Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 А шта еп. Атанасије предлаже конкретно? Осим писања огорчених писама... Епископ је више пута казао, шта предлаже. Само нисте слушали. И у овом тексту је казао. Мораш пажљиво читати. obi-wan, Evgenik, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Volim Kosovo i Metohiju tamo mi je kuca tamo mi je dedovina ocevina ne trazite da je predam sam a ako uzmu i ukradu to dovjeka ne moze biti tako... Jasna politika medjunarodnosg prava koja je na istorijskoj prekretnici treba da bude zvezda vodilja svih malih drzava kako ne bi bile zrtve sile. Jos uvek svet mrtav nije a mi jesmo ako ne iskoristimo i ne pokrenemo temu medjunarodnog prava koje bi trebalo da vazi i za Evropsku Uniju i nadam se mi u njoj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Они који су требали да пронађу најбоље, најприхватљивије и најпозитивније решење (не само у вези са КиМ, већ и у вези са свим осталим виталним интересима ове земље), а у питању су апсолутно сви политички представници који се више од две деценије формално смењују а суштински бораве у истом "бизнис табору" и деле послове и профите, нису у последњих 23 године, због одвратне похлепе и болесне саможивости, пружили овом народу ништа осим још веће беде и пропасти на свим могућим нивоима личног и колективног постојања...дозволите другима, који нису одговорни ни за шта, и који нити морају, нити су дужни да дају било какво политичко решење, кад га не даје онај ко је за то задужен и плаћен, да барем критикују оне који на један или други начин, директно или посредно, заједно са политичким елитама, дуговремено узимају учешћа у креирању све компликованије и погубније ситуације у држави. Ако неко не може да пружи конкретно решење одређеног проблема да ли то значи да није способан да осети, види, препозна и проговори о погубној страни српске реалности коју поједине структуре годинама креирају, и да у том случају не сме ништа да каже нити да пружи критику постојећег? Поучени досадашњим искуством, сваки предлог који је по било ком основу дат а био у колизији са свеопштом идејном матрицом политичких структура и њихових "бреинвошера", увек је по дифолту био одбачен као бесмислен...и то је правило апсолутно за сваки сегмент живота у овој земљи. jermel, Рилски, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 А ко је до сада, отворено рекао .. ово што ти кажеш у свом посту ..? Ко је то ''признао'' ?! Владика Иринеј Буловић? Патријарх? Екипа гамади на власти? ... Нисам приметио .. дапаче ... ! Па ако они једно говоре.. а друго мисле.. а у реалности је нешто треће .. онда је ту Таса опет дебело у праву .. управо што он једно мисли, једно ради а и сам је колко је могао на том Косову и Метохији и радио и ради и РАДИЋЕ ..опет то ИСТО! Па нико није то отворено рекао, свако из својих разлога. Али је већ и птицама на грани јасно да од свега тога нема ништа... Трла баба лан, да јој прође дан... Ко хоће и може да помогне том народу тамо - свака част. Али то треба одвојити од политике. Ако сам ја изгубио младост због тих фантазија, бар ови млади људи данас не морају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Neko casno nosi rane! javor је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Тебе, разумљиво, боли Твоја Бачка. Хахаха, кома ... (sublime) 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Па нико није то отворено рекао, свако из својих разлога. Али је већ и птицама на грани јасно да од свега тога нема ништа... Трла баба лан, да јој прође дан... Ко хоће и може да помогне том народу тамо - свака част. Али то треба одвојити од политике. Ако сам ја изгубио младост због тих фантазија, бар ови млади људи данас не морају. Види Звонко .. а што је не нађеш ..кад си је изгубио ... Тражи брате .. па ћеш је и наћи .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 banana, on 04 Jul 2013 - 21:31, каже:Тебе, разумљиво, боли Твоја Бачка. Хахаха, кома ... (sublime) '' Сети се твог градоначелника у Новом Саду '' الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Crkva je poput naroda, raspolucena. Jednostavno, idu nam losa vremena, pametne ucutkuju, a blesavi i nesposobni dolaze do izrazaja. Kako u vladi mozes zaposlenje da dobijes samo ako si dio vladajuce garniture, tako je ocigledno krenulo i u Crkvi. Da bi se prebacijo iz losije u bolju parohiju moras da pratis nadleznog Episkopa i u propast. Zalosno je ovo sve. Sva sreca ima Episkopa poput Atanasija, Grigorija i Amfilohija ba da se cuje i glas opozicije(figurativno). Evgenik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Види Звонко .. а што је не нађеш ..кад си је изгубио ... Тражи брате .. па ћеш је и наћи .. Младост кад прође више се не налази брате. Тужно је све ово... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Treba biti svestan modela realnosti u kojem zivimo, da ga ne bi prepoznali kad bude kasno (ako je to uopste i moguce, posto se vrtimo ukrug) Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Realnost sami stvaramo. Nema realnosti onako kako mislimo. Srbija je sama trazila u EU, a cijena je da da dio teritorije. To je vlast i uradila. Niko nas nije natjerao na to. Evgenik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Реалност је да су се они изборили за независност, имају сада своју државу, а ми само губимо време... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Реалност је да су се они изборили за независност, имају сада своју државу, а ми само губимо време... Nemaju, vidis da grijesis. Imaju NATO trupe koje garantuju kartel teroristicku drzavu(slicno CG). Onog momenta kada se povuce NATO, caolina siptari. To nije drzava, a posebno nezavisnost. Vecu nezavisnost ima Teksas i R.S. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Имају устав, парламент, владу, председника, полицију... If it looks like a duck, walks like a duck, and quacks like a duck, it's probably a duck. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука