Jump to content

Могућност враћања редовне војне обавезе није искључена

Препоручена порука

Иди шетај пса и сади цвеће.

Ако ме се сете за дан безбедности сете се, ако не ником ништа... пси и цвеће су моја дужност..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

kako je obavezno osnovno obrazovaanje po meni bi trebalo i vojska da je obavezna,

AMIN BOZEDAJ

child-soldier-with-ak-47.jpg

nasem nrodu treba izgrađivati iznova kolektivnu svijest,

http://starcraft.wikia.com/wiki/Overmind

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

za dalje nemam živaca da komentarišem

Ниси морао ни ово што си коментарисао, јер се свађаш са претпоставкама а не са оним што је написано.

Очигледно имаш своју слику и све се врти око те твоје слике. У том случају ми је сасвим јасно само сам мислио да је тема везана за ширу дискусију а не за блоговање сопственог става. Моја грешка.

Ако сматраш да сам те нечим увредио, праштај. Али ми напомени чиме јер ја нисам успео да видим некултуру у својим коментарима, па би било лепо да ме научиш, зар не?

Подели на овим сајтовима

ti vježbaj svoj egoizam pa javi rezultate nakon nekog vremena

Od vas alturista, mi egoisti ne moz da zivimo. :)\

Ovi alturisti sto oce da nam odrede kako ce mi egosti da potrosimo svoje vreme, svoj zivot, i svoje ciljeve da ostvarujemo.... sve sami alturisti. Oni to oce - za moje dobro. :)

Подели на овим сајтовима

kakvi su ti to argumenti, jel ti to mene smatraš debilom ?

Ne smatram te debilom, neke recenice smatram debilnim.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Od vas alturista, mi egoisti ne moz da zivimo. :)\

Ovi alturisti sto oce da nam odrede kako ce mi egosti da potrosimo svoje vreme, svoj zivot, i svoje ciljeve da ostvarujemo.... sve sami alturisti. Oni to oce - za moje dobro. :)

brate tim je jaci od pojedinca, ljudsko drustvo nije bazirano na pojedincima već na timovima,osnovn ćelija ljudskog drustva je porodica,to ti je tim prvog stepena, kreni u svojoj porodici da radiš šta ti oćeš pa javi rezultate, znaš ti da sam ja u pravu nego da bi kontrirao želiš da se pozoveš na ekstremne primjere, a to ja ne uvažavam, bilo kakav ekstremizam ja ne uvažaam kao arguumentaciju, možeš ti i bolje

Подели на овим сајтовима

А "тимски дух" је кад децу од 18 година осудиш све на годину дана затвора и малтретирања...

Професионалним војницима свака част, ово остало су тоталне небулозе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

kad sam ja bio klinjo, dijeca koja su imala naglašen egoizam i nisu imala timskog duha su nazivana posebnim kobasicama, svi su se sprdali sa njima, a to su i zaslužili

Другим речима, малтретирали сте оне који су били другаичији од вас. Који су размишљаи другачије, понашали се другачије ви сте их због тога понижавали, а ти у таквом злочиначком понашању налазиш утеху у томе да су та деца егоисти, јер неће да буду део групе индоктринирани, да размишљају исто, да се понашају исто и тако.

Тако су и мене чикали јер сам био металац и имао дугу косу. Прави сам егиста.. нисам хтео да се шишам као и сви остали и немам тимскога духа. :)

:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...