Ненад Р. Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Код мене уопште нема та дилема , јер када ја позовем , ја и платим , а понудим се да платим када ме неко други позове , поготово припаднице супротног пола. 8086.gif JESSY, 3006, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 јесте ли некад побегли из ресторана/кафића... а да нисте платили рачун? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Не! Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Kada nekog JA pozovem, onda JA placam, jer bi u suprotnom bilo kao da sam ga pozvala kuci, a onda ocekivala da on donese pice i hranu. Kada neko mene pozove, ne idem ako nemam novca, za svaki slucaj. Odvojeno placanje nikad! Kakvi su to prijatelji kada piju zajedno, a placaju racun odvojeno?! I veoma mi je ruzno kada neko pozove (musko ili zensko, svejedno) i onda na kraju ona recenica: ''E, samo da platim racun...'', uz obavezno cekanje i snebivanje. Mislim, ako hoces da platis, onda lepo cuti i uzmi onaj papir, ustani i idi plati. A ne da mi tu najavljujes placanje, pa da cekas da se ja nudim. A MAKSE, OLI! (kako braca Crnogorci kazu) Phoebe, Gandalf Sivi, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 када ја позовем , ја и платим , а понудим се да платим када ме неко други позове , поготово припаднице супротног пола. 8086.gif :good2: Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Ovde se misli na "izlazak" ,znaci ne na izlazak sa drugom ili drugaricom,vec na onaj drugi "izlazak",ima i u Bibliji neka knjiga Izlazaka,ali nije o tome rec...Pavle je bio moj prijatelj i ucitelj,on je govorio priblizno ovako-Arso,zaboravi na ljubav,ne zanosi se,budi dostojanstvena,a da bi te partner postovao moras da budes nezavisna...Dozvoli mu da se dokaze...dozvoli mu da plati racun,to ce mu uliti samopouzdanje,muskarac grebator je nesto sramotno...Ponovi,na sta ces obratiti paznju na prvom sastanku...Na oci...onda na cipele,pa na ruke...pa na nos...Tesko tebi...Zasto?Da,setila sam se,govor tela....Uzas!Ne...ne,obratices paznju na to kako se ponasa prema drugim ljudima,ne prema tebi...Jasno?...Kao dan... Плутон, Снежана and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 јесте ли некад побегли из ресторана/кафића... а да нисте платили рачун? Неко??? п.с. опет сам најгора од све деце Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 @, nisi valjda.... :1312_womens: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 @, nisi valjda.... :1312_womens: јесам Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 јесам ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 ...obratices paznju na to kako se ponasa prema drugim ljudima,ne prema tebi...mudro... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 mudro... Salim se ja,to su standardne price,to pise i u blic zeni,a Pavle je stvarno bio car...Sad ima 2 cerke...imace koga da vaspitava i prevaspitava...:-D...Nostalgija,eto,pa posle neka mi neko pomene da ne postoje musko-zenska prijateljstva...Postoje...A sad ozbiljno sto se tice racuna,to je stvar dogovora...posebno ako su to tinejdzeri,a ne odrasli ljudi koji sami zaradjuju za zivot...oni imaju vecu slobodu,a i motiv. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Da li mislite da su sva ta pravila muskarac treba da bude ovakav zena treba da bude onakva,samo jos jedan od izraza nedostatka ljubavi medju ljudima? Данче*, Иван ♪♫ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Vjerovatno. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Da li mislite da su sva ta pravila muskarac treba da bude ovakav zena treba da bude onakva,samo jos jedan od izraza nedostatka ljubavi medju ljudima? Mozda.Ali je stvarno ruzno kad je neko,bilo ko,stipsa...pa kad drugarici platis pice odmah smatra da si je zaduzila i zove te,ne zato sto jedva ceka da te vidi i sto ti se raduje,vec da ti vrati ...a kad narucis dupli sa ledom,nije fer,ona je prosli put pila nes.... Sta ,zar ni vi niste culi-Zeni se Pera,malom debelom Slavicom...ali ona je bogata,ma boli ga uvo...sto je nije neka lutka...ima da zivi kao car...Svet je poceo da puca po savovima...P.s.Mrzim cicije i materijaliste...mrzzzim ih...oprosti mi Boze. Зорица Бубало and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука