Иван Ивковић Написано Март 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2014 @@javor, 'алал ти плајваз! у хладној ноћи крај дућана ходим неко прича кинески хо-дам спо-ри-је Лазар Нешић, Срђан Шијакињић, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 теби глас и урлик мени ћутање плаво Јелина and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 ... изнад лазар покушава да ћути плаво ... пупољак се кочопери на пропланку сунце путовању склоно ... немам кошуљу миришеш дођи ми мој зумбуле Лапис Лазули, Zero, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 ... опростите умивам се вашим саосећањем перем мисли ... доћи ће дан процветаће оне палме сети се ... само нада не спава душо загрли ме Срђан Шијакињић, Лазар Нешић, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 јаја и виршле јаја и виршле јаја и виршле јаја и виршле јаја и виршле Лазар Нешић, Иван Ивковић, javor and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 ... сети се само колико те Отац воли ... кад имаш јаја имаш и виршле ... ухвати кокошку нек лети перје биће супе ... јој надао сам се тетки из америке ал ништа Лазар Нешић, Лапис Лазули, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 како лако без ограда лете слободе дрско Лазар Нешић, Иван Ивковић, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 U tišini pisati,hvatati vodu, ispiti zemlju,pojesti vetari živeti slobodno. Лазар Нешић, Жика, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 освојићу слободуако сазнам ко сам само да бих сазнао ипак морам бирати слободно... Иван Ивковић, Јелина and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 као авион који се издиже да не удари у стење покушавам да бежим од лепоте јер само из далека се види да л' је стварна ----------- трачице од лампиона на хотелском тепиху где ли је сад питам се тупо претопло је да бих патио ------------- седела је на другом седишту прозорско стакло и цео живот су нас делили зато сам је гледао дуго као што никада не бих Лапис Лазули, Јелина, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 ..ево да се упишем једним скромним покушајем... (уједно да питам, имају ли ове песмице наслове?) Дестињство Мама Тата баба деда сладолед њам-њам. Срђан Шијакињић, javor, Жика and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2014 "Натерали сте ми сузавац на очи..." Штета што не могу да истакнем више одговора као најбоље! (т_т) (уједно да питам, имају ли ове песмице наслове?) Обично немају али ако желиш да додаш наслов није забрањено. Виђао сам да људи додају наслов чак и на хаику, који је много строжији по питању правила. Цитат Помени @ "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 е онда... "15 ч" велика на север на истоку мала спремају се ноге да чују трубе иде се кући. Срђан Шијакињић, Јелина, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 .... јездим на коњу уплакан сада је све ово туђе а ледина узорана ... каменчић вир и кругови жабе крекећу упекло ... зашто памтиш ране јуначке боље се смири Срђан Шијакињић, Иван Ивковић, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 ... из џепа ми вири недостатак новца бестрага ... кад оставим пушење и ринтање код газде и одем одавде ја велики дечко бићу срећан Лапис Лазули, Лазар Нешић, Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.