Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Nedavno je bila neka umetnica na TVu koja je se udala za 35 godina mladjeg. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Nedavno je bila neka umetnica na TVu koja je se udala za 35 godina mladjeg. Верица Ракочевић Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Kako udvaranje djevojci od 16 godina moze biti pedofilija? Pa mnoge nase babe su se udavale u tim godinama. Cini mi se da po predanju Bogorodica imala ne vise od 15-16 godina kad je zatrudnjela. O cemu se radi? Tako je Gerhard. Ja uopste ne razumem gde je ovde problem. Muskarcu se nadigao jel na devojku od 15-16 godina? I sta je sada tu cudno? Danas te devojcice za koje vecina ovde tvrdi da su deca idu sa matorim muskarcima " u zivot", rade sve radnje za neku jaknicu ili patike, cak i samo ako ih provoza u dzipu i sada se ovde prica o nekoj pedofiliji. Pedofilija je nesto strasno, ako je ova osoba htela da namami pedofile, ja bih nju "privela" na informativni razgovor jer je pedofilija stvar kojom se bavi policija a ne neko kome je uglavu dosla ideja da se zeza i kao namame neke pedofile. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ne znam dal je tacno al neko mi koro rece da nas zakon pedofilijom smatra sex sa osobama mladjim od 14 godina (?!)... ako je to tacno, mislim da je granica preniska. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Tako je Gerhard. Ja uopste ne razumem gde je ovde problem. Muskarcu se nadigao jel na devojku od 15-16 godina? I sta je sada tu cudno? Danas te devojcice za koje vecina ovde tvrdi da su deca idu sa matorim muskarcima " u zivot", rade sve radnje za neku jaknicu ili patike, cak i samo ako ih provoza u dzipu i sada se ovde prica o nekoj pedofiliji. Pedofilija je nesto strasno, ako je ova osoba htela da namami pedofile, ja bih nju "privela" na informativni razgovor jer je pedofilija stvar kojom se bavi policija a ne neko kome je uglavu dosla ideja da se zeza i kao namame neke pedofile. Justina cutanje je zlato. Posebno kada pises ovakve gluposti! Ayla , RYLAH and *Blue* је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Pitam se da li je i ovo dete zrtva nekog napaljenog idiota poput ovog majmuna http://www.teleprompter.rs/uploads/2/1/1/8/21189940/mirko_micovic.pdf ?! Spasi Boze ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ма бре донети закон"Кастрирање"и крај! A sta cemo sa zenama koje pocine to sa decacima? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Pitam se da li je i ovo dete zrtva nekog napaljenog idiota ?! Moze biti a moze biti i ko zna sta jos. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Moze biti a moze biti i ko zna sta jos. Moze biti Trifke ali su deca i treba ih zastiti pre nego postanu zrtve ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Moze biti Trifke ali su deca i treba ih zastiti ! Slazem se sa tobom u potpunosti. :good2: :good2: :good2: A sta mislis o zenam koje pocine to isto sa decacima? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Slazem se sa tobom u potpunosti. :good2: :good2: :good2: A sta mislis o zenam koje pocine to isto sa decacima? Isto sto i o muskarcima. Mislim da sam bila dovoljno jasna prethodnim postovima, da se ne ponavljam. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ne vidim ovdje mjasta sujeti. Ne generalizuju se muškarci u ovom problemu. Nije ovo rat između muškaraca i žena i pokušaj da se krivica prebaci na nekoga. Ovdje se ukazuje na anomaliju, pa bila ona od strane muškaraca ili žena.Akcenat se stavlja na dijete kao žrtvu, a da toga nije uvijek svjesno, upravo zbog svoje nezrelosti i neupućenosti. Žalosno je i za svaku osudu zloupotrijebiti dijete. Таша је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Isto sto i o muskarcima. Mislim da sam bila dovoljno jasna prethodnim postovima, da se ne ponavljam. Dobro bas me je zanimao direktan odgovor na to je obicno se to ne dozivljava kao neki greh ili promasaj. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Капирам ово што ПиП пише до неке границе, ал овде се поставља тотално другачија ситуација. Једна је ситуација када жена од 25 година крене са човеком од 45 година, а акроз друга ситуација када човек од 35 година крене са дететом од 15 година. У првој ситуацији, човек ће своју изабраницу чекати испред њеног радног места, а у другој испред њене средње школе. Нисам неки превелики морализатор ил да се саблажњавам о појаве које гледам свакодневно, ал не прича се уопште о истим стварима. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ne vidim ovdje mjasta sujeti. Ne generalizuju se muškarci u ovom problemu. Nije ovo rat između muškaraca i žena i pokušaj da se krivica prebaci na nekoga. Ovdje se ukazuje na anolaliju, pa bila ona od strane muškaraca ili žena. Akcenat se stavlja na dijete kao žrtvu, a da toga nije uvijek svjesno, upravo zbog svoje nezrelosti i neupućenosti. Žalosno je i za svaku osudu zloupotrijebiti dijete. Nije ni rec o sujeti vec o necemu sto se dogadja a nasta se ne reaguje jer eto musko je dete pa to jos , jelte , je za njega i dobro i td. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука