Рапсоди Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Пливам узводно, кроз мутну реку, нигде обале,да предахнем у даљини кроз маглу назирем извор бистри Suncokret54 and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Crna vest uđe u sobu suze se utrkuju zagrcnuh se obećanjem da vreme leči to mora da znači da nije istina putuj dušo tamo je proleće Nemam inspiracije za poeziju, može stih u prozi Nož se zarije u srce vrijeme ranu ne liječi nož mora ostati u srcu iščupaš li ga, život iskrvariće. Suncokret54, Јелина, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Dajte mi ruku... Ne bojte se ... Doktor ce prvo da pogleda vasu ranu ...pa cemo vam predloziti nekoliko mogucnosti ...ako zaboli ...vi me samo stegnite za ruku i ja cu doktora da zviznem po tintari ... Suncokret54 and javor је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Nemam inspiracije za poeziju, može stih u prozi Nož se zarije u srce vrijeme ranu ne liječi nož mora ostati u srcu iščupaš li ga, život iskrvariće. Па, то је то, Дијана. Песма је хорска мелодија речи. И реченица говори утробом. Дијана. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 ... Мене магла подсећа на тугу спусти се обавије те пружиш руке да је дохватиш а руке празне туго зашто ме тако гледаш у очи Дијана., Снежана, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Извињавам се постављачу и свима на теми због немара, јер ми се десило, већ неколико пута, да омашком заменим теме на којима постављам ово што пишем или да не испоштујем форму гогјошија ( као горе ), а без намере да правим неред или да пренебрегавам захтеве теме.Опомињите ме како се не бих запустио. Праштајте. ... Као да је мало зла дану овоме обрушио се на нас непријатељ наш и удара јако без милости само један трен слабости је довољан као вода кроз пукотину продре до срца и убоде и заболи тешко јер отме ми дах и све моје што је најбоље Suncokret54, Дијана., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 ... Преливају вином твоје уснуле очи јер си ти душо већ отишла Рапсоди, Снежана, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 ... Пожутела врба дрема малена птица некога дозива као да најављује мраз у души мојој немој ме оставити да зимујем сам Рапсоди, Suncokret54, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 У срцу у очима звезде у мислима магла у устима чоколадни полумесец у рукама шипак. nana and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Гледам у звезде увече када вештачка светла гасну,не видех бандеру идем превијеног носа ал опет гледам у звезде. Zero је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Старо дрво умире у шуми без птица само један облак над њим заклања га и чека Рапсоди, Дијана., Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Stojimo zajednopodno jedne vrbe,držimo se za rukedok kapi rose kropedva umilna dečja lica... Дијана. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Čujem još jedan dantvoj glas, gledam ti oči,još jedan časSi produbioradi nas... Драшко and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Miris jutarnjeg mraza slutim , hladno je , napolju je zima . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Secamo se tako zivo , prozivljavamo svakog trena , nase radosti , minuli trenute . Дијана. and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука