Jump to content

Ко "брине" о нашoj деци

Оцени ову тему

ПиП

Препоручена порука

Ali, sad šalu nastranome :), ja ne znam šta si hteo da pokažeš ovim pismom.

Da je školski psiholog pripadnik Hare Krišna sekte? Da ih podržava? Šta?

Da li po školi propagira te stavove i "vrbuje" nekog?

Kome je uopšte pisano ovo pismo? Na koju temu?

Ovo što si nam napis'o ovđe su ti samo tri pasusa istrgnuta iz nekog pisma. 

A uopšte nije naivno da pišeš gde ta osoba radi, pošto ostavljaš mogućnost da se suzi izbor na nekoliko gradova, i da nekom napraviš problem, ni krivom ni dužnom. 

Da se razumemo, ja prva mislim da su psiholozi gnjavatori i kolektivni luđaci, ali ovo što si napisao, i kako si napisao nema smisla. 

I bez obzira koliko to tebi smetalo, pripadnost drugoj verskoj denominaciji, ili kako se to već zove, ne bi trebalo da bude osnov za diskriminaciju na poslu. Ne znam baš zakonski, ali uglavnom se, ukoliko je neko mnogo dosadan i agresivan u propagiranju svoje veroispovesti, nađe neki drugi razlog za sklanjanje sa radnog mesta, a njih može da bude mali milion..

Под:

1. Нико није писао где та особа ради, нити како се зове. (због тога и јесу само три пасуса, само да се види којим послом се бави и која секта је у питању)

2. За тебе је то припадност другој верској деноминацији а за мене је то секта и то нимало безазлена.

3. Осећам одговорност да на овакве ствари скренем пажњу осталим Хришћанима (пре свега родитељима) јер ипак је тај неко дечији психолог и знамо које су његове надлежности.

4. Ја не бих никако волео да школски психолог мог детета буде Кришновац или Јеховин сведок или било шта слично. Теби ако не смета, са тим опет немам ништа.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Pre 12-13 godina u jednoj beogradskoj gimnaziji,za kratko vreme dvoje ucenika je izvrsilo samoubistvo,mladica sam poznavala,iz ugledne porodice,sve je zataskano,pominjala je se sekta..strasno mi je i sad kad pomislim..

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...