Срђан Шијакињић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Колико ти имаш година, ако није тајна? Није, што би била, 23, што? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Значи 40/20 је златна средина. П.С. Ја имам 40. Zrelo doba...a imaš li djecu? Ne ispratih sve, tema zaista teška za čitanje, pa nisam htjela dodatno sebi kvariti noć, ali zaista me interesuje imaš li djecu? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Није, што би била, 23, што? Не тврдим ништа јер дефинитивно нису сви људи исти. Али постоји вероватноћа када будеш имао 40-50 да ће ти се одговори на питања која си поставио у другој половини поруке коју сам цитирао сами касти. Док сам био у твојим годинама и ја сам тако размишљао. Људи од 40 година су за мене били маторци. Једино што године брзо пролазе, и постанеш "маторац" од 40 и кусур за час, али само физички. С' друге стране када би било тако као што говориш онда неби силне рекламе и маркетиншке кампање са промотеркама биле препуне баш те "деце" од 20 и кусур година. Али маркетинг зна шта се тражи. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Или ти муж још није ушао у те "године". :bleh: Мој муж је, зрео, одговоран, савестан и свестан човек, и знам (то зндају сви који га познају) да не припада људима попут ових о којима пишемо. Значи 40/20 је златна средина. П.С. Ја имам 40. Мени, дасо, ниси одговоран, већ Богу и својој жени. Него да ли би истог смајлића употребио кад би говорили отвојој жени и дупло млађем момку ? :.mislise. DankaM, RYLAH, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Zrelo doba...a imaš li djecu? Ne ispratih sve, tema zaista teška za čitanje, pa nisam htjela dodatno sebi kvariti noć, ali zaista me interesuje imaš li djecu? Имам. Ајд сад, већ знам шта ме чека. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Једино што године брзо пролазе, и постанеш "маторац" од 40 и кусур за час, али само физички. А по савести и зрелости останеш на нивоу напаљеног пубертетлије. Милан Ракић, Trifke and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Имам. Ајд сад, већ знам шта ме чека. Imaš li ćerku...malenog anđela kojeg podižeš, njeguješ, štitiš? Imaš li? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Мој муж је, зрео, одговоран, савестан и свестан човек, и знам (то зндају сви који га познају) да не припада људима попут ових о којима пишемо. Мени, дасо, ниси одговоран, већ Богу и својој жени. Него да ли би истог смајлића употребио кад би говорили отвојој жени и дупло млађем момку ? :.mislise. Ау бре, што сте се тако уозблиљили? Ја се често шалим и кроз шалу изнесем и неке истине, које неки Хришћани из мог окружења не знам из којих разлога прећуткују (мислим праве се преподобни, све их саблажњава) али их увек провалим по осмеху који им измами шала у којој помало препознају и себе (мислим тај осмех је посебан, није онако обичан). Ово није намењено теби, него само као објашњење за остале. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Не тврдим ништа јер дефинитивно нису сви људи исти. Нећу ни ја да тврдим ништа, јер су ми већ многе тврдње о будућности преселе, видећемо шта ће бити ако доживим дотле, али у сваком случају се надам да ћу "оматорити" и у глави, мада ми људи од 40 нису ни сад маторци, само одрасли... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ово је стварно зона сумрака, али која је део наше свакодневице. Не знам како би могао да оравдавам овако нешто, па чак и уз сазнање да је профил лажан? Лидија Миленковић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 А по савести и зрелости останеш на нивоу напаљеног пубертетлије. Чекај мало, где си нашла сада савест? Да ли је теби довољан један разиграни смајлић, да закључиш да је савест нарушена. Ајд' бре људи превише сте уозбиљили разговор. На крају крајева, не пости онај ко нема па не једе, него онај који има па не једе. Ја причам о томе. Као мушкарац, са 40-то годишњим искуством кажем сада свим женама, да 99% мушкараца мисли ово што ја пишем, излажући се тиме вашим "нападима". Разлика је само да ли неко то признаје или не и наравно да ли "пости" или не. Не да се природа лако победити, а верујте ми на реч да је мушка природа много различита од женске. Отуда и неразумевање од женског рода овога о чему пишем. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Шта мислите да ли би требало подићи старосну границу за педофилију са садашњих 14 на 15 или 16 година? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ау бре, што сте се тако уозблиљили? Ја се често шалим и кроз шалу изнесем и неке истине, које неки Хришћани из мог окружења не знам из којих разлога прећуткују (мислим праве се преподобни, све их саблажњава) али их увек провалим по осмеху који им измами шала у којој помало препознају и себе (мислим тај осмех је посебан, није онако обичан). Ово није намењено теби, него само као објашњење за остале. Мис'иииш, на ону народну " у шали, па завали " ? И сви који се се ограђују од таквих "шала", а ти их, к'о Поаро, провалиш, су "преподобни " и "саблажњиви", јел да ? Милан Ракић and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 99% мушкараца мисли ово што ја пишем, излажући се тиме вашим "нападима" Не мислим да је 99%, али нажалост, има вас таквих много. А, посебно ми те жао, муко јуначка, што те издадоше ови твоји мушки и оставише самог на бојном пољу. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Нећу ни ја да тврдим ништа, јер су ми већ многе тврдње о будућности преселе, видећемо шта ће бити ако доживим дотле, али у сваком случају се надам да ћу "оматорити" и у глави, мада ми људи од 40 нису ни сад маторци, само одрасли... Добро, ни ја нисам мислио деде и бабе него оно маторци у жаргону (одрасли). Ако "оматориш" у глави то ће бити Божији благослов за тебе по том питању наравно. На жалост, у мојој генерацији многи се тек сада сетили да "терају кера" што би се рекло. Веруј ми да и поред све шале и неозбиљности којом пишем, ја сам "кера истерао" на време и знам шта су вредности у животу. Само говорим да човек док је жив (осим у ретким случајевима) мора да води борбу са својом природом. Од тога што многи, поготово кад приђу Цркви желе да обману и себе и друге, да је тог момента та природа изчезла нема велике вајде. Увек је боље бити свестан опасности, него не бити свестан. Срђан Шијакињић, Trifke and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука