javor Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 ... Шта је то гордост је ли то оно што не могу да прогутам што ме дави и никако не пушта не пушта Караконџула and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 ... Као да плаћам неки данак у болу тако наиђе ово безнађе и црнило у живо блато унинија лежем и покривам се јецајима али лице никако да покријем Караконџула, Јелина and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 Несташна, Јелина, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 ... Не не не не не жалим што паднем не приговарам ни блату оно је баш онако како треба него ми је омилело ово ваљање од мене нема места за свиње у њиховој бањи Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 javor, RYLAH, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 ... Не можеш од мене тражити да дохватим небо нити можеш од муве добити оно што добијеш од пчеле не очекуј да љубав слеће само на твоје раме нити од брда да се помери јер ти то тако хоћеш брдо ће поћи за сунцем јер га познаје Рапсоди, Снежана and Zero је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 ... Густе магле ме посећују данима падну поћуте па оду као лопов Рапсоди, Иван Ивковић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Nisam stig'o da te vidimod usnulih delova srca,da zagrlim te i poljubimod straha kojim usna muca.Nisam smeo da te vidim... Рапсоди, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 ... Као дрски ловац траг љупке звери без страха и срама пратим твој поглед неукротиви ја немам пса ја сам сам пас и гле вртим репом мој дах каска за твојим дахом и сустиже га како то да се не умарам Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 **** Сањам да спавам мамурна отварам очи, замагљени призор стварност ме изненади сном. javor, Kaludjerovic Sreten, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 ***** Пролећна ружа спржена летом цветање у јесен есхатон без зиме Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 и песма без риме додатак претходном писању пошто је Гогјоши Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 време не памти кратко се у нама задржало изгнаћу га на пут можда га и подсете нажуљана стопала. Иван Ивковић, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Волим киклопе да једем Када подморница нема. Немани морске Плаше се моје Незгодне нарави. Иван Ивковић, javor, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Не очекуј сузу моју Проливену за тобом, Дарт Вејдере. Био си зао и црн А сад си мртав. Иван Ивковић, Kaludjerovic Sreten, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука