Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Naravno da nije. Evropi se upravo zbog naroda i tezi. inache : Kosovo je jos od 99te de fakto nezavisno. To je odavno ucinjeno, ono sto je ostalo je de jure. Srbija nije priznala de jure nezavisnost kosova i tu cinjenicu drzi kao "kec u rukavu", sa tim sto nije kompletno kosovo de fakto nezavisno, one tri opstine nisu. Kosovo i Metohija su toliko nezavisni koliko i Nemacka okupaciona vlast u Srbiji za vreme drugog svetskog rata. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Naravno da nije. Evropi se upravo zbog naroda i tezi. inache : Kosovo je jos od 99te de fakto nezavisno. To je odavno ucinjeno, ono sto je ostalo je de jure. Srbija nije priznala de jure nezavisnost kosova i tu cinjenicu drzi kao "kec u rukavu", sa tim sto nije kompletno kosovo de fakto nezavisno, one tri opstine nisu. Kosovo defakto nije nezavisno jel da jeste ne bi uopste ni pregovaralo sa nama...i nije tri nego,cetiri opstine.... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Зар је и Патрија етнофилетиста ? Куку -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Kosovo i Metohija su toliko nezavisni koliko i Nemacka okupaciona vlast u Srbiji za vreme drugog svetskog rata. da samo u Srbiji je tada Srpsko stanovništvo bilo dominantno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 da samo u Srbiji je tada Srpsko stanovništvo bilo dominantno ...I sad je dominantno! Pokrajina nije drzava nego je u sklopu jedne drzave u kojoj Srbi cine vecinu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 I sad je dominantno! Pokrajina nije drzava nego je u sklopu jedne drzave u kojoj Srbi cine vecinu. i ja isto tako nekad zamislim da sam kapetan na belu ladju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 i ja isto tako nekad zamislim da sam kapetan na belu ladju....A jesu li moji dedovi gradili kuce da ih ja sad rasprodajem za goluba na grani zanemarivajuci vrapca u rukama? Sve je ok ali prodavati tudje to je zlo! Ja imam i kucu i ocevinu i dedovina na kosovu. Sad ce neko da pomisli vidi budale nije prodao na vreme kao ostali bizmiseni besmisleni i bojazljivi. Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 A jesu li moji dedovi gradili kuce da ih ja sad rasprodajem za goluba na grani zanemarivajuci vrapca u rukama? Sve je ok ali prodavati tudje to je zlo! Ja imam i kucu i ocevinu i dedovina na kosovu. Sad ce neko da pomisli vidi budale nije prodao na vreme kao ostali bizmiseni besmisleni i bojazljivi. Нећеш као Јуда да прихватиш "реалност на терену", ниси разборит, у неким си триповима, ко ће те знати, можда си Хришћанин... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 A jesu li moji dedovi gradili kuce da ih ja sad rasprodajem za goluba na grani zanemarivajuci vrapca u rukama? Sve je ok ali prodavati tudje to je zlo! Ja imam i kucu i ocevinu i dedovina na kosovu. Sad ce neko da pomisli vidi budale nije prodao na vreme kao ostali bizmiseni besmisleni i bojazljivi. Da se nelažemo,Albanci su davali dobu cenu za srpske privatne posede po kosovu,dakle skupo suu ga platili zato je sad njihovo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Da se nelažemo,Albanci su davali dobu cenu za srpske privatne posede po kosovu,dakle skupo suu ga platili zato je sad njihovo...Da se ne lazemo moja imovina na Kosovu nije mala i beznacajna. Kupovali su kuce od pere zike lojzeta avramovica i to sve prethodno vrseci zastrasivanje. Nemoj dejane mene prodavati i gradjanski zakon a ne samo moralni me jos uvek veze za Srpsko KiM. Ako bi bilo pravde sa nama bi trebalo onda razgovarati da nam plate odstetu sto se moja kuca nalazi u drugoj drzavi a ne u onoj u kojoj je i napravljena. Sto bi zeljko rekao na tripovima sam najlepsi samom sebi jer vidim da sa bratom imam razlicito misljenje. P.S. Javi mi kad budu tebi hteli na silu da kupe kucu doci cu! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 P.S. Javi mi kad budu tebi hteli na silu da kupe kucu doci cu! ne sumnjam da ćeš doćimpo starom srpskom običaju nećeš stati iza mene pa da opstanemo već ćeš gledati da profitiraš...zato ti kuća sada i jeste u drugoj državi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 ne sumnjam da ćeš doćimpo starom srpskom običaju nećeš stati iza mene pa da opstanemo već ćeš gledati da profitiraš... zato ti kuća sada i jeste u drugoj državi... Ma ovo je nenormalno.... Kako god brate ovo je bezobrazluk... Zar je moguce da mislis da cekam cenu???? javi mi za svoju kucu ja se sigurno necu cenkati kao ti sa mojom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 pokušao sam nešto drugo da kažem ,nisi skapirao... moju kuću su braća srbi odavno sravnili s temeljom,nisu me ništa pitali tako da si okasnio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 pokušao sam nešto drugo da kažem ,nisi skapirao... moju kuću su braća srbi odavno sravnili s temeljom,nisu me ništa pitali tako da si okasnio Sagradili bi je drugi dobri ljudi pomogli bi svi samo da ima Ljubavi. Ako nesto nisam shvatio to je zato sto mi jure klinci oko nogu poz Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Patrijarh Irinej: Novakov zagrljaj Nadala posle poraza je primer za sve FoNet | 09. 06. 2013. Bes ljudi, bitke posle utakmica, pa čak i ubistva, to je negacija sporta, njegova nanegativnija strana, gde sport ne postiže svoj cilj, izjavio je patrijarh Irinej na svečanoj akademiji Pravoslavnog sportskog društva Sveta Srbija. Predsednik Pravoslavnog sportskog društva Sveta Srbija Dejan Tomašević rekao je da je cilj ovog sportskog društva da "u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom, kroz veru i sport, naša deca budu svetlo svetu na dobru budućnost cele nacije". http://sport.blic.rs/Tenis/234567/Patrijarh-Irinej-Novakov-zagrljaj-Nadala-posle-poraza-je-primer-za-sve Tomašević je, na svečanoj akademiji Pravoslavnog sportskog društva Sveta Srbija, koja je organizovana povodom osnivanja ovog sportskog društva, u Narodnom pozorištu, rekao da u zdravom telu imamo zdravu dušu, a to će naša deca imati kroz veru i sport. "Zato nam je bitno da sportski klubovi imaju saradnju sa sveštenikom koji će ih duhovno krepiti i biti moralni pokrovitelj, da razgovara sa roditeljima i decom, da ih savetuje u duhu naše lepe vere da bi se tako edukovani usmerili ka dobru, a zaobišli huliganstvo na terenu i tribinama, pa će plod toga biti lepa atmosfera igre i navijanja za razliku od tuče i psovki", istakao je Tomoašević. On je rekao da se danas, u savremenom društvu, naša deca susreću sa velikim pošastima i porocima i njihova tela i duše mogu da postanu lak plen. Ukoliko ih pravilno uputimo da čuvaju svoje telo i kroz veru jačaju dušu njihova volja za dobrim će napredovati i mlade ličnosti će postati sposobne da se suprotstave izazovima savremenog društva.Znaće da cene prave vrednosti u sebi i kod drugih, jer nije dobro da se ljudi bave samo sportom bez duha, vere.To odvodi strastima, a produkt strasti je huliganstvo na terenu i tribinama, istakao je Tomašević. Potrebna nam je pomoć sveštenstva da naša deca uz vrhunske sportske aktivnosti koje možemo da im ponudimo imaju i duhovne pouke otaca, obilaske naših manastira, međusobno druženje širom svete Srbije na sportkim terenima, i u crkvama i divnim portama, rekao je on. Patrijarh Irinej je rekao da bi deca trebalo da razvijaju svoje telesne datosti i sposobnosti, da se zbližavaju, da upoznaju jedni druge, i da tako neguju svoje telo za prihvatanje onih viših duhovnih vrednosti koje daju smisao našem postojanju i našem životu. On je rekao da je dobro što postoji sport, ali je dodao da ne bi bilo dobro da čitav svoj život usmerimo na postizanje samo ovozemaljskih uspeha bez višeg smisla. Prema njegovim rečima, sport je potreban našem telu, našem organizmu, ali sport ima svoj smisao, da nas oplemeni, da nas zbliži, da nas združi. "U petak smo gledali našeg sportistu koji je izgubio (Novak Đoković), ali je prišao svom protivniku i lepo ga zagrlio. Drugo je šta oni misle i kako doživljavaju svoju pobedu ili poraz, ali je jako lepo videti da sportisti posle nadmetanja lepo prilaze, pruže ruku pobedniku. Prijateljski su došli i prijateljski se razdvajaju sa arene", rekao je patrijarh Irinej. On je, međutim, rekao da je ružno kada na našim utakmicama neki ljudi besne, pa posle utakmice dolazi do bitke, čak i ubistava. "To je negacija sporta i najnegativnija strana sporta gde sport ne postiže svoj cilj. Sve treba da bude u skladu sa našim telom, smislom našega života, da sve telesno i zemaljsko ima svoj viši smisao i nadgradnju, da nas duhovno uzdigne, da nas oplemeni", istakao je patrijarh Irinej. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука