Midrash Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Pa to uopšte nije pitanje. Odmah ostavljam Samo napred - sloboda. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Хоћеш да кажеш да Еви није пало на ум или дошло у срце да проба јабуку док је кушач није понудио? Da ! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Samo napred - sloboda. Imam slobodu da mi se sviđaš Ali i da si mnogo dosadan "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Ako daje slobodu, onda tu nema grijeha. Nema grijeha u Bogu zar ne Nema greha uopšte. Greh je samo odluka da izvršiš svoju požudu (Jak 4), a onda te ta požuda odvlači od Boga u večnu egzistenciju bez Boga - iliti večnu smrt, ili kako eufemistički to zovemo pakao. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Nema greha uopšte. Greh je samo odluka da izvršiš svoju požudu (Jak 4), a onda te ta požuda odvlači od Boga u večnu egzistenciju bez Boga - iliti večnu smrt, ili kako eufemistički to zovemo pakao. Jok, ne odvlači te ništa, to ti tako misliš "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Da ! Само је питање или није, да ли је то змије стварно говорила или је то била змијица шаптачица у срцу и уму? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Da ! Pa, ne bi joj palo na pamet jer bi tu bio samo Bog - suviše privlačan i jedini izbor. Zmija ju je samo podsetila da tu postoji još neko - njih dvoje Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Само је питање или није, да ли је то змије стварно говорила или је то била змијица шаптачица у срцу и уму? Čuvajte se djavola jer je on otac laži. tako je rečeno. A ono što nije rečeno jeste da nije Bog nas upozorio sa: Čuvajte se laži u sebi. sam jasniji? Драган άσημος :) је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Ako daje slobodu, onda tu nema grijeha. Nema grijeha u Bogu zar ne U Bogu nema greha. U nama ima greha. Bog nam daje slobodu da odaberemo sami . Greh ili podvig. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Jok, ne odvlači te ništa, to ti tako misliš Ne znam ko te podučavao katehizisu, ali učinio je to jako loše. "Požuda zatim, zatrudnjevši, rađa grijehom, a grijeh izvršen rađa smrću. (Jak 1:15) Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Mogu da se složim sa tim. Bog daje zapovesti,ali ne zapoveda,daje slobodu. Slažem se i ja (rekoh da se ubacim ) Cenim da Božije zapovesti nisu kao ljudske, koje ljudi izriču sa ciljem da njima neko udovolji, već da je Bog dao zapovesti ljudima kako se oni ne bi zagubili na putu opštenja sa Njim i večnog napredovanja u dobru. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Pa, ne bi joj palo na pamet jer bi tu bio samo Bog - suviše privlačan i jedini izbor. Zmija ju je samo podsetila da tu postoji još neko - njih dvoje Znači opet mi pišeš ono što sve vreme tvrdim a to je da je zmija uzrok i nije ih potsetila nego im je dala ozbiljan predlog kojeg oni do tada nisu imali u srcu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 U Bogu nema greha. U nama ima greha. Bog nam daje slobodu da odaberemo sami . Greh ili podvig. Aman, zašto je Hristos umirao za vas? Nema grijeha osim ako vi gledate na te stvari na taj način. Mi jesmo Bogovi, ne odvajajte čovjeka i Boga. Hristos zato i dođe ne da bi se pisale priče i Biblije, nego da kaže da nema grijeha samo ko ga prizna za Sina Božijeg. Imate Njegovu riječ, aman! Ne znam ko te podučavao katehizisu, ali učinio je to jako loše. "Požuda zatim, zatrudnjevši, rađa grijehom, a grijeh izvršen rađa smrću. (Jak 1:15) Stvarno su ti dosadna ta knjiška znanja. To ćete i sljedećih 2000 godina da pričate? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Znači opet mi pišeš ono što sve vreme tvrdim a to je da je zmija uzrok i nije ih potsetila nego im je dala ozbiljan predlog kojeg oni do tada nisu imali u srcu. Ne...ne bi joj palo na pamet da izvrši ono što joj je bilo u srcu, zmija joj ju je samo ohrabrila, dala joj izgovor, opravdanje da to i učini. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Само је питање или није, да ли је то змије стварно говорила или је то била змијица шаптачица у срцу и уму? To je bio djavo jer lukavi se pretvorio u stvorenje Božje (zmiju) kako bi adam i eva saslušali ono što su svim srcem voleli a to je celokupna Tvorevina. Tako da su bili prevareni! Djavola saslušali ne bi! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука