Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Jes' tako beše, ali nije slučajno - s obzirom gde smo se sreli ИНТРИГА! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 hahaha sreli se na Liturgiji na Božić - a meni i ovaj forum dođe sličan Liturgiji Рада., Дуња and nana је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Решићемо интригу: Пошто смо Саша и ја, једни од побожнијих и благочестивијих форумаша,срели смо се на поноћној божићној литургији. :good2: nana, Саша од Москве and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Poznavale ste se od ranije ili ste se tad upoznale ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 @Саша @Зоске facenew22222222 истовремено u sekund.............. :good2: Зосима је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Poznavale ste se od ranije ili ste se tad upoznale ? ako si mene pitala - ne nismo se lično poznavali, već iz viđenja, inače retko kad ja ljude ne prepoznam, vrlo jasno pamtim likove, jedino što ne znam uvek - odakle tačno znam osobu Рада. and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Poznavale ste se od ranije ili ste se tad upoznale ? Зосима је мушко Саша жеМско JESSY, Саша од Москве and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Решићемо интригу: Пошто смо Саша и ја, једни од побожнијих и благочестивијих форумаша,срели смо се на поноћној божићној литургији. :good2: Укрстили се погледи на Литургији, је ли, побожни? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Зосима је мушко Саша жеМско ups ....izvinjavam se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Poznavale ste se od ranije ili ste se tad upoznale ? Е,ако си на мене мислила,ја имам дугу косу,али сам ипак мушко,мајке ми,ето питај Сашу... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 evo šta kaže Jerotić ,,За људе који су истински незадовољни собом – можемо ли уопште замислити људе од било које вредности који могу да буду задовољни собом – за људе који су у непрестаном трагању за скривеним изворима и узаним вратима, ништа се у животу не дешава случајно. Људи који искрено траже свој пут налазе праве људе, јер ни једна књига, ни једно предавање, ни један масовни скуп, не могу да замене лични сусрет човека са човеком. Индус који читавим својим бићем жели просветљење наћи ће правог гуруа међу бројним незаменљивим јогама његове простране земље; млади песник или научник умеће да открије оног песника или научника који је само за њега ту и који ће му моћи рећи ону дуго тражену реч која је довољна да му укаже пут до сопственог извора.'' Uf, ovo mi se sviđa, i moram da kažem da ima takvih ljudi, samo treba se boriti i držati uh u srcu kad ih nađeš (ili, u mom slučaju, kad te pronađu) Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Укрстили се погледи на Литургији, је ли, побожни? Е,ја сам на тој истој литургији већ био са једном форумашицим,тако да стварно не би било фер са моје стране... Дуња, ines and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 ako si mene pitala - ne nismo se lično poznavali, već iz viđenja, inače retko kad ja ljude ne prepoznam, vrlo jasno pamtim likove, jedino što ne znam uvek - odakle tačno znam osobu Izvinjavam se mislila sam da je Zosima žensko ime Mislila sam na to da li ste tamo otkrili da se poznajete na forumu ili ste se preko foruma upoznali pa ste znali da ćete se tamo sresti ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Е,ја сам на тој истој литургији већ био са једном форумашицим,тако да стварно не би било фер са моје стране... ines, Ленка* and Зосима је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука