Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Не морају бити само они званични. Manastir Bradaca, Натан, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Дуња, Натан, Manastir Bradaca and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Данче*, Manastir Bradaca, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Дуња, Бојан Сарачевић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 http://youtu.be/-noCS_dtZMg Бојан Сарачевић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 GeniusAtWork, Дуња, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Данче*, Дуња and gothic88nika је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Manastir Bradaca, gothic88nika and Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 ovo mi je na pameti zar nije lepo iz naše Rusije gothic88nika, vitomirperic and Дуња је реаговао/ла на ово 3 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 'Ајмо мало и домаће. Одличан хор! GeniusAtWork, Manastir Bradaca, vitomirperic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Рада., SoniaAPA1 and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 On 21. 2. 2014. at 21:50, todor рече 'Ајмо мало и домаће. Тодор - човек из народа и за народ! Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука