Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

hvala hvala hvala и вама браћо што преузимате и слушате предавања нашег par exellance теолога,иначе поставио сам још 20 предавања тако да је сада све на једном месту,

Besede mp3-vl.atanasije jevtić 137,435 KB 23 filе(s)

Predavanja mp3-vl.Atanasije Jevtić 886,731 KB 50 file(s)

Tekstovi,studije,eseji PDF I WORD 24,228 KB 51 file(s)

gringrin

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Браво и свака част на труду!

Него нисам нашао да си поставио ово "Циклус предавања у време Часног Поста 1988."  (http://verujem.rs/audio/atanasije_post.htm) где је тема била св. Евхаристија , а то је (по мени) једно од антологијских предавања владикиних.

Подели на овим сајтовима

Е хвала Уроше за линк,нисам знао да имају та предавања на интернету,омануло ми  stadaradim иначе доста предавања сам конвертовао у мп3 формат,и неколико сам добио од пријатеља,па ако има још нешто постави линк па ћу да убацим  hvala

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

0110_hahaha divno vidjeti  sa djecom posebno sto su  i straiji lijepo da si tako napisao

Да, циљ нам је да покажемо да наше православне владике нису неки тамо без емоција, љубави и памети као што желе неки супер-мега-гига-ултра-православни сајтови да их представе.... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

с лева кликћеш по фолдерима а кад кликнеш на нешто што ти се свиђа појавиће се дугме DOWNLOAD  4chsmu1

Ma,bre,Srbi,znam to,ali mi se dugme za download ne pojavljuje vec ostaje osenceno i ne moze da se klikne na njega.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Е хвала Уроше за линк,нисам знао да имају та предавања на интернету,омануло ми  4chsmu1 иначе доста предавања сам конвертовао у мп3 формат,и неколико сам добио од пријатеља,па ако има још нешто постави линк па ћу да убацим  hvala

Ако, ако...

Подели на овим сајтовима

с лева кликћеш по фолдерима а кад кликнеш на нешто што ти се свиђа појавиће се дугме DOWNLOAD  8086.gif

Ma,bre,Srbi,znam to,ali mi se dugme za download ne pojavljuje vec ostaje osenceno i ne moze da se klikne na njega.

Помоли се Богу... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Е хвала Уроше за линк,нисам знао да имају та предавања на интернету,омануло ми  bighugbighug иначе доста предавања сам конвертовао у мп3 формат,и неколико сам добио од пријатеља,па ако има још нешто постави линк па ћу да убацим  hvala

Nemas frke brate. Koliko sam primetio osim ovoga nema vise nista od onoga na sta sam ja naleteo na netu a da ti vec nisi stavio.

Подели на овим сајтовима

Није владика Атанасије али је његов брат по духу (Светоме) и крви (Христовој)..... 0102_laugh

Постављена слика

smiley-dance007 smiley-dance007 smiley-dance007 :cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...