Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

а онда нас је и та ,,унија" коштала...

као што ће нас коштати и европска унија...

Живи били па видели!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

као што ће нас коштати и европска унија...

Живи били па видели!

E pa nece, u tu uniju necemo uci.

(Ako i udjemo, verujem da ce biti na kratko)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А где сам то рекао?

Или си дрогиран па халуцинираш...

А где ниси ?

Из петних жила и по сваку цену зло проглашаваш добрим све позивајући се на Јеванђеље............

Подели на овим сајтовима

А где ниси ?

Из петних жила и по сваку цену зло проглашаваш добрим све позивајући се на Јеванђеље............

Које лудило браатеее... joooj

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

а онда нас је и та ,,унија" коштала...

Нажалост јако пуно...мада су хрвати били можда и највећи заговорници југословенске идеје,испало је , да је то само прелазно решење до њихове самосталности...

А луди Србин им је сачувао земљу са великим жртвама и од аустријанаца и италијана, зато је сада цела јадранска обала њихова...

"Књига о Милутину" лепо је то објаснила...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

О томе ти и причам.......- бранећи зло човек лако склизне у лудило. 

Па јес` ево ја овде браним лудака који је убио човека и трудну жену, а чија је организација убила српског краља и краљицу...

Чекај, у ствари... :.mislise.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Онда је српска тајна служба имала право да на туђој територији убије страног престолонаследника? Је л` и то било договорено на Берлинском конгресу?

Лаж. Сто пута поновљена, али и даље лаж. Црна Рука, која иначе и није била српска тајна служба, него тајно друштво појединх официра, није имала ништа са атентатом.

У остали део дискусије немам времена ни воље да се мешам, ал нема потербе да ширимо лажи по форуму, посебно не оне које су давно доказани историјски фалсификати оних који су извршили геноцид и као оправдање искористили овакву лаж.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Па јес` ево ја овде браним лудака који је убио човека и трудну жену, а чија је организација убила српског краља и краљицу...

Чекај, у ствари... :.mislise.

Још само да пронађеш ту танку нит која би повезала Гаврила са убиством Зорана Ђинђића.........

Подели на овим сајтовима

Постоји једна чињеница која сва Гризлијева настојања да прикаже Гаврила као крволочног убицу, а Фрању као доброћудног дебељка, (који се бајДвеј, сасвим случајно нашао у Сарајеву и то баш на Видовдан!) потапа у мутну Миљацку, а та је:

Адолфу Хитлеру је за рођендан 1942. донета као поклон спомен плоча посвећена Гаврилу Принципу из Сарајева коју су немачки окупатори скинули као ратни трофеј.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...