Mara Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Oktobarski rok 2 http://www.pbf.rs/sites/default/files/pdf/Oktobar2-01102010.pdf - ažurirana verzija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Данас (04.10.) на телевизији Копеникус чуо сам вест да је министар просвете обећао решавање питања броја студената на буџету на мастер и докротским студијама. Дакле, за колеге и колегинице које су иписале масте: изгледа да ће питање буџета бити брзо решено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 А ево шта министар каже у данашњем Блицу: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/210252/Fakultetima-prece-pare-od-studenata Иначе, поуздано знам да министарство није још исплатило ни прошлогодишње мастераше нашег факултета који су били на буџету. Такође имам сазнање да ће ово бити решено тек крајем месеца. Таква нам је држава, шта да радимо... ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 ПОЧЕТАК НОВЕ АКАДЕМСКЕ ГОДИНЕ 30.09.2010. Почетак нове академске 2010/11. године на Православном богословском факултету биће свечано обележен Светом Архијерејском Литургијом у факултетском параклису Светог Јована Богослова на празник Светог Апостола и Јеванђелисте Јована Богослова, у суботу, 9. октобра 2010, са почетком у 8.30 часова. Истог дана у 11 сати у великом амфитеатру биће уприличен свечани пријем за студенте прве године. Настава за студенте свих година почиње у понедељак, 11. октобра по распореду који ће у међувремену бити објављен и одвијаће се по календару рада за академску 2010/11. годину усвојеном од стране наставно-научног већа. Продекан за наставу (преузето са сајта ПБФ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Распоред предавања за зимски семестар 2010/2011 http://www.pbf.rs/sites/default/files/pdf/Raspored-predavanja-zimski-semestar-2010-2011.pdf ЗАВРШЕТАК УПИСА ГОДИНЕ 10.10.2010. Сходно одредбама закона о високом образовању усвојеног 29.06.2010, крајњи рок за завршетак додатног октобарског рока је 10. 10. 2010. Сходно томе, студенти не могу рачунати ни на један додатни рок, као ни на полагање у апсолвентском року ради стицања права на упис наредне године студија. Рок за упис наредне године студија је 22. 10. 2010. Због финансијских проблема везаних за измиривање обавеза према факултету (молба за одобрење плаћања школарине на већи број рата) могуће је обратити се искључиво протојереју-стафрофору проф. др Радовану Биговићу, продекану за финансије. (преузето са сајта ПБФ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 ОБАВЕШТЕЊА ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР СТУДИЈА 08.10.2010. С обзиром да је листа изборних предмета на мастеру измењена (проф. др В. Перишић неће држати ове године изборне предмете, а проф. др П. Пузовић ће држати предмете који су грешком изостављени са претходног списка), моле се студенти да, уколико желе да промене изабране предмете, то учине најкасније до 22. 10. 2010. на шалтеру за мастер студије, телефоном или и-мејлом на адресу [email protected]. Студентима који су тражили од Продекана за финансије да одложе плаћање прве рате школарине молбе нису одобрене и у обавези су да уплате прву рату пре почетка наставе. Настава на мастер студијама почиње 25. 10. 2010. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Дом студената факултета - ранг листе: http://www.pbf.rs/sr/informacije/dom-studenata-fakulteta-rang-liste-20102011 (преузето са сајта ПБФ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mladen82 Написано Октобар 12, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Da li neko zna i moze da postavi koja su bila pitanja iz Dogmatike u oktobru 2? Unapred hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Da li neko zna i moze da postavi koja su bila pitanja iz Dogmatike u oktobru 2? Unapred hvala! Znam da je prvo pitanje bilo Prvi Vaseljenski sabor, a drugo....valjda nešto vezano za eklisiologiju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ПРОДУЖЕТАК ОКТОБАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА 14.10.2010. У уторак, 26. октобра студенти којима је остао један испит за услов за прелазак на наредну годину студија могу изаћи на продужетак октобарског испитног рока, а тиме и пролонгирати свој упис. Извињавамо се студентима због губљења дела октобарског рока узрокованог одржавањем симпозијума на факултету. (сајт ПБФ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 16, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2010 У понедељак крећем са радом у Деветој београдској гимназији. Држите ми палчеве. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2010 У понедељак крећем са радом у Деветој београдској гимназији. Држите ми палчеве. 1405_love E valai red je. Neka ti je srecno brate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 У понедељак крећем са радом у Деветој београдској гимназији. Држите ми палчеве. hellooooooooo klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 У понедељак крећем са радом у Деветој београдској гимназији. Држите ми палчеве. 0409_feelТи ли се то шалиш са нама? Ма ти ћеш само да dada Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Значи за 9 београдску треба докторат теологије, уууу 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука