obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ово би требало сада да нам коначно отвори очи и да се оставимо бајки и фантазија о "руском цару", већ да гледамо своја посла и шта нам се највише исплати. Мислим људи, стварно - ако пустиш да ти крв удари у главу да ли ћеш икада урадити нешто паметно? А видели смо на својој кожи како то на крају испадне... A koliko ti, brate, znas tak`ih koje si ovde opisao? 2, 3? A koliko vidim trpas u isti taj kos sve nas ostale koji ne mislimo kao recimo ti. Ako gresim u ovoj proceni, izvinjavam se... Trifke and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 brate,moj iguman vozi ladu nivu i sevrolet aveo..gde njega da svrstam? Rusofil. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 To ti, oce, znaju samo oni koji tako gledaju i dele. A mozda ni oni sami ne znaju... zalosno,ko nekad sto su se delili na cetnike i partizane Trifke, Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Проблем је што би ваш колективистички систем (у својим разним нијансама) без пардона мене и Звонка послао на робију, а у неким варијантама можда и стрељао. Uzasno gresis ovde. Mozda bi ipak trebao da dozvolis da nisi uvek u pravu u pogledu ovog razmisljanja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Променити наслов теме, јер Путин ниједном речју није споменуо да је отцепљење Косова легитимно. Све друго била би подмукла лаж. Tanja, on smatra da je odecpljenje Kosova indetichno sa odcepljenjem Krima. A odcepljenje krima smatra da je legitimno. Ja mislim da je time vise nego jasno, smatrao da je legitimno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Изгледа да ниси схватио моју примедбу на исмевање Путина па понављаш исто са Обамом. То што слике и једног и другог могу да се нађу на интеренту не оправдава исмевање ни једног ни другог, поготово што се овим исмева личност а не политика коју воде државе којима управљају. Зато изједначавам ово што постављаш са оним како су АС представљали Патријарха Павла. Мене би било срамота, али добро, нисмо сви исти. Исмевање политичара је и те како потребно. Треба им се ругати увек и свуда јер их тако проверавамо да ли су склони да користе силу по својој вољи. Патријарх Павле није био политичар нити је било коме наудио. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 brate,moj iguman vozi ladu nivu i sevrolet aveo..gde njega da svrstam? Sizofrena licnost?... izvini oce, ne zameri, ali ovo je bilo jace... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 interesantna podela na amerofile i rusofile..na osnovu cega se odredjuje ko je ko? Ако мислиш да је Русија добро тржиште за извоз - онда си русофил.. Ако мислиш да су преврат у Кијеву направили фашисти- онда си русофил.. Ако имаш нешто против америке - одма си русофил... Ако се не слажеш са оним што мисле - русофил... Покварио им се мерач...отишао сензор па сад реагује на најмање надражаје - дијагноза "преосетљивост"...иако се куну у свој сурови безосећајни реализам... R.Žiskar and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Znaci odvajane Kosova je sad ok? xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Znaci odvajane Kosova je sad ok? xD По вољи ти је... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Oби, немој да опомињеш my јако пристојан friend црвеним словима Dobro. Moze plavim? Evo, stavio sam plava... Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ако мислиш да је Русија добро тржиште за извоз - онда си русофил.. Ако мислиш да су преврат у Кијеву направили фашисти- онда си русофил.. Ако имаш нешто против америке - одма си русофил... Odakle ti to? I cekaj ti si sad nabrojao tri stvari koje ti niko nikad nigde nije rekao. I kako mi ozbiljno da diskutujemo? Nisi rusofil zato sto mislis, sa da su prevrat u kijevu napravi nacisti, vec ako ne prihvatas da je taj preverat rusila imperijalisticki iskoristila. Nisi Rusofil ako mislis da je rusko trziste dobro za izvoz vec ako ne prihvatas cinjenicu da rusko trziste nije mnogo zainteresovano za Srpski proizvod(za razaliku od evropskog) Nisu Rusofil ako kazes nesto protiv amerike, vec si rusofil ako pricas da je ruski unutrasnji sistem bolji od americkog. Da te ispravim malo, posto ocigledno ne kapiras koju poruku mi ocemo da prenesemo. Ili to radis namerno, ili sluchajno ili je mi ne prenosimo dovoljno kvalitetno Jedno od ta tri mora da bude, daj odmah da razjasnimo sta je. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 У крајњој линији ја не бих замерио Путину и Русима уопште и када би се отворено позивали на КиМ када се буде решавало о Криму. Помогли су нам доста до сад, ако ништа онај вето у СБ око питања КиМ пре неку годину нам је помогао у том тренутку. Што би они претпостављали наш проблем, кога нисмо успели да решимо све ове године питању 1.5 својих сународника и питању територије која има је пред вратима... Ја никад нисам очекивао од Русије да се жртвује за нас, само да нам помаже када се то не коси са њеним интересима. Од запада не очекујем ни то, евентуално да им опет буду супростављни интереси нашима. А сва очекивања базирам на (мени познатој) историји. R.Žiskar, Натан, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 A koliko ti, brate, znas tak`ih koje si ovde opisao? 2, 3? A koliko vidim trpas u isti taj kos sve nas ostale koji ne mislimo kao recimo ti. Ako gresim u ovoj proceni, izvinjavam se... Ма јасно, мало карикирам. Нема пуно екстремних, али већином људи прихватају ту неку причу о "пријатељској Русији", нашој "праведној борби" итд. И то је потпуно нереална слика ствари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Odakle ti to? I cekaj ti si sad nabrojao tri stvari koje ti niko nikad nigde nije rekao. I kako mi ozbiljno da diskutujemo? Nisi rusofil zato sto mislis, sa da su prevrat u kijevu napravi nacisti, vec ako ne prihvatas da je taj preverat rusila imperijalisticki iskoristila. Nisi Rusofil ako mislis da je rusko trziste dobro za izvoz vec ako ne prihvatas cinjenicu da rusko trziste nije mnogo zainteresovano za Srpski proizvod(za razaliku od evropskog) Nisu Rusofil ako kazes nesto protiv amerike, vec si rusofil ako pricas da je ruski unutrasnji sistem bolji od americkog. Da te ispravim malo, posto ocigledno ne kapiras koju poruku mi ocemo da prenesemo. Ili to radis namerno, ili sluchajno ili je mi ne prenosimo dovoljno kvalitetno Jedno od ta tri mora da bude, daj odmah da razjasnimo sta je. Прво, ко сте то ви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука