Neda Andjelic Radan Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Диван филм гледала сам кад се појавио колику доброту ћовјек види у нјеговим очима да човјек пожели да буде бли'е таквом човјеку хвала Господу за овакве људе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Све што је имао поклонио је цркви то је јединствен пример доброте и племенитости. Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Stogodišnji prosjak Dobri je najdarežljivijim darovateljem bugarske crkve Stoletý žebrák Dobri je neštědřejším dárcem bulharské církve http://magazin.aktualne.cz/dobre-zpravy/sofia-deda-dobri/r~18f42406e73811e3b2c6002590604f2e/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Днес Дядо Добри става на сто години!Един век живот! Тази новина е великолепно доказателство, че службата в чест на Бог е неподвластна на времето.Дядо Добри навършва апостолска възраст, но продължава да служи на вярата. Последният истински безсребърник не празнува юбилей – той ще бъде отново навън сред хората.Нека му пожелаем здравe. Добри вече е над всички други земни условности.Нека се помолим за застъпничеството му в неговите разговори с Всевишния.И нека е да още дълго сред нас, такъв какъвто ще го запомним винаги – благ, смирен, озарен със светлина.Да е честит рождения ден на Дядо Добри!Happy anniversary, Dobry Dobrev. 100 years! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=726207660749224&set=a.337371332966194.67510.336800263023301&type=1&theater GeniusAtWork, obi-wan, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 20. jula 2014. deka Dobri je napunio 100 godina http://www.pravoslavie.ru/put/72363.htm Интегра, bgpj, Ђуро Станивук and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Данас дека Добри пуни 101. годину! На многаја љета добри! Преузето са: линк Данче*, Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Дадо брате Христожељни. Goku, Kaludjerovic Sreten and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука