Jump to content

Otvorili smo lažan profil da namamimo pedofile. Mi smo ostali u šoku!

Препоручена порука

Исти програм може да се емитује на две различите таласне дужине па се учесници међусобно не чују. То и даље не значи да је "програм" различит. :)

_________________________________________________________________________________________________________________

По питању педофилије, мислим да имамо ако не исти, а оно врло сличан став.

Ниси "ухватила" поенту мог писања о мушко - женским односима у различитом старосном добу. Иако сам то већ написао у некој од претходних порука, поновићу: Моје поруке које говоре да велика већина мушкараца (ако већ не не можеш да прихватиш 99%) када већ дође у зрелије године, наравно да ће макар кришом да погледа у лепу девојку, (још ако је минић, деколте или бикини у питању) иако по разлици у годинама може ћерка да му буде. И то је потпуно у складу са природом палог човека. Ако ћемо бити потпуно доследни, то се слаже и са Божијом заповешћу о "множењу" која је у стварном животу, полни нагон у ствари. Без тог нагона данас неби ни света било а ни твог брака вероватно. :)  Са друге стране већина мушкараца (на жалост тенденција је да постану мањина) ће вољом и моралним начелима одбацити искушење да ступа у неке присне односе са особом која је толико млађа. И то је такође нормално, и доказује разумност и Боголикост човека.

Додаћу само да је моје писање о томе иницирано неким личним коментарима на теми, а који суштински немају везе са педофилијом како се она помиње у почетку ове теме.

Дакле да резимирам:

Мушкарце увек и док је света привлачиће млађе жене, поготово у добу када почињу на видљив начин да спознају своје старење. То се може сврстати под феномен "криза средњих година" и свакако не мора да буде патолошке природе. То је један процес непрестане човекове борбе са старењем т.ј. суштински гледано, са смрћу. Пошто нису сви "борци" на "бојишту" исти тај феномен може да поприми патолошке облике, и тада настаје неприхватљиво друштвено понашање т.ј. педофилија која је само последица необуздавања сексуалног нагона. Дакле једна је ствар природни нагон и непомирљивост са пролазношћу, а друго је патолошка девијација -  педофилија.

Са друге стране увек ће постојати женско неразумевање према томе, али не зато што су жене моралније, него зато што је женска природа полног нагона другачија од мушке. То се види у млађем животном добу, тиме што се мушкарци већином понашају само као "мужјаци", док је жена више "задужена" за емоције. Зато и постоји брак, који Црква благосиља, да би се из те две непотпуне природе "родила" једна пунија природа.

Пошто сам већ доста написао, нећу да претерујем јер онда читалац не прочита целу поруку па долази до неспоразума. Биће ми драго ако ће после ове поруке онима који нису разумели шта говорим, сада бити јасније.

Свако добро

Hvala, svako dobro i tebi.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

O dječijoj lakomislenosti i naivnosti

The Dangers Of Social Media – Important Child Predator Social Experiment

The Dangers Of Social Media (Child Predator Social Experiment)

Izvor (reference):

http://damn.com/the-dangers-of-social-media-child-predator-social-experiment/

http://pranksters.com/child-predator-social-experiment/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...