Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Kada bi se sada svi ti Novobeograđani vratili u svoju Bosnu, Bosna bi danas imala srpsku većinu. Što se ne vrate? Pomogli bi i Srbiji i svojim braćama i sestrama u Bosni koje su tamo ostavili. Ali se ne vraćaju jer im je u Beogradu zgodnije, za Beograd bi i svoju Bosnu poklonili Muslimanima a svoju braću i svoje sestre u Bosni šutnuli. A Bosanci su. А што се ви не би мало вратили? Или, за промену, ај` немојте да нам продајете "оно" за бубреге! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Luctor Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Врло добро знам, и рекао сам врло јасно: Сви ви назови патриоте (част правим родољубима) браните Косово до задње улице у Београду, и то ако не пада киша. Даље од Митровице (северне, наравно) не пада вам на памет да одете, јер је ваша кожа превише драгоцена да би се излагала опасностима. Ваљда у том рату ком се надате треба неко други да страда. Па и власти које преговарају у име косовских Срба седе у Београду и по Бриселским салонима одлучују шта је добро за њих и то против њихове воље. Које ли је то тек лицемерје. Шта је са Србима који протествују у Кос. Митровици против споразума? Шта има о њима да кажеш? Више има њих на протестима доле, него у Београду. Али теби смета и она шака јада која протествује у Београду. Наравно, баш ти су за све криви, а не власт која располаже свим инструментима државе. И који рат спомињеш уопште? Реч је о једноставном одбијању споразума. Ко прети овде ратом? Уосталом и да дође до сукоба, не би страдао ти, већ косметски Срби који су највише за одбијање истог. Највише страдају они Срби који су већ под Тачијевом контролом, не они са севера, који се овим споразумом препуштају Тачију. Ако мислиш да је овај споразум добар за њих, што ти не одеш да живиш на Тачијевом Косову па да лично тестираш своју тврдњу? Немој ти да друге гураш Тачију, да би ти лепо и неузнемиравано живео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Шта је са Србима који протествују у Кос. Митровици против споразума? Шта има о њима да кажеш? А шта о онима који не протествују? О онима који живе у некавим енклавама заборављени и од "севера" и од "државе"... Да ли се и њима "свиђа" ово стање, Тачи-Дачи-без разлике... ? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Највише страдају они Срби који су већ под Тачијевом контролом Ja sam čuo da njih drže ko malo vode na dlanu - te što priznaju Kosovo republjik i hoće sa ovima. Ti bi da nas ubediš da su izloženi teroru ustaškog stila. Neko tu nije u pravu dakle. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Luctor Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 А шта о онима који не протествују? О онима који живе у некавим енклавама заборављени и од "севера" и од "државе"... Да ли се и њима "свиђа" ово стање, Тачи-Дачи-без разлике... ? Бриселски споразум се уопште не тиче оних који су у енклавама, њих се Србија одрекла поодавно. Сада се то ради и тамо где је Србија још имала неке ингеренције. А и Срби са југа су подржали протест и одбијање споразума, једино што не могу да се организују из очигледних разлога. Наша власт није ни хтела да прими представнике Срба из енклава јужно од Ибра, већ само зове ове са севера да би им наметнула вољу и довела пред свршен чин. Сигурно да Србима из енклава одговара што их је држава потпуно отписала и препустила их онима који их тероришу и нападају свакодневно. Ко не би пожелео такав живот? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Luctor Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ja sam čuo da njih drže ko malo vode na dlanu - te što priznaju Kosovo republjik i hoće sa ovima. Ti bi da nas ubediš da su izloženi teroru ustaškog stila. Neko tu nije u pravu dakle. Од кога си то чуо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Од кога си то чуо? Čuo sam, a i savršeno je logično. Tebi nije logično? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Luctor Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Čuo sam, a i savršeno je logično. Tebi nije logično? Од кога си чуо и шта је ту логично? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ту се непрестано мешају две различите ствари. Једно су екстремисти међу Албанцима који нападају Србе, а друго косовска власт којој је у интересу да се ствари нормализују и да изгледају као "озбиљна држава". Пошто наша држава не може да уради апсолутно ништа да те људе заштити, остаје само да се среде односи са тамошњим властима и да ти људи коначно почну да живе нормално. У том случају би се смириле страсти и прекинуло страдање. Овако људи страдају, ми ништа не добијамо, губе се животи, деца расту у стравичном окружењу... Не ваља ништа. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Од кога си чуо и шта је ту логично? Logično je da su dobri prema Srbima koji priznaju Kosovo kao državu da bi privoleli i ostale Srbe da urade isto. Rekao mi je drug sa Kosova, takođe im je i opsovao mamu izdajničku... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Luctor Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ту се непрестано мешају две различите ствари. Једно су екстремисти међу Албанцима који нападају Србе, а друго косовска власт којој је у интересу да се ствари нормализују и да изгледају као "озбиљна држава". Откуд ти знаш шта је њима у интересу? Пошто наша држава не може да уради апсолутно ништа да те људе заштити, остаје само да се среде односи са тамошњим властима и да ти људи коначно почну да живе нормално. Па ни "косовска" држава нема контролу над севером, тако да не видим чему аргумент о томе да Србија нема контролу над њим, иако има (паралелне институције). Посебно када се узме у обзир да тадашње становништво неће да уђе у ту Тачијеву "државу". У том случају би се смириле страсти и прекинуло страдање. Овако људи страдају, ми ништа не добијамо, губе се животи, деца расту у стравичном окружењу... Не ваља ништа. Највише насиља над Србима је у енклавама под Тачијевом контролом, не на северу где и нема Албанаца. Ако Тачи не може да спречи насиље на територији коју контролише, зашто би то могао тамо где нема контролу? Највише страдају у енклавама, које су већ препуштене Тачију, а сад би и остатак то требало да уради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Luctor Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Logično je da su dobri prema Srbima koji priznaju Kosovo kao državu da bi privoleli i ostale Srbe da urade isto. Rekao mi je drug sa Kosova, takođe im je i opsovao mamu izdajničku... И мени је друг са овог форума рекао да намерно и систематски тролујеш. Када будеш имао неки сувисли аргумент, јави се. До тада ћеш бити игнорисан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ispada da su albanci napravili novu drzavu samo iz jednog jedinog razloga- da imaju gde na miru da maltretiraju Srbe... Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 И мени је друг са овог форума рекао да намерно и систематски тролујеш. Када будеш имао неки сувисли аргумент, јави се. До тада ћеш бити игнорисан. Ja sam bas dugo na forumu i mislim da nikad nisam video ni jedan Aurorov post u kome troluje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 И мени је друг са овог форума рекао да намерно и систематски тролујеш. Javi se ti kad izvadiš balvan iz oka, pa da možda vodimo smislen razgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука