Jump to content

Антистрес тема :D

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stres najčešće doživljavam izuzetno izraženo na fizičkom nivou, te su mi to i glavni načini za prevladavanje: trening ili maženje drage osobe, životinjke, a specijalno mesto ima i igra&maženje sa malom braćom :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Пустим да ми маче скочи на раме и онда преде - једна од најбољих метода. Још боље ако нахватам оба мачета...   :)))

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Још боље ако нахватам оба мачета... :)))

Ovo je, izgleda, široko rasporstranjeno kao metod prevladavanja stresa :)

stereomace.jpg

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

inace ne dopuštam sebi da se nervriram tako lako.. mogu da trpim razne uvrede i svasta kojesta a ni da trepnem okom :)

al kad mi dodje neki "nisko inteligentni" (da ne koristim pogrdne izraze) covek, pa pocne da pametuje i da se pravi pametan, proključam poludim... i jos mi je jedna slaba strana nepristojno ponašanje za stolom tipa, mljackanje,srkanje,pricanje punih usta ili zapitkivanje dok ja jedem. onda mi dodje da nekog zadavim -.-'

najbolji lek posle toga mi je obično gledajnje ili smešnih klipova na YouTube ili neke filmove komedije :)

kao sto su:

:pivo:

Crven kao jesenje lišće, odlazim kod predaka. Da li će me prihvatiti? - Japanska poezija smrti

Подели на овим сајтовима

Danas me po povratku sa posla napala horda mačaka željnih maženja  :)))

Kako mi je bilo teško, trebalo je izmaziti tih 5-6 maca  dobar decko

Sad, naravno, pokušavam da skinem dlake sa pantalona  :1759280v7keu5ymzp:

Antistres terapija :)

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...