Jump to content

Znači, ne verujem

Оцени ову тему

Препоручена порука

И ви верујете у ову зафрканцију?  joooj

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Kod crnca se vidi ispod majice (na njegovom levom ramenu) delić belog kajša (ili šta već) kako ga vuče... Kao i senka krana na 2:35 minuta... Lažan snimak, mada mi je mrsko da kažem (a i čitao sam komentare :D )

I ko je pročitao ovo do kraja, mogao je da zaključi isto... Opet, kažem, nažalost :(

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Kod crnca se vidi ispod majice (na njegovom levom ramenu) delić belog kajša (ili šta već) kako ga vuče... Kao i senka krana na 2:35 minuta... Lažan snimak, mada mi je mrsko da kažem (a i čitao sam komentare :D )

I ko je pročitao ovo do kraja, mogao je da zaključi isto... Opet, kažem, nažalost :(

Овако нешто могао је да реализује једино Никола Тесла.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

И ви верујете у ову зафрканцију?  joooj

Ni jednoj baba Stanislavi nisu mogli dokazati da se može čuti sa bratom koji živi u Americi, a da se ne nadvikuje. Govorila je - Sile nema koja bi joj grmas dala da do njega dobaci glas..nije priznala telefon ni pred smrt.

Eto, a možda je bila u pravu.

Je li ovo realno ili ne...kako god, ali ludo je. Zaigralo mi srce kao u djeteta  :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...