Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Русијја, то јест Руска привреда ти економски гледано не ради у интересу. Москва свакако да може да поједе, али шта ти гарантује да ће куповати од Србије ако до сада нису?

Па одакле им те паре то мене занима.

Под имају аутобусе, мислио сам да имају аутобусе којима довозе демонстратне у београд када треба.

Што се тиче просторија, свака просторија коју закупљују је минимум 600 евра пута дванест месеци пута годину дана.

Мене  занима одакле њима паре за те просторије.

Јел могуће да су им донације толике да могу да финсирају просторије? Пошто немају чланарину немају ништа како кажеш.

Којих пет? Ако си гледао ваљда знаш које су. Ја сам видео две. 

Kako bre nisu? Pa ja zalazim u mnoga sela gde su Rusi otkupili svaku vocku. E sad sto interes dosadasnjih vlasti nije u tome da sve prodaju Rusiji to je apsolutno druga stvar. Pa u nekim selima su Rusi izgradili hladnjace,kako mozes reci tako nesto?

Da li stvarno mislis da Dveri imaju autobuse kojima dovode ljude na proteste i mitinge? Daj ne zezaj molim te :) Juce imas slike na fejsu pojedinih poverenistava iz Kragujevca,Negotina...pa pitaj ih kako su dosli u Beograd? ili sopstvenim prevozom ili autobusom ali regularnim gde su u svom trosku platili i dosli. Nikakav organizovan prevoz,nikakvi autobusi.

Dveri dobijaju osim donacija,imaju svoju izdavacku kucu tako da jedan od segmenata finansiranja pokreta je i od prodaje knjiga.

I odakle ti hahaha da je 600 e svaka prostorija? Opet zezas? Pa evo u mom poverenistvu sediste nema vise od 20 kvadrata a cena na mesecnom nivo je manja od 200e a pritom je u Beogradu! Sto ce reci da u velikoj plani ili sapcu je svakako jeftinije. 

Ldp je gostovao u oko magazinu,rec na rec,upitniku,da mozda ne...i pritom ima mnogo veci prostor u dnevnicima i drugim kracim emisijama.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Или ће се систем мењати кроз институције система, или ћете правити револуцију.

Треће не видим, ако постоји неки трећи начин, ви ми појасните.

Хтели ми то да признамо или не, овај систем је такав зато што смо ми такви. Политичари су баш онакви какве их овај народ заслужује. Да смо ми бољи, све би било боље.

Pa za promenu sistema onako kako Dveri zele je potrebna veca podrska naroda. Tako da ne mozemo biti sigurni da li ce na sledecim izborima ili za 10 godina oni imati 5,10 ili 50% podrske. Dveri su novina na sceni i Dveri ne mogu menjati sistem sa onima koji su taj sistem ili napravili ili ga odrzavaju i to je svakom jasno. Tako da je prvi cilj ulazak u parlament i na taj nacin borba iznutra.

Подели на овим сајтовима

Kako bre nisu? Pa ja zalazim u mnoga sela gde su Rusi otkupili svaku vocku. E sad sto interes dosadasnjih vlasti nije u tome da sve prodaju Rusiji to je apsolutno druga stvar.

Ево ја сам ти на селу, нигде неког руса да купи било шта од било кога из мог села. Знам поједине јагодаре и јабукаре који су продавали нешто, али ништа нешто значајно. нико

То нема везе са влашћу, какве везе власт има са тиме што рус неће да купи од мене ? Није њему нико забранио него човек неће.

Da li stvarno mislis da Dveri imaju autobuse kojima dovode ljude na proteste i mitinge? Daj ne zezaj molim te :) Juce imas slike na fejsu pojedinih poverenistava iz Kragujevca,Negotina...pa pitaj ih kako su dosli u Beograd? ili sopstvenim prevozom ili autobusom ali regularnim gde su u svom trosku platili i dosli. Nikakav organizovan prevoz,nikakvi autobusi.

Значи гласачи двери сами од својих пара плате карту 1500 да би дошли на изборе?

I odakle ti hahaha da je 600 e svaka prostorija? Opet zezas? Pa evo u mom poverenistvu sediste nema vise od 20 kvadrata a cena na mesecnom nivo je manja od 200e a pritom je u Beogradu! Sto ce reci da u velikoj plani ili sapcu je svakako jeftinije.

ја не знам да ли ти мене завитлаваш или шта, али пријатељ од мог оца држи 20 квадрата локал у крушевцу издаје га брзој храни и узима 700 евра.

Где је то 200 евра локал, у београду стан од 20 квадрата не мож да нађеш за 200 евра месечно камоли просторије..

Не знам ко те је то слагао.. да ико у београду издаје локал 200 евра.

Evo u okolini Ljubovije Rusi otkupljuju svaku jabuku i ostale vocke koju seljaci proizvode. Mislim nije to kao sad neka minorna stvar koja se desava samo u tom kraju pa kao eto neko se zacudio,ne znam kako recimo niste culi za tako nesto.

А шта мислиш колико су нам продали а колико су од нас купили, Па уради рачуницу да су они зарадили више у трговини са нама. Неки Руси откупљују али то је јако мало - јер их не занима.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Београдска канцеларија Двери - Дурмиторска 3, Савски венац. Најавите се на следеће телефоне: 062 88 68 558, 063 467 190, 062 88 68 629, 062 88 68 594

Вождовац, Јерковић 137а, Тржни центар, локал 21, 062 8868 610 и 062 8868 612, 062/88 68 613, [email protected], [email protected]

Гроцка, ТЦ Калуђерица Краља Петра бр. 11, 063/ 11 60 250

Звездара, Булевар краља Александра 503, (друга станица од почетног терминала у Устаничкој улици), радно време: понедељак, среда и петак од 18 до 20 часова, 062/ 88 68 630, [email protected]

Земун, Првомајска бр.2ч, 062 8868 632 и 062 8868 625, [email protected]

Лазаревац, ул. Карађорђева 2 (ТЦ Миленијум) - локал 14ц приземље, 064 4660 084 и 011/ 8127 619, [email protected]

Младеновац, 065 8230 433, 063/ 36 01 02 и 064 4102 805 [email protected]

Нови Београд, ТЦ Пирамида, Јурија Гагарина 151а, 3. спрат, локал 202, тел: 062/886-8617, 062/886-8615, 065/2141-562; Састанци поверништва: понедељак : 18:30-20:30ч, четвртак: 18:30-20:30ч, [email protected], www.dverinovibeograd.com 

Обреновац, Краља Петра 1/19, 062 8868 627, [email protected]

Палилула, +381 62 81 68 646, [email protected]

Znaci racunam da je vecina ovih 600 + evra poslovnih prostora koje imaju. Mozda su ovaj u Obrenovcu, lazarevcu i grockoj ispod...

Odakle njima pare za ovolike prostorije? I to sam optimistican sa cenom kirije od 600 evra, beograd je to. Ja sam to bazirao na kiriji u krusevcu u sirem centru....

Подели на овим сајтовима

ma ne znaju oni, oni misle da je rusija slaba i zaostala, kad bi im rekao da imaju standard ko njemci odma pomisle da si šizofreničar....

rusija je mnogo jaka ekonomski , jaka ko zmaj, tehnološki jača od zapadne evrope zajedno a vojno jož snažnija od toga, ali ljudi nisu prokleti ni pohlepni ko zapadnjaci , em su nam braća pravoslavna, em su nam dokazani prijatelji, em se nisu nikada okrvavili o nas, ali ne vredi, narod je čudan postao izgradio si je neku gadnu paučinu preko očiju, otrezniće se kad mu opet dođe nož pod grlo, prije neće....

zamislite ko bi merkelovoj dao vojnu snagu rusije, pa zbrisala bi cijelu evropu sa lica zemlje momentalno

Подели на овим сајтовима

Ево ја сам ти на селу, нигде неког руса да купи било шта од било кога из мог села. Знам поједине јагодаре и јабукаре који су продавали нешто, али ништа нешто значајно. нико

То нема везе са влашћу, какве везе власт има са тиме што рус неће да купи од мене ? Није њему нико забранио него човек неће.

Значи гласачи двери сами од својих пара плате карту 1500 да би дошли на изборе?

ја не знам да ли ти мене завитлаваш или шта, али пријатељ од мог оца држи 20 квадрата локал у крушевцу издаје га брзој храни и узима 700 евра.

Где је то 200 евра локал, у београду стан од 20 квадрата не мож да нађеш за 200 евра месечно камоли просторије..

Не знам ко те је то слагао.. да ико у београду издаје локал 200 евра.

А шта мислиш колико су нам продали а колико су од нас купили, Па уради рачуницу да су они зарадили више у трговини са нама. Неки Руси откупљују али то је јако мало - јер их не занима.

Na ovo prvo sam ti odgovorio time sto sam ti dao jedno 5 tekstova o tome i dalje ne kontam odakle ti to da sto sam ja pricao nije istina.

I apsolutna je neistina da Rus nece da kupi. Rusi su najveci otkupljivaci voca a i u samom su vrhu sto se tice povrca u zemlji Srbiji,a nismo uopste iskoristili sav potencijal.

Da placaju sami kartu,sto je to cudno? 

Ja ti kazem,ovde kod mene imaju lokalcic u nekom raspalom starom "trznom centru" koji ne prelazi 200e,e sad ti kako hoces.

Подели на овим сајтовима

Jel ti kontas da to nije 1 % od ukupnog izvoza Srbije? Da je to nista? Ne znam sta ti tu nije jasno?

JA bih voleo da mi prodajemo rusima mnogo vise, ali mi se nesto cini da nisu preterano zainteresovani za nase voce. A niko im ne brani...

Mislim da se vi dverasi previse zanosite sa rusima i to vam zameram najvise.

Top 5 export partners of Serbia in 2013:

Pogledaj recimo koliko vise izvozimo u nemacku ili italiju? Cak bosanci vise kupuju od nas.

Na ovo prvo sam ti odgovorio time sto sam ti dao jedno 5 tekstova o tome i dalje ne kontam odakle ti to da sto sam ja pricao nije istina.

Brale, iskoprirao sam ti gore ko kupuje od nas i koliko. Pa ti vidi ko ti obezbedjuje vise para, rusi ili Nemci?

Ja nisam rekao da ne uvoze uopste vec da imaju odlicne uslove, ali  da uvoze jako malo iz Srbije i da ne postoji neka naznaka da ce to da se promeni.

Te tvoje price "Srbija ce da hrani moskvu" super zuvce ali su samo price. Nisu bazirane na realnosti.

I apsolutna je neistina da Rus nece da kupi. Rusi su najveci otkupljivaci voca a i u samom su vrhu sto se tice povrca u zemlji Srbiji,a nismo uopste iskoristili sav potencijal.

Samo voce i kupuju i to ne nesto puno. Ne znam sta se zanosis da ce to da se promeni na bilo koji nacin.

Ja ti kazem,ovde kod mene imaju lokalcic u nekom raspalom starom "trznom centru" koji ne prelazi 200e,e sad ti kako hoces.

Gde to? U aleksincu? Kod mene u selu pored krusevca, lokal kosta 200 evra, ti mi tu pricas price da u beogradu postoji loka za 200 evra?

Подели на овим сајтовима

Evo u okolini Ljubovije Rusi otkupljuju svaku jabuku i ostale vocke koju seljaci proizvode. Mislim nije to kao sad neka minorna stvar koja se desava samo u tom kraju pa kao eto neko se zacudio,ne znam kako recimo niste culi za tako nesto.

Питање је било више него јасно! Пошто си дошао на Форум, само из разлога да агитујеш за једну политичку опцију (досадашња твоја писанија говоре то), дакле, наведи овде и поткрепи своју пређашњу тврдњу...

Дакле, нисам те питао где су Руси (могу и Монголи успут-тржиште је слободно) откупили воће... Дакле, где су држављани Руске Федерације уложили свој капитал, и где су отворили хладњаче?

Надам се да правиш разлику између "отворили" и "откупили"... Кад неко "откупи", у питању је трговина, где мање-више, произвођач остане кратких рукава, па продао он Русима или Ескимима... А кад неко дође у неко српско село, и уложи новац, па отвори хладњачу, па уговори производњу и пласман-е то је већ нешто друго... Више је људи запошљено у том кругу...

Дакле, напиши овде, где су Руси изградили хладњаче како кажеш, тј. где је и у ком крају Србије задејствована хладњача и објекат сличан њој, а иза које стоји руски капитал...

Надам се да није тешко...

Подели на овим сајтовима

Дакле, напиши овде, где су Руси изградили хладњаче како кажеш, тј. где је и у ком крају Србије задејствована хладњача и објекат сличан њој, а иза које стоји руски капитал...

Ја бре баш у последње време контактирам са људима, слабо ко се нешто обогатио од руса а има много добрих и јаких воћара које сам срео.

Руси углавном откупљују јабуку и јаогду  и то у некој бог зна каквој количини.

А мени није јасно што двераши причају као да би руси покуповали све наше, само ми да сарађујемо са њима. А ми већ сарађујемо са њима, дадосмо монпол над нафтом тотални.

Мислим, ајде зато што је то Русија да им дам све моје, да ме опељеше скроз. Да причамо да нећемо  да нам странци откупљују ствари и онда то исто радимо са Русима?

Мука ми више од Русофила и Европофила. Ја јесам био за тај еу ал сви претераше, Србија треба да буде неутрална, и са добром привредом и онда ће сви да дођу код нас, А не да вучемо за ногавице европу или Русију.

Подели на овим сајтовима

Питање је било више него јасно! Пошто си дошао на Форум, само из разлога да агитујеш за једну политичку опцију (досадашња твоја писанија говоре то), дакле, наведи овде и поткрепи своју пређашњу тврдњу...

Дакле, нисам те питао где су Руси (могу и Монголи успут-тржиште је слободно) откупили воће... Дакле, где су држављани Руске Федерације уложили свој капитал, и где су отворили хладњаче?

Надам се да правиш разлику између "отворили" и "откупили"... Кад неко "откупи", у питању је трговина, где мање-више, произвођач остане кратких рукава, па продао он Русима или Ескимима... А кад неко дође у неко српско село, и уложи новац, па отвори хладњачу, па уговори производњу и пласман-е то је већ нешто друго... Више је људи запошљено у том кругу...

Надам се да није тешко...

Prvo za nekog ko je najveci izvoznik srpskog voca,ne mozes reci da kupuju kako ti kazes "usput". Drugo nisi postavio pitanje o hladnjaci ili bar nisi objasnio da za to pitas. Ja ne znam tacno mesto,ali znam da su gradili i finansirali u okolini Ivanjice,Cacka mislim i Trstenika. E sad oprosti sto nemam ugovore,nadam se da mi sad neces traziti i to,ovo znam zato sto sam cuo od ljudi.

Ja nisam dosao ovde da agitujem,nego sam dao svoj sud,sada sto je tema najaktivnija i sto se na moje pisanje nadovezuju ljudi pa sam usao u diskusiju sta da radim.

Београдска канцеларија Двери - Дурмиторска 3, Савски венац. Најавите се на следеће телефоне: 062 88 68 558, 063 467 190, 062 88 68 629, 062 88 68 594

Вождовац, Јерковић 137а, Тржни центар, локал 21, 062 8868 610 и 062 8868 612, 062/88 68 613, [email protected], [email protected]

Гроцка, ТЦ Калуђерица Краља Петра бр. 11, 063/ 11 60 250

Звездара, Булевар краља Александра 503, (друга станица од почетног терминала у Устаничкој улици), радно време: понедељак, среда и петак од 18 до 20 часова, 062/ 88 68 630, [email protected]

Земун, Првомајска бр.2ч, 062 8868 632 и 062 8868 625, [email protected]

Лазаревац, ул. Карађорђева 2 (ТЦ Миленијум) - локал 14ц приземље, 064 4660 084 и 011/ 8127 619, [email protected]

Младеновац, 065 8230 433, 063/ 36 01 02 и 064 4102 805 [email protected]

Нови Београд, ТЦ Пирамида, Јурија Гагарина 151а, 3. спрат, локал 202, тел: 062/886-8617, 062/886-8615, 065/2141-562; Састанци поверништва: понедељак : 18:30-20:30ч, четвртак: 18:30-20:30ч, [email protected]www.dverinovibeograd.com

Обреновац, Краља Петра 1/19, 062 8868 627, [email protected]

Палилула, +381 62 81 68 646, [email protected]

Znaci racunam da je vecina ovih 600 + evra poslovnih prostora koje imaju. Mozda su ovaj u Obrenovcu, lazarevcu i grockoj ispod...

Odakle njima pare za ovolike prostorije? I to sam optimistican sa cenom kirije od 600 evra, beograd je to. Ja sam to bazirao na kiriji u krusevcu u sirem centru....

Izvini pogresio sam,cena je ipak manja i od 200e,180e. I nije nijedna od tih sto si ti sam pomenuo ,ali jeste od tih gore kopiranih.

I prvo si napisao da prvi put cujes da Rusi otkupljuju,onda kad sam ti dao informacije da ne sto otkupljuju nego su najveci izvoznici naseg voca,ti dolazis sa pricom da ali to nije puno po tvojim merilima,pa sada i da dokazem i da jeste i to puno,ti ces onda reci da ali moze i vise. Moze naravno o tome se i radi,sav potencijal nije ostvaren,Rusima izvozimo bez carine,imamo sve mogucnosti ali nije zasijao pun potencijal te saradnje,a moze. Ti si pitao jel moze,moze.

Подели на овим сајтовима

I prvo si napisao da prvi put cujes da Rusi otkupljuju,onda kad sam ti dao informacije da ne sto otkupljuju nego su najveci izvoznici naseg voca,ti dolazis sa pricom da ali to nije puno po tvojim merilima,pa sada i da dokazem i da jeste i to puno,ti ces onda reci da ali moze i vise.

Нисам написао да први пту чујем да откупљују, написао сам да први пут чујем за хладњаче.

Јесу највећи извозници нашег воћа, али шта ти то значи? Па то не храни 30 породица све укупно. Јако су слабо заинтересовани за српске производе генерално.  Екстремно су велика земља и са обзиром колики капитал имју и какву економску сарадњу имамо требали би да буду највећи купци свега у Србији, да их то занима али то нису.

Moze naravno o tome se i radi,sav potencijal nije ostvaren,Rusima izvozimo bez carine,imamo sve mogucnosti ali nije zasijao pun potencijal te saradnje,a moze. Ti si pitao jel moze,moze.

И то ти ја причам, имају све а не купују пуно? То ти говори само једно, нису заинтересовани. Руски привредници неће да купују Српске производе, Не требају им, не исплате им се. Самим тим неће да нам донесу неки профит.

Код нас увозе увредности од 1.9 билиона долара, а од нас купују 1 билион долара. Другим речима Руси више зарађују на Србима него Срби на Русима.

Не знам шта ти ту није јасно и зашто мислиш да ту двери нешто могу да промене?

А сада ћу да ти објасним и зашто не купују од нас. Јер нам је производ скуп, а не зато што неко не дозвољава или зато што нема сарадње.

А двери нигде нису адресирале питање како ће да учине наш производ јефтинијим и доступнијим.

Другим речима не причају конкретна решења причају бајке.

Што пре то схватиш.. то боље за тебе и за Србију.

Izvini pogresio sam,cena je ipak manja i od 200e,180e. I nije nijedna od tih sto si ti sam pomenuo ,ali jeste od tih gore kopiranih.

Ја не знам кога лажеш. Чак и да је један локал 200 евра, овај на зеленом венцу, новом београду, у земуну, на вождвоцу и остлаи СИГУРНО нису двеста евра. УСтвари ако хоћемо реално да причамо минимум су хиљаду евра.

Има бар 6 локала од хиљаду евра то је шест хиљада евра сваки месец, пута 12 месеци, 72 00 евра само на локале одлази.

И ти ми кажеш да двери имају те паре од донација људи са стране и издавачке куће?

Ајде још мало да причамо бајке? Оћемо ли?

Подели на овим сајтовима

Он изгледа хоће да убеди све редом да све зна.

Мој комшија издаје трособан стан у Београду, око 75 квадрата за 300 евра и већ годину и по неће нико да плати толико, зврји празан.

Локали по Београду се издају скоро па за комуналије и да не стоји празан.

Како је локал у Крушевцу 700 евра (!) онда можемо само да закључимо да Београд ради - Крушевац се гради. Или то или неко у том локалу од 700 евра (!) пере парице.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...