-Владимир- Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ја волим да развезујем чворове . У ствари, волим да растурам ствари на саставне компоненте, мада често не умем да их вратим на своје место . Драшко, Данче*, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ја волим да развезујем чворове . У ствари, волим да растурам ствари на саставне компоненте, мада често не умем да их вратим на своје место . То му дође као добра воља, није увек све до нас,али је на нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Једни пале "ватру" а други гасе, једни мрсе, други размрсују. И првима без других и другима без првих би било "досадно". На неки начин то даје смисао овоме животу. Да поткрепим и једним цитатом Св. Николаја Српског који би могао да има везе са овим: САСТАВ ОВОГА ЖИВОТА Овај живот не би се могао замислити без трога: Среће, несреће и смрти. Нешто среће, нешто несреће и смрт омогућавају овај живот. Морална хемија овога света још је чуднија од физичке хемије. Срећа је дар Божији, несрећа допуштење Божије, а смрт победа Божија. Стална срећа, без примеса несреће, постала би безбојна и досадна. Стална несрећа, без смрти, учинила би овај живот паклом без излаза. У срећи људи неће-хоће да се сете Бога; у несрећи хоће-неће да се сете Бога, а у смрти морају да се сете Бога. (Мисли о добру и злу) Саша од Москве, Sanja Т., Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Данас када већина користи радијаторе за грејање, добар део популације појма нема да наложи праву ватру.Све је дато човеку да му омогући лакши живот.С' обзиром на то да се на лепо увек лако навикнемо,неки се и не заинтересују да науче и оно што им тренутно не треба.Рецимо да наложе ватру и да је одржавају докле год им треба. Сада да мало причам о чворовима . Колико нас замрси нешто,а онда му посвети пуно стрпљења и времена да то исто размрси? Колико нас каже да то није вредно муке и времена,а онда баци замршено и узме ново које је уредно сложено или запаковано? Има ли оних који ће да оптуже и клубе што се замрсило? Можда већ назирете да заправо говорим о животу, о међусобним односима... Зато тема и јесте у браку и породици. Интересује ме како сте ви разумели горе написано. 8086.gif nije samo da danas mnogi ne znaju da nalože vatru, mnogo toga ne znaju, to je zbog načina života, zapostavlja se fizička inteligencija,ne postoji samo psihička, već i fizička, npr. vrhunski sportisti ili majstori zanatlije su visoki predstavnici fizičke inteligencije... danas se ona mnogo zapostavlja, zbog načina života, mada su na zapadu uveli za bogatu djecu hibridne škole gdje se vježba i psihička i fizička inteligencija,te škole su skupe , zaboravio sam kako se zovu, znam u hrvatskoj da ima par tih privatnih škola. ene lično izuzetno nerviraju smotani i fizički nesposobni ljudi, mislim da bi svako morao da uloži malo u sebe po tom pitanju, misli na ove koji ne znaju ni ekser da zabiju, a ima ih ,svašta sam viđao.... Sanja Т. and NovoIme је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Како му дођем целог живота сама не само да наложим ватру,запетљам чвор и размрсим већ све могуће радње радим и куцам ексере,и кречим и фарбам тишлерај и поправљам лаке кварове у стану ...итд да не набрајам. :170fs799081:Иначе бојим се за себе :.mislise. у последње време почињем да личим на мушкарца колико све могу сама. :smiley-shot: NovoIme, Arsenija, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Како му дођем целог живота сама не само да наложим ватру,запетљам чвор и размрсим већ све могуће радње радим и куцам ексере,и кречим и фарбам тишлерај и поправљам лаке кварове у стану ...итд да не набрајам. :170fs799081: Иначе бојим се за себе :.mislise. у последње време почињем да личим на мушкарца колико све могу сама. :smiley-shot: muženstvena si skroz NovoIme and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Како му дођем целог живота сама не само да наложим ватру,запетљам чвор и размрсим већ све могуће радње радим и куцам ексере,и кречим и фарбам тишлерај и поправљам лаке кварове у стану ...итд да не набрајам. :170fs799081: Иначе бојим се за себе :.mislise. у последње време почињем да личим на мушкарца колико све могу сама. :smiley-shot: Какав је тренд у свету, тако ћеш лакше да нађеш "мушкарца". Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ма какви они беже када виде да је жена способна и јака! Sanja Т., NovoIme and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ма какви они беже када виде да је жена способна и јака! Мисам мислио на то "способна и јака жена" него на "личим на мушкарца" ако ме резумеш. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Мисам мислио на то "способна и јака жена" него на "личим на мушкарца" ако ме резумеш. Разумела сам те одлично јер то "способна и јака" и "личим на мушкарца" иде у пакету тако да док си рекао слово М они вате Маглу Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Како му дођем целог живота сама не само да наложим ватру,запетљам чвор и размрсим већ све могуће радње радим и куцам ексере,и кречим и фарбам тишлерај и поправљам лаке кварове у стану ...итд да не набрајам. :170fs799081: Иначе бојим се за себе :.mislise. у последње време почињем да личим на мушкарца колико све могу сама. :smiley-shot: e iste smo Данче* је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 e iste smo Pa draga slican se slicnom raduje! Mилена КШ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rdejan74 Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Devojke, sve je to na korist. Kada osetite kako je raditi "muske" poslove,loziti vatru i popravljati stvari kod kuce, vise cete sutra ceniti svog muskarca. A i momci koji nauce cemu sluzi sporet, ves masina, usisivac... kada vide koliko treba truda da stambeni prostor postane topli dom, sa vise ce se paznje odnositi prema svojoj zeni. Orion, Данче*, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ja za sada jedino odmrsujem slusalice u autobusu kad mi se zamrse Sanja Т. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Pa draga slican se slicnom raduje! e jos da naucim da menjam osigurace i ostalu elektriku Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука