*Blue* Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 U treptaju vidim svetlo ludiih snova nikad dosta Лапис Лазули, Zero, Anette and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 ... погледах ... на пут сам стао помислих ... једном ћу стићи одједном ... долете хорда помисли старац ми рече ... не прихватај никако само онај ко није прихватао није отпао Иван Ивковић, Рапсоди, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Vaguely hoping left without my dream dubiety these four walls absorbing all that I am. Zero, Иван Ивковић, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 ... да зауздаш вољу пиј чај од хахе неки говоре ово неки оно не уздај се у себе Иван Ивковић, Срђан Шијакињић, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Lice ti krivo,naopako hodiš...Čuvaj plamenvoštane svećeod vetra! *Blue* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Roj filozofskih misli... Tako mi i treba kad spavam po podne :/ Лапис Лазули, Срђан Шијакињић, Јелина and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Od kad sam počeo da mislim... prosto ne umem da prestanem. Иван Ивковић, javor, horatio and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Umetnost večnih:zujati i ne izgubiti krila,teći i ne presušiti,goreti i ne sagoreti, živeti i voleti. Рапсоди, javor, Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Oh... kako je vatra (voda) dobar sluga oh... kako je vatra (voda) loš gospodar oh... kako je voda neprijatelj vatre... oh... kako je voda ujedno... brat vatri po filosofiji ovoj... Иван Ивковић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 озбиљни људи одела као саливена паметни и одрасли бацају бомбе на далеке градове *Blue*, Лапис Лазули, javor and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 хеј ти знам те из виђења лепо беше то виђење смајли *Blue*, Иван Ивковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Чини ми се да... Мислим, дакле... Сигурно је доказано.. Међутим! Лапис Лазули and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Zec u Travi Uši mu Vire Ayla , *Blue*, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 " Najradije bih nestala..." Nasmijao se... "Nemoguće" Срђан Шијакињић, Ayla , Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Зевам, отвара се глава склапју се очи уши зује и песмица. Иван Ивковић and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука