rusdi ne mogu biti nikada izdajnici veci od nas samih. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 znam da se poruka ovog gifa kosi sa mojim stavovima al mnogo je dobar fazon i to moram priznati. zato ga i delim sa vama... slatko sam se nasmejao hahaha vrh ИгорМ, Ђуро Станивук and Srdjan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Видите, све ово што нам се дешава није последица "завере" или "мржње запада", већ сасвим логична последица низа погрешних корака нашег идиотског лидера С.М. Он је у своје време тровао народ пропагандом о томе како нас неко наводно "мрзи" па због тога страдамо па се ево и дан данас та бесмислица препричава. Ако пажљиво испратите ток догађаја видећете да је управо он највећи злотвор српског народа који је све ово направио. Све је могло да буде потпуно другачије, да будемо пријатељи тог запада и данас живимо као сав нормалан свет. На пример, замислите да се Србија прва одрекла СФРЈ и одмах признала независност свих других република, а заштиту за Србе који живе у њима тражио од међународних институција. Све би ишло сасвим другим током. Данас би Хрватска и БиХ имале проблем са "одцепљеним покрајинама", а Косово би и даље било у саставу Србије која би била савремена и богата држава, поштована у свету. Да смо имали нормалног човека на власти уместо највећег дебила... Значи, размислите мало. Не дозволите да будете жртве пропаганде. Немамо више времена за то људи. Аурор, Ћириличар and cloudking је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 ma i ja počinjem tako razmišljati, mi srbi da smo imalo pametni već bi uveli sankcije rusiji ko što je to crna gora uradila Ћириличар, Драшко and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ми смо брате увели санкције здравом разуму. Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Видите, све ово што нам се дешава није последица "завере" или "мржње запада", већ сасвим логична последица низа погрешних корака нашег идиотског лидера С.М. Он је у своје време тровао народ пропагандом о томе како нас неко наводно "мрзи" па због тога страдамо па се ево и дан данас та бесмислица препричава. Ако пажљиво испратите ток догађаја видећете да је управо он највећи злотвор српског народа који је све ово направио. Ostavite mrtvog coveka na miru zivota vam vise ... Covek je pre 15 godina otisao sa vlasti, umro pre 8-9 godina a nekima je jos uvek on kriv ... Manite se vise tih gluposti. Kriva je srpska glupost i nasedanje na zapadne sarene laze koje nam uvaljuju i danas i to jos vise. Dok se ne budemo opametili i brinuli svoje brige i borili se zasvoje interese kako to cine ameri na primer, i politickim i vojnim i propagandnim sredstvima nece nam, svanuti. I dok god budemo imali blesavih politicara popud Cede , Djindjica, Srbljanoivicke, i slicnih nece nam svanuti. Kada srbi budu shvatili da je neprijatelj protiv koga se treba boriti svim sredstvima svako ko stoji na putu slobodi i slobodnom srpskom izboru bez obzira o kakvom se izboru radilo nece svanuti srbima. A Milosevic nema sa tim nikakve veze ... I ostavite vise tu, jos jednu od zrtava Nato-a, da barem na miru mrtvuje ... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Covek je pre 15 godina otisao sa vlasti, umro pre 8-9 godina a nekima je jos uvek on kriv ... Manite se vise tih gluposti. Kriva je srpska glupost i nasedanje na zapadne sarene laze koje nam uvaljuju i danas i to jos vise. Dok se ne budemo opametili i brinuli svoje brige i borili se zasvoje interese kako to cine ameri na primer, i politickim i vojnim i propagandnim sredstvima nece nam, svanuti. I dok god budemo imali blesavih politicara popud Cede , Djindjica, Srbljanoivicke, i slicnih nece nam svanuti. Kada srbi budu shvatili da je neprijatelj protiv koga se treba boriti svim sredstvima svako ko stoji na putu slobodi i slobodnom srpskom izboru bez obzira o kakvom se izboru radilo nece svanuti srbima. A Milosevic nema sa tim nikakve veze ... Ih ta zapadna filozofija, ta zapdna drustva, ne valja to nista.. samo bi budala mogla da nasedne na tu pricu a kamoli da zivi tamo. Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ih ta zapadna filozofija, ta zapdna drustva, ne valja to nista.. samo bi budala mogla da nasedne na tu pricu a kamoli da zivi tamo. Jok ja sam upravo za zapadnu filozofiju i pristup samo si ti od onih koji to ne kapiraju. Upravo podrzavama americki pristup resavanju nacionalnih problema, u stvari onako kako su ih Milosevic i Seselj resavali u sretna vremena. Petokolonasi se u SAD nisu dobro provodili nikada a kod nas u evo zadnju deceniju ipo premijeri, predsednici i njima slicni... Ali tesko ces ti to ukapirati ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па видим како су их решили... Свака част. Да су имали још коју годину да "решавају проблеме" ни један Србин жив не би остао. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Samo sto sam ja za to da srbi primene zapadni pragmaticni i egoisticki princip na sebe i svoje interese a da kretenluke tipa koji se prodaju srbima zadnju derceniju uvaljujemo ovcicama medju albancima na primer a ne medju srbima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ostavite mrtvog coveka na miru zivota vam vise ... Covek je pre 15 godina otisao sa vlasti, umro pre 8-9 godina a nekima je jos uvek on kriv ... Manite se vise tih gluposti. Kriva je srpska glupost i nasedanje na zapadne sarene laze koje nam uvaljuju i danas i to jos vise. Dok se ne budemo opametili i brinuli svoje brige i borili se zasvoje interese kako to cine ameri na primer, i politickim i vojnim i propagandnim sredstvima nece nam, svanuti. I dok god budemo imali blesavih politicara popud Cede , Djindjica, Srbljanoivicke, i slicnih nece nam svanuti. Kada srbi budu shvatili da je neprijatelj protiv koga se treba boriti svim sredstvima svako ko stoji na putu slobodi i slobodnom srpskom izboru bez obzira o kakvom se izboru radilo nece svanuti srbima. A Milosevic nema sa tim nikakve veze ... I ostavite vise tu, jos jednu od zrtava Nato-a, da barem na miru mrtvuje ... Па како ко... Као и ти што не остављаш мртвог Ђинђића на миру... Зашто ти онда смета када се помиње тај.... Млађони, GeniusAtWork and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па како ко... Као и ти што не остављаш мртвог Ђинђића на миру... Зашто ти онда смета када се помиње тај.... Pa eto, da budem u trendu sa onima koji Milosevica ne ostavljaju na miru ... Priznaces da njega puno vise uznemiravaju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Видите, све ово што нам се дешава није последица "завере" или "мржње запада", већ сасвим логична последица низа погрешних корака нашег идиотског лидера С.М. Он је у своје време тровао народ пропагандом о томе како нас неко наводно "мрзи" па због тога страдамо па се ево и дан данас та бесмислица препричава. Ако пажљиво испратите ток догађаја видећете да је управо он највећи злотвор српског народа који је све ово направио. Све је могло да буде потпуно другачије, да будемо пријатељи тог запада и данас живимо као сав нормалан свет. На пример, замислите да се Србија прва одрекла СФРЈ и одмах признала независност свих других република, а заштиту за Србе који живе у њима тражио од међународних институција. Све би ишло сасвим другим током. Данас би Хрватска и БиХ имале проблем са "одцепљеним покрајинама", а Косово би и даље било у саставу Србије која би била савремена и богата држава, поштована у свету. Да смо имали нормалног човека на власти уместо највећег дебила... Значи, размислите мало. Не дозволите да будете жртве пропаганде. Немамо више времена за то људи. У принципу се слажем да су Милошевић и та екипа катастрофално одиграли, али историја сеже и пре тога, а ја лично не верујем да се односи великих сила према неким геополитичким питањима ресетују с времена на време. Рецимо, од почетка ХХ века имамо константу у политици Велике Британије и Немачке у вези са Србијом - Британија је увек била са нама када смо били против Немаца али никад није допуштала српску државу јачу него што су они сматрали да треба да буде (недозвољавање да изађемо на море после Балканских ратова, креирање Албаније, хушкање на 27. март, окретање леђа Краљевини и предаја Југославије у руке комунистима, све до испоручивања оружија Хрватској при распаду СФРЈ и бомбардовања) а Немачка је у 3 рата у ХХ веку била против нас. САД додуше све до распада нису биле претерано заинтересоване за Балкан, тако да ми је то једино изненађење зашто су подржали редом све наше непријатеље од 91. до данас, можда је неки лоби у питању или ко зна. Друга ствар, није рат у СФРЈ почео јер је Милошевић наложио народ на убијање (мада је ложења било итекако наравно) него јер су деценијске никад примирене тежње муслиманског, словеначког и хрватског народа против Југославије (мислим да је чињеница да су само Срби Југу доживљавали као трајни дом, што је и разумљиво донекле) кулминирале у изгласавању новог устава Хрватске који је Србе обесправио, злочиначкм убијањем војника ЈНА у Словенији и после тога је дошао и грађански рат у БиХ, као борба за голи живот. Уосталом, ти много боље знаш редослед тих догађаја, памтиш их уживо, само хоћу да кажем да не видим како се може искључити чињеница да је Запад узео активну улогу у разбијању Југославије и да су за рат у СФРЈ најмање одговорни Срби, јер су једино они били егзистенцијално угрожени у свим републикама сем Србије, ЦГ и Македоније, не зато што смо ми добри а други зли, већ из једноставне чињенице да су само Срби у значајном броју живели ван матичне републике... Тако да не знам како је СМ могао да призна БиХ, Хрватску итд. и да тиме спречи рат, када су Срби из тих крајева били животно заинтересовани за опстанак Југославије, јер су - имајући пред собом Туђмана и Алију - оправдано били забринути да не прођу као у Другом рату. Да је Слоба и признао све (уосталом ВЈ није после 92. ни ратовала - нажалост морам рећи - ван граница СРЈ) то, опет би се Срби из тих крајева бранили и борили за Југославију јер су се само у њој осећали сигурно и јер су ваљда имали урезано у подсвести да није пфраведно да после ХХ века масакара над њима, живе у државама које гледају благонаклоно на њихове кољаче из Другог рата. Једино што ја замерам Милошевићу на спољном плану је што је улазио у сукобе као да се играо ризика, без намере ни да их води ни да их не води, него чисто из ко зна којих интереса се играо рата, закувавао па онда остављао Србе у Крајини, РС, КиМ на цедилу и изгубио скоро све иако су људи изгинули на свим странама... Сем тога, не знам како је он могао да спречи крвопролиће... Ћириличар and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука