Jump to content

Moжда је наш смс шанса да Уна преживи, помозимо браћо и сестре!

Оцени ову тему

Препоручена порука

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мени никако не иде у главу да је лечење роба, да лекари неће да помогну ако им се не плати. То је злочин.

Подели на овим сајтовима

Hajde bivsi pusaci, ko moze i zeli, poruka kosta samo 100 dinara, za vas je to nista, a maloj Uni puno znaci! 

Ako smo nekada mogli da dajemo po 200-300 pa i vise dnevno za cigare, nije tesko da izdvojimo i 100 din za po jedan sms!

Феноменално, ем помажемо себи да будемо здрави, својим укућанима и ош поврх свега уместо да спалимо новац помажемо другоме да оздрави.

Са једног другог форума са теме о престанку пушења.

Послала сам смс, ово је генијално....

Подели на овим сајтовима

Мени никако не иде у главу да је лечење роба, да лекари неће да помогну ако им се не плати. То је злочин.

Најмање се лекари питају. И они морају да раде како им се каже, јер и опрема за ту операцију кошта, болница мора да ради и да заради, и све то после мора да се правда и осигуравајућим компанијама. Верујем да би много њих без динара одрадили било шта и да им се не плати, ал не могу.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Богу хвала, има добрих људи вољних да помогну:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151909784721811&set=a.250729466810.146606.187737471810&type=1&relevant_count=1

ХВАЛА ДОБРИМ ЉУДИМА! САКУПЉЕНО ЈЕ 80.000 евра!
Новац је донирала позната особа која жели да остане анонимна, хвала пуно и свима Вама у име Унине породице!
Само слога може да нас спаси! Уздравље!

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Богу хвала, има добрих људи вољних да помогну:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151909784721811&set=a.250729466810.146606.187737471810&type=1&relevant_count=1

ХВАЛА ДОБРИМ ЉУДИМА! САКУПЉЕНО ЈЕ 80.000 евра!

Новац је донирала позната особа која жели да остане анонимна, хвала пуно и свима Вама у име Унине породице!

Само слога може да нас спаси! Уздравље!

Ja ovo stalno govorim, SMS pabircenje pa i malo vece donacije slabo pomazu. Dok se neko ovako ne angazuje.

Подели на овим сајтовима

Сада остаје да се молимо Богу да се Уна опорави и да се здрава врати . Боже помози анђелу малом!

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

ja sam poslao na 2205 i dobio natrag poruku "poštovani korisniče ovaj servis vam nije dozvoljen."

Какав број користиш, постпејд или припејд?

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Послали, и мој Гаги и ја, а послаће и деца.

Ајмо људи, само помислимо да можемо и сами да се нађемо "у кожи" Уне и њених родитеља.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

ja sam poslao na 2205 i dobio natrag poruku "poštovani korisniče ovaj servis vam nije dozvoljen."

Провери колико ти је кредита остало, можда немаш довољно

Подели на овим сајтовима

Послала и ја..Само што је ово јако тужно,да се у задњем тренутку сакупља новац кад је Уна у критичном стању,а још тужније што наша држава троши новац на свакојаке глупости а нема посебни фонд (за децу обелелу од малигних и ретких оболења и деца коју су гладна и неодевена тј.из сиромашне породице)где би сваки грађанин одвојио по 1 еуро,да нам деца не преживљавају трауме,такође и родитељи јер Уна није нажалост једино дете има још деце која је итекако потребна помоћ лечења и сиромаштва...:(

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...