Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Мени је просто невероватно колико вл.Таса има живаца и енергије. Феномен. а си бре смотан , дај ми ту мистрију 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Беседа је на 1:43 . И Владике Атанасија и Владике Григорија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. па ко каже да је кул?! саблазно је за све оне који непознају + Атанасија! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. pa brate,ne krpi mene pa mi smešno 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 мени је он лично смешан , а такав је + Атанасије 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ја сам председник мутаве деце 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 исолаааааа Јетиии деееееспооотааааа , а + Таса свештеницима - нема Ј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 коментаришемо ки Напетовци из Мапет Шоуа 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. Ево коментар једног човека са фејсбука брате, па ко може и жели да схвати схватиће: РАТОМИР МИЈАНОВИЋ - НАЈВЕЋА ПОХВАЛА У МОМ ЖИОТУ ДОШЛА ЈЕ ОД ПРЕОСВЕШТЕНОГ ВЛАДИКЕ АТАНАСИЈЕ ТРИ ПУТА МИ ЈЕ РЕКАО МУТАВЧЕ ТО ВИШЕ ВРИЈЕДИ, КО ГА ЗНА, НЕГО НЕ ЗНАМ ШТА ДРУГО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. А шта би ти било и да те "накрпи"? Јел би заболела сујета? Мислим дајте људи... Друго нису они тамо били због "камера" него због свештеног чина који су и извршили, а камере су ту као додатак, нуспродукт, нанос. Уосталом, шта су камере у односу на есхатолошко Царство које квадрилионима очију гледа на исти тај чин? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. Ево коментар једног човека са фејсбука брате, па ко може и жели да схвати схватиће: РАТОМИР МИЈАНОВИЋ - НАЈВЕЋА ПОХВАЛА У МОМ ЖИОТУ ДОШЛА ЈЕ ОД ПРЕОСВЕШТЕНОГ ВЛАДИКЕ АТАНАСИЈЕ ТРИ ПУТА МИ ЈЕ РЕКАО МУТАВЧЕ ТО ВИШЕ ВРИЈЕДИ, КО ГА ЗНА, НЕГО НЕ ЗНАМ ШТА ДРУГО Оче, само себе постави у позицију да ти дође владика у госте на освећење у цркву у којој служиш и избламира те пред свима и још у твом селу. Не би било баш пријатно. Жао ми је што вам кварим забаву, али то је стварно безвезе. Него се сви плаше владике Атанасија па је као кул та његова прека нарав.То може бити корисно за смирење, али не могу то сви да понесу а и непријатно је гледати истресање на другог ако не мора. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ја вас молим да на другом сату тачно, послушати Владикину беседу. Све је рекао. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. А шта би ти било и да те "накрпи"? Јел би заболела сујета? Мислим дајте људи... Друго нису они тамо били због "камера" него због свештеног чина који су и извршили, а камере су ту као додатак, нуспродукт, нанос. Уосталом, шта су камере у односу на есхатолошко Царство које квадрилионима очију гледа на исти тај чин? 0442_feel Ма можемо се ми фолирати овако напразно, али мени се то уопште не свиђа. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Чему одушевљење? Како би се ви осећали да вас неко накрпи? То се ради касније, кад се камере угасе и оду попити кафу. Уопште није кул. Ево коментар једног човека са фејсбука брате, па ко може и жели да схвати схватиће: РАТОМИР МИЈАНОВИЋ - НАЈВЕЋА ПОХВАЛА У МОМ ЖИОТУ ДОШЛА ЈЕ ОД ПРЕОСВЕШТЕНОГ ВЛАДИКЕ АТАНАСИЈЕ ТРИ ПУТА МИ ЈЕ РЕКАО МУТАВЧЕ ТО ВИШЕ ВРИЈЕДИ, КО ГА ЗНА, НЕГО НЕ ЗНАМ ШТА ДРУГО Оче, само себе постави у позицију да ти дође владика у госте на освећење у цркву у којој служиш и избламира те пред свима и још у твом селу. Не би било баш пријатно. Жао ми је што вам кварим забаву, али то је стварно безвезе. Него се сви плаше владике Атанасија па је као кул та његова прека нарав.То може бити корисно за смирење, али не могу то сви да понесу а и непријатно је гледати истресање на другог ако не мора. А где је то он избламирао свештеника? Дај молим те... Блам је свих нас што нишпта не знамо и не желимо да научимо па макар били и свештеници и владике и народ. Послушај ипак беседу на другом сату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука