Jump to content

Moжда је наш смс шанса да Уна преживи, помозимо браћо и сестре!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dok se oni smisle da li će RFZO plaćati lečenje dece u inostranstvu, da li će biti osnovan poseban fond, ko će kontrolisati taj fond...deca polako nestaju.

Link

Birokratija u svom najgorem i najprljavijem izdanju  :fmqmtx:

Подели на овим сајтовима

И страдање је лакше када човек види да није сам на овом свету. Према томе браћо и сестре пошаљите СМС без обзира да ли ће акција бити успешна или не. У таквим тренуцима човеку пуно значи саосећање других.

Господе, нека буде воља твоја!

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Добрим делом и милостињом не побеђујемо само Унину болест.

Тиме побеђујемо и смрт у нама по речема јединог Истинитог:

"Тада ће рећи цар онима што Му стоје с десне стране: ходите благословени Оца мог; примите царство које вам је приправљено од постања света.

Јер огладнех, и дасте ми да једем; ожеднех, и напојисте ме; гост бејах, и примисте ме;

Го бејах, и оденусте ме; болестан бејах, и обиђосте ме; у тамници бејах, и дођосте к мени.

Тада ће Му одговорити праведници говорећи: Господе! Кад Те видесмо гладна, и нахранисмо? Или жедна, и напојисмо?

Кад ли Те видесмо госта, и примисмо? Или гола, и оденусмо?

Кад ли Те видесмо болесна или у тамници, и дођосмо к Теби?

И одговарајући цар рећи ће им: Заиста вам кажем: кад учинисте једном од ове моје најмање браће, мени учинисте."

(Мт. 25, 34-40)

Подели на овим сајтовима

Moжда је наш смс шанса да Уна преживи, помозимо браћо и сестре!

Можда баш твој СМС брате / сестро!

Подели на овим сајтовима

LJUDINA OD ČOVEKA: Miloš Ninković dao 80.000 evra za lečenje male Une!

DRUŠTVO

19:57, 12.02.2014.

Autor: Dijana Tadić,Silvija Slamnig

Svaka čast: Posle apela Kurira, Miloš Ninković uplatio ogromnu cifru za lečenje devojčice obolele od najtežeg oblika leukemije, koja u Frankfurtu čeka transplantaciju koštane srži. Njegov primer sledile mnoge javne ličnosti

milos-ninkovic-1381865924-381651.jpg Ne propustite... UNA (2) UMIRE, SPASIMO JE: Otac preklinje za pomoć, nedostaje 80.000 evra!

BEOGRAD - Una ujedinila Srbiju!

Novac za transplantaciju koštane srži za dvogodišnju Unu Savić koja boluje od najtežeg oblika leukemije "filadelfija plus" i nalazi se u Frankfurtu uplatio je juče Miloš Ninković, fudbaler Crvene zvezde, saznaje Kurir.

Nakon našeg apela za pomoć koji smo objavili u štampanom i elektronskom izdanju, koje je juče imalo više od 18.000 hiljada šerova na Fejsbuku, fudbaler je odlučio da pomogne porodici Savić i donira veliku sumu od potrebnih 80.000 evra, koliko je nedostajalo za operaciju male Une. Pored Ninkovića, novac su uplatile mnogobrojne kompanije, političari, pevači i drugi koje je dirnula tužna priča o bolesnoj devojčici.

Human i skroman

- Miloš je izdvojio ogromnu sumu za pomoć Uni i uplatio je na račun nemačke bolnice gde će se devojčica operisati. Ne želi da priča o kolikom iznosu je reč jer ne voli da se eksponira. Ovo nije prvi put da on pomaže bolesnima, naročito deci. Svaku humanitarnu akciju je podržao i nastaviće to da radi - kaže izvor Kurira blizak poznatom fudbaleru i dodaje da je Ninković želeo da ostane anoniman, ali sticajem okolnosti vest je procurila.

Kada je to čuo Unin otac Saša Savić, oduševio se i ponovo dodao da ako se desi da novca bude više nego što je potrebno za lečenje njegove ćerke, prebaciće to u humanitarni fond.

Roditelji odahnuli

- Još ne mogu da verujem da je novac stvarno uplaćen jer sam do sada imao bezbroj lažnih obećanja koja su mi samo davala nadu, a nakon toga ništa. Ovaj put je izgleda stvarno. Ja sam to rekao već nekoliko puta i ponoviću: Ako se slučajno desi da moje dete dobije više para nego što bude potrebno za operaciju i lečenje, odmah ću višak novca preusmeriti u humanitarni fond Sergeja Trifunovića. Sa njim sam se tako dogovorio i on je to odobrio. Ne želim da iko posumnja da ću zadržati jedan jedini dinar dok druga bolesna deca mogu da umru - kaže za Kurir Saša i dodaje da je zahvalan svima koji su bili uz njih i pomogli.
Pored Miloša Ninkovića i naroda koji je svim srcem slao SMS poruke za Unu i uplaćivao koliko može, izdvojili su se mnogi političari, kompanije i pevači koji su juče bili darežljivi. Pevačice Ana Bekuta i Indira Radić, političari Rasim Ljajić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić i mnogi drugi juče su se rado odazvali Kurirovoj akciji.

Sledite primer
Grad Zaječar dao 400.000 dinara

Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara, rekao je da je celokupno gradsko veće bilo složno kada je reč o pomoći za devojčicu.- Kao i uvek, Zaječar će imati društvenu odgovornost da pomogne bolesnoj Uni Savić. Na današnjem gradskom veću doneta je odluka da Zaječar maloj Uni pomogne sa 400.000 dinara, a odbornička grupa SNS i ja sakupili smo 100.000 dinara, koje ćemo takođe uplatiti u toku dana.

SNS uz Unu

Vučić pokrenuo naprednjake

Aleksandar Vučić, lider Srpske napredne stranke, apelovao je juče da se svi uključe u humanitarnu akciju za Unu Savić.- SNS apeluje na sve svoje članove, simpatizere i sve druge ljude dobre volje da pomognu kako bi se sakupio novac za lečenje male Une koja boluje od najtežeg oblika leukemije. Srpska napredna stranka se uključila u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za malu Unu Savić kojoj je potrebno još 80.000 evra presađivanje koštane srži - napisano je juče na plakatu, koji je na svojoj zvaničnoj stranici objavio Vučić.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

LJUDINA OD ČOVEKA: Miloš Ninković dao 80.000 evra za lečenje male Une!

DRUŠTVO

19:57, 12.02.2014.

Autor: Dijana Tadić,Silvija Slamnig

Svaka čast: Posle apela Kurira, Miloš Ninković uplatio ogromnu cifru za lečenje devojčice obolele od najtežeg oblika leukemije, koja u Frankfurtu čeka transplantaciju koštane srži. Njegov primer sledile mnoge javne ličnosti

milos-ninkovic-1381865924-381651.jpg Ne propustite... UNA (2) UMIRE, SPASIMO JE: Otac preklinje za pomoć, nedostaje 80.000 evra!

BEOGRAD - Una ujedinila Srbiju!

Novac za transplantaciju koštane srži za dvogodišnju Unu Savić koja boluje od najtežeg oblika leukemije "filadelfija plus" i nalazi se u Frankfurtu uplatio je juče Miloš Ninković, fudbaler Crvene zvezde, saznaje Kurir.

Nakon našeg apela za pomoć koji smo objavili u štampanom i elektronskom izdanju, koje je juče imalo više od 18.000 hiljada šerova na Fejsbuku, fudbaler je odlučio da pomogne porodici Savić i donira veliku sumu od potrebnih 80.000 evra, koliko je nedostajalo za operaciju male Une. Pored Ninkovića, novac su uplatile mnogobrojne kompanije, političari, pevači i drugi koje je dirnula tužna priča o bolesnoj devojčici.

Human i skroman

- Miloš je izdvojio ogromnu sumu za pomoć Uni i uplatio je na račun nemačke bolnice gde će se devojčica operisati. Ne želi da priča o kolikom iznosu je reč jer ne voli da se eksponira. Ovo nije prvi put da on pomaže bolesnima, naročito deci. Svaku humanitarnu akciju je podržao i nastaviće to da radi - kaže izvor Kurira blizak poznatom fudbaleru i dodaje da je Ninković želeo da ostane anoniman, ali sticajem okolnosti vest je procurila.

Kada je to čuo Unin otac Saša Savić, oduševio se i ponovo dodao da ako se desi da novca bude više nego što je potrebno za lečenje njegove ćerke, prebaciće to u humanitarni fond.

Roditelji odahnuli

- Još ne mogu da verujem da je novac stvarno uplaćen jer sam do sada imao bezbroj lažnih obećanja koja su mi samo davala nadu, a nakon toga ništa. Ovaj put je izgleda stvarno. Ja sam to rekao već nekoliko puta i ponoviću: Ako se slučajno desi da moje dete dobije više para nego što bude potrebno za operaciju i lečenje, odmah ću višak novca preusmeriti u humanitarni fond Sergeja Trifunovića. Sa njim sam se tako dogovorio i on je to odobrio. Ne želim da iko posumnja da ću zadržati jedan jedini dinar dok druga bolesna deca mogu da umru - kaže za Kurir Saša i dodaje da je zahvalan svima koji su bili uz njih i pomogli.

Pored Miloša Ninkovića i naroda koji je svim srcem slao SMS poruke za Unu i uplaćivao koliko može, izdvojili su se mnogi političari, kompanije i pevači koji su juče bili darežljivi. Pevačice Ana Bekuta i Indira Radić, političari Rasim Ljajić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić i mnogi drugi juče su se rado odazvali Kurirovoj akciji.

Sledite primer

Grad Zaječar dao 400.000 dinara

Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara, rekao je da je celokupno gradsko veće bilo složno kada je reč o pomoći za devojčicu.- Kao i uvek, Zaječar će imati društvenu odgovornost da pomogne bolesnoj Uni Savić. Na današnjem gradskom veću doneta je odluka da Zaječar maloj Uni pomogne sa 400.000 dinara, a odbornička grupa SNS i ja sakupili smo 100.000 dinara, koje ćemo takođe uplatiti u toku dana.

SNS uz Unu

Vučić pokrenuo naprednjake

Aleksandar Vučić, lider Srpske napredne stranke, apelovao je juče da se svi uključe u humanitarnu akciju za Unu Savić.- SNS apeluje na sve svoje članove, simpatizere i sve druge ljude dobre volje da pomognu kako bi se sakupio novac za lečenje male Une koja boluje od najtežeg oblika leukemije. Srpska napredna stranka se uključila u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za malu Unu Savić kojoj je potrebno još 80.000 evra presađivanje koštane srži - napisano je juče na plakatu, koji je na svojoj zvaničnoj stranici objavio Vučić.

Ето, због оваквих ствари још верујем у ЉУДЕ.

СЕБИЧНОСТ И ХЕРОИЗАМ

Буди неповерљив према теоријама и разговорима о закону себичности. Не постоји никакав закон себичности. Бог је присутан у васиони и људи су Божији сој.

Човек, који скочи у воду да спасе дављеника, једним потезом уништава теорије такве и ућуткује такве разговоре.

(Свети Николај Српски)

Подели на овим сајтовима

Иначе,пре пар дана ,Нинковићи су добили још једну девојчицу, тако да му ова  донација дође као његова захвалност за Божију благодарност његовој здраво новорођеној девојчици...

Стварно потез вредан сваке пажње!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Никад нисам говорио о овим стварима, нити ћу говорити,али овај пут морам јер не желим да се шире неистине. Јесам уплатио новац за малу Уну, али не толико колико је претстављено јавности. Ово говорим јер не желим да се направи проблем њеним родитељима и дјетету,јер ће људи мислити да је сав новац прикупљен, а није.

http://www.mozzartsport.com/vesti/ninkovic-za-mozzart-sport-dao-sam-novac-ali-ne-toliko-koliko-je-predstavljeno-u-javnosti/70563

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Колико сам из данашњих вести и овог чланка из поруке изнад схватио, новац за малу Уну још није прикупљен.

Стога апелујем на чланове форума који то још нису урадили, а који су у могућности, да пошаљу бар један СМС на:

2205

Вама тих 100 динара неће пуно значити, а њима може значити све.

Будимо људи, што би блаженопочивши патријарх Павле рекао!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...