ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Ово је део (задњи) једног писма до којег како сам дошао, не би да откривам из професионалних разлога. Такође нећу навести ни податке оних који су писали и коме је писано (јер суштински није ни битно). Након подужег "психолошког" приступа (обраде) особи којој је писано ово је закључак. Иза тога има само још потпис. Поставио сам само зато да видите ко све може да има додира са нашом децом и то још као школски психолог. Дакле, отворимо четворо очију! Иван Ивковић, Ђуро Станивук, Ненад Р. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Јесте имали нека слична искуства или сазнања? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Шта је ту чудно? Скоро сви психолози се вазда понашају ко секташи, чак и кад нису, тако су програмирани ил шта већ. Пг, DankaM, Natasa. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Шта је ту чудно? Скоро сви психолози се вазда понашају ко секташи, чак и кад нису, тако су програмирани ил шта већ. Добро, оно јесте тако донекле, али ипак мислим да у комбинацији са правим секташтвом то је много опаснија ствар. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Вребају са свих страна. И шта је било са тим психологом, знаш ли да ли се прочуло, је л' добила отказ можда? Је л' неко предузео нешто конкретно? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Треба децу научити да интернет колико је добра ствар , толико је и лоша и да не треба да верују непознатим људима , поготово не онима који се намећу. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Вребају са свих страна. И шта је било са тим психологом, знаш ли да ли се прочуло, је л' добио/ла отказ можда? Је л' неко предузео нешто конкретно? Не знам толико детаља. Не знам чак ни у којој школи је психолог. Случајно сам дошао до писма, а нема наведених података осим имена и презимена тако да је тешко утврдити о којој школи је реч, јер их год мене у граду има гомила. Да ради још, то је сигурно, јер писмо је од данас. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Можда није школски психолог, него се психопата уживела у неки лик, измислила професију како би задобила више поверења (ако се само на основу писма верује да је психолог). Мада, то и не мења много ствари. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Можда није школски психолог, него се психопата уживела у неки лик, измислила професију како би задобила више поверења (ако се само на основу писма верује да је психолог). Мада, то и не мења много ствари. Проверио сам на интернету по имену и презимену плус школски психолог и нашао о којој се школи ради, јер има списак запослених на сајту те школе. Није у мом граду, али сигурно је то та особа, јер у наслову писма и касније у писму се помиње тај град али ја нисам одма добро схватио одакле је тај што пише а одакле особа којој је написано. Да апсурд буде већи основна школа се зове "Свети Сава". Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Онда би било паметно ово писмо обелоданити и подићи проблем на мало виши ниво. Колико слободе имају, невероватно. Прави лешинари. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Онда би било паметно ово писмо обелоданити и подићи проблем на мало виши ниво. Колико слободе имају, невероватно. Прави лешинари. Не може, јер писмо нема везе са послом којим се бави. Упућено је некој одраслој особи. Али ипак сам га поставио да будемо свесни чега све има по школама. Свакако није искључено да може и да злоупотреби положај јер знамо колико су те секте нападне. Иначе у писму се још говори о примени неке bhakti yoge. Не знам да ли ови секташи то иначе користе или је дотична упућена у још неке "тајне" вештине? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Danas sedim ja sa pedagogom, sačuvaj me Bože. Krene čovek da mi priča kako su satanisti prvo vrbovali arhitekte da postavljaju stepenice da bi se neko povredio i poginuo, kako je tako škola nepravilno sagrađena, koliko ima nepotrebnih stepenica, kako je to delo satanista. OMG DankaM, Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Jeste, jeste, te PEPSI profesije su malo uvrnute Mилена КШ, Natasa. and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Ali, sad šalu nastranome , ja ne znam šta si hteo da pokažeš ovim pismom. Da je školski psiholog pripadnik Hare Krišna sekte? Da ih podržava? Šta? Da li po školi propagira te stavove i "vrbuje" nekog? Kome je uopšte pisano ovo pismo? Na koju temu? Ovo što si nam napis'o ovđe su ti samo tri pasusa istrgnuta iz nekog pisma. A uopšte nije naivno da pišeš gde ta osoba radi, pošto ostavljaš mogućnost da se suzi izbor na nekoliko gradova, i da nekom napraviš problem, ni krivom ni dužnom. Da se razumemo, ja prva mislim da su psiholozi gnjavatori i kolektivni luđaci, ali ovo što si napisao, i kako si napisao nema smisla. I bez obzira koliko to tebi smetalo, pripadnost drugoj verskoj denominaciji, ili kako se to već zove, ne bi trebalo da bude osnov za diskriminaciju na poslu. Ne znam baš zakonski, ali uglavnom se, ukoliko je neko mnogo dosadan i agresivan u propagiranju svoje veroispovesti, nađe neki drugi razlog za sklanjanje sa radnog mesta, a njih može da bude mali milion.. Mилена КШ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Danas sedim ja sa pedagogom, sačuvaj me Bože. Krene čovek da mi priča kako su satanisti prvo vrbovali arhitekte da postavljaju stepenice da bi se neko povredio i poginuo, kako je tako škola nepravilno sagrađena, koliko ima nepotrebnih stepenica, kako je to delo satanista. OMG U kojoj ono ti beše školi radiš? sHa_sarcasticlol Дуња је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука