DYNABLASTER Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Mislis da je morao neko da ga zaustavi tako sto ce da mu oduzme zivot? E nakaradne li logike, to cak ne spada ni pod pitanje hriscanstva nego najobicnije logike. Golub је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па јес`, срам их било да се узнемиравају за такву ситницу... Адамсе ја те заиста не разумем . Ни један људски живот није ситница , али није ни издалека оправдање да се нападне једна држава. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Mislis da je morao neko da ga zaustavi tako sto ce da mu oduzme zivot? E nakaradne li logike, to cak ne spada ni pod pitanje hriscanstva nego najobicnije logike. А како си могао другачије да му одузмеш пушку, 'ајде ти мени лепо реци? Како? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па тамо убише оног нашег несрећног краља Александра. Одувек су ми били сумљиви, стално су нешто петљали против нас, а и на њиховој територији се десио атентат, па тешко да су били невинашца. Зато је требало свом силом у напад, да им не падне на памет више. Добро ајде, прво им поставиш ултиматум који не могу да прихвате, па тек онда, да не испадне после да нисмо фер Па тамо, ал` га нису убили Французи... Адамсе ја те заиста не разумем , ти оправдаваш напад Аустроугарске ??? Не оправдавам. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Адамсе ја те заиста не разумем . Ни један људски живот није ситница , али није ни издалека оправдање да се нападне једна држава. Па наравно да није. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 По некима, да не именујем сада, јасно по којима, .. највеће будале у историји су били Руси, јер су стали пред Хитлера и задали смртоносни ударац таквој концепцији Европе и Света, ... наши историјски ликови су тек мале будале у односу на њих .. ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 највеће будале у историји су били Руси, јер су стали пред Хитлера и задали смртоносни ударац таквој концепцији Европе и Света Па Руси нису "стали пред Хитлера" него су му били најближи савезници. Кажу да Стаљин није веровао кад су му саопштили да је Немачка напала СССР. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па Руси нису "стали пред Хитлера" него су му били најближи савезници. Кажу да Стаљин није веровао кад су му саопштили да је Немачка напала СС Батице.. причаш глупости. Једно је ''споразум о ненападању'', а потпуно друго је ''савез'' И пре свега, ..Хитлер је напао тог, како ти кажеш, свог ''најближег савезника'' и прошо како је прошпо, уз надљудске жртве Руса. А ти како сам ја видео по твом писању, сматраш да су такве жртве ''подљудске'' ... Имаш јако погрешну перципцију и доживљај жртве, пожртвовања а веруј ми на реч онда и са љубављу нешто није како треба .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А како си могао другачије да му одузмеш пушку, 'ајде ти мени лепо реци? Како? Ja nikako, al recimo mogo je sutradan da mu padne klavir na glavu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Батице.. причаш глупости. Једно је ''споразум о ненападању'', а потпуно друго је ''савез'' Па савез је, рецимо, када две државе заједно нападну трећу и међу собом поделе територију? И пре свега, ..Хитлер је напао тог, како ти кажеш, свог ''најближег савезника'' и прошо како је прошпо, уз надљудске жртве Руса. А ти како сам ја видео по твом писању, сматраш да су такве жртве ''подљудске'' ... Напротив. Подржавам и поштујем свакога ко се брани. Имаш јако погрешну перципцију и доживљај жртве, пожртвовања а веруј ми на реч онда и са љубављу нешто није како треба .. Е баш ти хвала за дијагнозу. Уштеде ми паре за проктолога. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па савез је, рецимо, када две државе заједно нападну трећу и међу собом поделе територију? Напротив. Подржавам и поштујем свакога ко се брани. Е баш ти хвала за дијагнозу. Уштеде ми паре за проктолога. Да .. опроасти на можда оштријем речнику, али нисма помињао дијагнозе.. Надам се да су ти познати злочини аустријанаца, мађара и свих оних који су били под њиховом круноим и капом које су чинили по окупираном Београду у време Великог рата.. Како такву агресорску силу онда можеш оквалификовати као аналогну ''Александру'' .. тј њиховог експонента Фердинанда .. то је у најмању руку заједљиво, а о блаћењу жртава да и не почињемо .. Што жртава у окупираној Србији што по фронтовима ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Да .. опроасти на можда оштријем речнику, али нисма помињао дијагнозе.. Надам се да су ти познати злочини аустријанаца, мађара и свих оних који су били под њиховом круноим и капом које су чинили по окупираном Београду у време Великог рата.. Како такву агресорску силу онда можеш оквалификовати као аналогну ''Александру'' .. тј њиховог експонента Фердинанда .. то је у најмању руку заједљиво, а о блаћењу жртава да и не почињемо .. Што жртава у окупираној Србији што по фронтовима ... Познати су ми злочини. Само ми не причамо о томе какав је ко био за време рата него о догађајима пре почетка рата. Не можемо убиство Фердинанда да правдамо злочинима који су се десили после, за време рата. Фердинанд у том рату није учествовао јер је био човек мртав, је л`... А ничије жртве нисам "блатио". Жртве блате они који бране убице. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Познати су ми злочини. Само ми не причамо о томе какав је ко био за време рата него о догађајима пре почетка рата. Фердинанд у том рату није учествовао јер је био човек мртав, је л`... А ничије жртве нисам "блатио". Жртве блате они који бране убице. Па господине Гризли .. Хитлер је сматрао Гаврила убицом.. видиш .. налазите се на истој страни .. ако те добро разумем..? الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Узгред и поврх свега, згорег. И владику Атанасија си оптужио за човека који се ''клања'' и велича убице ... Биће да је то и увреда осећања верних Цркви, ..или? الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па господине Гризли .. Хитлер је сматрао Гаврила убицом.. видиш .. налазите се на истој страни .. ако те добро разумем..? Кад не знаш шта ћеш, ти потегни логички аргумент reductio ad hitlerum... Grizzly Adams, Млађони and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука