Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Улазе кроз врата са кружним кретањем без могућности затварања, емоције. au, ovo mi se baš sviđa, Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 ... Моја врба дрхти као прут као прут прут по прут моја врба се збунила не препознаје се Јелина, Иван ♪♫ and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 dodjoh, jedva dodjoh, prodjoh, kroz strah prodjoh, pobedio sam Снежана and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Put... težak i prašnjav... trnovit i grub... ali Hristos mi dade dobre čizme Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 ... Овај трен неспокоја као лептир паде на срце моје и колико год да је лаган остави траг Иван ♪♫, Јелина and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 ... Скочило сунце у реку па се дави зрацима се држи за оквир од неба неће ваљда попити сву воду Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 ... ... Сунце се умива скидајући пену од облака није оно месец да кријући се по ноћи месечину пасе Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 ustadoh jutros izduvah nos pa odo' da šoram a sad nisam gladan al' jesti moram Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Сунце упало у реку дозива мајко мајко види се да га неко грли и повија у плаво увек се мајка дозива Снежана, Јелина, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 ... Сећате ли се снега ? бело бело свуда бело све покрива снег небо просејава зимско трње Јелина, Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 ... Има нека тајна у црном вину сигурно знам не би срце тако играло без разлога Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Niste culi ? Zar jos ne znate ? Bar neko ? Niko ?! Sta znaci maktub? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 ... Заробљен у твом погледу сушим се венем јер сам јавор посађен у далекој шуми Zero, Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Ljubim te, al izdaleka,popločan tvrdoćom, strahom,ljubim te, al ne znam kako,draže ko plašljivi zec iz mrakanego na čistini. Eto tako... Караконџула and javor је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 Питах се много, мало, мука ми је, није, ћутим, причам, бришем се могу, не могу, шта? Док се не насмејах себи и реших све. javor, Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука