Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па господине Гризли .. Хитлер је сматрао Гаврила убицом.. видиш .. налазите се на истој страни .. ако те добро разумем..? Е сад си ме наш`о... Узгред и поврх свега, згорег. И владику Атанасија си оптужио за човека који се ''клања'' и велича убице ... Биће да је то и увреда осећања верних Цркви, ..или? Па ако осећања верних не вређа да се велича убица ја не могу да их увредим... Ево ти мени објасни како би по Јеванђељу требало да буде? Помиње се тамо онај Варава који је убио неке римске војнике па не видим да га нешто хвале. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Кад не знаш шта ћеш, ти потегни логички аргумент reductio ad hitlerum... Не .. него само показујем дотичном господину Гризлом, његовом аналогијом, како банално поставља ствари. Каже Фердинанд није учлествовао у Великом рату .. дакле није био тиранин и убица... Само рекох да је и Хићо био истог става према Фрањи .. хех Фрањо .. колико је само тих ''Фрања''.. аман .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па ако осећања верних не вређа да се велича убица ја не могу да их увредим... Ево ти мени објасни како би по Јеванђељу требало да буде? Помиње се тамо онај Варава који је убио неке римске војнике па не видим да га нешто хвале. Пусти ту еванђелску Барабу .. о другој је овде ријеч.. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Пусти ту еванђелску Барабу .. о другој је овде ријеч.. Па да. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А шта је Фрањо уопште и тражио у Сарајеву тог дана? ваља се запитати? Да није био туриста? Као што је и Мурат туристички похађао Косово? И Милош Обилић је убица, зар не? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 @@Grizzly Adams, Да ли си управо назвао Гаврила Принцима барабом .. ? الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А шта је Фрањо уопште и тражио у Сарајеву тог дана? ваља се запитати? Голубове на Башчаршији. Golub, DYNABLASTER and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Франц Фердинанд је водио антисрпску политику. Франц Фердинанд је толико волео Србе и био им је наклоњен да је из љубави баш на Видовдан дошао у Сарајево да демонстрира силу и из љубави је имао освајачке тежње ка Србији. A gavrilo je isto vodio antisrpsku politiku, bio je jugosloven po opredelenju :P Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А шта је Фрањо уопште и тражио у Сарајеву тог дана? ваља се запитати? Да није био туриста? Још повео жену, срам га било... Као што је и Мурат туристички похађао Косово? И Милош Обилић је убица, зар не? Обилић је убио непријатеља за време битке као јунак, а не кукавички из заседе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Да ли си управо назвао Гаврила Принцима барабом .. ? Још горе - назвао сам га убицом и терористом. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 И приде масон. Фердинанда су убили масони да би изазвали рат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Фердинанда су убили масони да би изазвали рат. I oslabili silu kao sto je Srbija da bi danas bili robovi gustera koji vladaju bankama i prizivaju ufo demone. da nam svima ostavljaju chemitrails i zaprasuju nam mozgove kokakolinim praskom ( u sluchaju da je neko od nas ne pije) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 A gavrilo je isto vodio antisrpsku politiku, bio je jugosloven po opredelenju :P Па његов шеф је убио српског краља и краљицу. Још гора бараба. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па његов шеф је убио српског краља и краљицу. Још гора бараба. Ja iskreno ni ne razumem sto se vi ovde svadjate oko Jugoslovenskih organizacija .... koji su redovno sabotirali Srbiju.... LISA је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Ja iskreno ni ne razumem sto se vi ovde svadjate oko Jugoslovenskih organizacija .... koji su redovno sabotirali Srbiju.... Па и мени није јасно... Ту је јеванђелски гледано све јасно као дан ал` смо заслепљени национализмом па не видимо. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука