Jump to content

Slučajni susreti ne postoje...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

hahaha :))

sreli se na Liturgiji na Božić :D - a meni i ovaj forum dođe sličan Liturgiji :)

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Решићемо интригу:

Пошто смо Саша и ја, једни од побожнијих и благочестивијих форумаша,срели смо се на поноћној божићној литургији. :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Poznavale ste se od ranije ili ste se  tad upoznale ?

ako si mene pitala - ne nismo se lično poznavali, već iz viđenja, inače retko kad ja ljude ne prepoznam, vrlo jasno pamtim likove, jedino što ne znam uvek - odakle tačno znam osobu joooj

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Зосима је мушко :DСаша жеМско

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Решићемо интригу:

Пошто смо Саша и ја, једни од побожнијих и благочестивијих форумаша,срели смо се на поноћној божићној литургији. :good2:

Укрстили се погледи на Литургији, је ли, побожни:)))

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Е,ако си на мене мислила,ја имам дугу косу,али сам ипак мушко,мајке ми,ето питај Сашу... ;)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

evo šta kaže Jerotić ,,За људе који су истински незадовољни собом – можемо ли уопште замислити људе од било које вредности који могу да буду задовољни собом – за људе који су у непрестаном трагању за скривеним изворима и узаним вратима, ништа се у животу не дешава случајно. Људи који искрено траже свој пут налазе праве људе, јер ни једна књига, ни једно предавање, ни један масовни скуп, не могу да замене лични сусрет човека са човеком. Индус који читавим својим бићем жели просветљење наћи ће правог гуруа међу бројним незаменљивим јогама његове простране земље; млади песник или научник умеће да открије оног песника или научника који је само за њега ту и који ће му моћи рећи ону дуго тражену реч која је довољна да му укаже пут до сопственог извора.''

Uf, ovo mi se sviđa, i moram da kažem da ima takvih ljudi, samo treba se boriti i držati uh u srcu kad ih nađeš (ili, u mom slučaju, kad te pronađu) :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Укрстили се погледи на Литургији, је ли, побожни:)))

Е,ја сам на тој истој литургији већ био са једном форумашицим,тако да стварно не би било фер са моје стране... :D

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ako si mene pitala - ne nismo se lično poznavali, već iz viđenja, inače retko kad ja ljude ne prepoznam, vrlo jasno pamtim likove, jedino što ne znam uvek - odakle tačno znam osobu joooj

Izvinjavam se :blush: mislila sam da je Zosima žensko ime :unbelieveble:

Mislila sam na to da li ste tamo otkrili da se poznajete na forumu ili ste se preko foruma upoznali pa ste znali da ćete se tamo sresti ?

Подели на овим сајтовима

Е,ја сам на тој истој литургији већ био са једном форумашицим,тако да стварно не би било фер са моје стране... :D

0703_read

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...