Јосиф II Написано Фебруар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Антистрес је и певање. Иван Ивковић, YOKA, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Stres najčešće doživljavam izuzetno izraženo na fizičkom nivou, te su mi to i glavni načini za prevladavanje: trening ili maženje drage osobe, životinjke, a specijalno mesto ima i igra&maženje sa malom braćom ivanaika, *Blue* and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Antistres je i cveće.... Перса, DankaM, Саша од Москве and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Пустим да ми маче скочи на раме и онда преде - једна од најбољих метода. Још боље ако нахватам оба мачета... YOKA, *Blue*, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Још боље ако нахватам оба мачета... Ovo je, izgleda, široko rasporstranjeno kao metod prevladavanja stresa YOKA, ivanaika, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 ivanaika and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Brzo hodanje :koka10: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Погледам у Њега и све се избрише! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1904106_688104131211650_571558924_n.jpg JESSY, ivanaika, *Blue* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Antistres je i zagrljaj drage osobe http://pixelizam.com/moc-zagrljaja-sta-se-desava-u-nasem-tijelu-prilikom-zagrljaja/ Јосиф II, Данче* and *Blue* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 ...додир http://saznajlako.com/wp-content/uploads/2012/09/da-li-treba-preci-sa-prijateljstva-na-ljubav.jpg ivanaika and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Перса, obi-wan and Јосиф II је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 .... I letovanja.... DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeneralScorpion Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 inace ne dopuštam sebi da se nervriram tako lako.. mogu da trpim razne uvrede i svasta kojesta a ni da trepnem okom al kad mi dodje neki "nisko inteligentni" (da ne koristim pogrdne izraze) covek, pa pocne da pametuje i da se pravi pametan, proključam poludim... i jos mi je jedna slaba strana nepristojno ponašanje za stolom tipa, mljackanje,srkanje,pricanje punih usta ili zapitkivanje dok ja jedem. onda mi dodje da nekog zadavim -.-' najbolji lek posle toga mi je obično gledajnje ili smešnih klipova na YouTube ili neke filmove komedije kao sto su: Иван Ивковић, ivanaika and *Blue* је реаговао/ла на ово 3 Crven kao jesenje lišće, odlazim kod predaka. Da li će me prihvatiti? - Japanska poezija smrti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Danas me po povratku sa posla napala horda mačaka željnih maženja Kako mi je bilo teško, trebalo je izmaziti tih 5-6 maca Sad, naravno, pokušavam da skinem dlake sa pantalona :1759280v7keu5ymzp: Antistres terapija Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука