И.стојковић Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Juhuuuuu, znala sam da si i ti jedan od nas, GLUP 8086.gif dancedance gringrin "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 МлОГо доБра Тема, лака За РАзвој, Лака, за уЧествУјеш. 8086.gif Није ко ОНа коЛиЧко си НајПаметан, јерБо се Тамо моРаШ шириш оД Памет. аОвДе јок, можСе бидне глуп ДоМИлЕ Воље и Јопет ниси СигУран да Си довољно ГлуП. Мало МАлО Па с наЂе неки ПоГлуп, и етО ти конкУРенција. dancedance Акад вДИм оВу ТЕму нА НаСЛовнУ, одМа се трзНЕМ иРекнЕм ОћУ. Мада мИ то Мало Глупо, што да ОЋу кад већ ЈеСам, Ко, што реЧе онај ДЕкАрт. gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 sjajno,medo.... ovo se uklapa u definiciju sa jednog postera iz rane faze... ISUS HRISTOS isus-sinai - MUDRI GA JOŠ UVEK TRAŽE клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 22, 2010 Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Blago onom ko rano poludi, Ko rano poludi, izreka je stara. Sav mu zivot u veselju prodje, Veselo mu vazda srce iz nedara. Lepo cu se ocesljati, Pa te necu obrukati, Pa ces za mnom poludeti, Pa ces i ti srecna biti. Blago onom ko pameti nema, Taj nema problema, taj nema problema. Zato nocas hajde sa mnom luce, Svoju pamet ostavi kod kuce. Blago onom kom' u glavi duva, Jer budalu i bog sveti cuva. Zato mala s' nama se udruzi, Nek' nam glava kao ukras sluzi. 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 22, 2010 Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 e da.. na ivici pakla - destrukcija ontološkog i ontičkog! 4chsmu1 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 шта би људи, нису ваљда ретки глупи? bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 шта би људи, нису ваљда ретки глупи? bliss jeeeeЉудиии, па нећемо ваљда да се срамотимо.Ајде јављајте се, не верујем, да смо и у глупости дефицитарни, па да морамо и то да увозимо?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ЈА сам паметна. Ово није мој фах. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ЈА сам паметна. Ово није мој фах. sHa_sarcasticlol па, шта тражиш онда овде? форумског георгија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Prijavila bih se ovde ali se bojim da nisam dovoljno glupa, a opet ne mislim da pripadam ni u one pametne...ima li jos vakih ka ja? 4chsmu1 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Naravno da ima, samo se ti prijavi bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Riblja Čorba - Kako je lepo biti glup има нас пуно :0104cheesy: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ЈА сам паметна. Ово није мој фах. :0104cheesy: па, шта тражиш онда овде? форумског георгија? Ништа не тражим, само се хвалим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 паааа, нисам баш мислио на ординарну глупост, већ на мало софистициранију и ироничну ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6337.msg175229.html#msg175229 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 паааа, нисам баш мислио на ординарну глупост, већ на мало софистициранију и ироничну ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6337.msg175229.html#msg175229 е онда ће то да попричекаш, док не дође нова генерација, која је, како ово рече, софисти..., ироди... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука