Jump to content

Стефан Милосављевић: Да ли ћемо имати српско пролеће?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поновићу по ко зна који пут :

На нашој политичкој сцени нема НИ ЈЕДНА добра (здрава) опција.

Имам конкретан предлог.

Видимо да запад лепо диригује и управља кризом, и кога буду хтели истакнуће (уз обилату али врло дискретну помоћ) да поведу револуцију и тако дођу на власт.

Треба нам неко обавештен да каже истину одакле дува ветар, а довољно чист, који ће умети да довољно гласно а ипак не превише осуђујуће збори, и да се не плаши за своју главу.

Гласам да подржимо и кандидујемо нашег Жељка, а главни мото кампање да буде:

http://m.youtube.com/watch?v=3LPdTXRjIKQ#

(Пошто пишем са мобилног па не знам може ли да се отвори линк-Вебстерови милиони, "Vote for none of above", илити гласај за ниједног изнад, јер је био задњи на листи).

И мртав сам озбиљан.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Имам конкретан предлог.

Видимо да запад лепо диригује и управља кризом, и кога буду хтели истакнуће (уз обилату али врло дискретну помоћ) да поведу револуцију и тако дођу на власт.

Треба нам неко обавештен да каже истину одакле дува ветар, а довољно чист, који ће умети да довољно гласно а ипак не превише осуђујуће збори, и да се не плаши за своју главу.

(Пошто пишем са мобилног па не знам може ли да се отвори линк-Вебстерови милиони, "Vote for none of above", илити гласај за ниједног изнад, јер је био задњи на листи).

И мртав сам озбиљан.

Moguce je da si ozbiljan, ali ima i ozbiljnih ljudi koji su ili nemusti ili nepismeni , a nesto bi da kazu,

pa tako i ti.

Sta si ti hteo zapravo da kazes?

Ja yutoube nikada ne otvaram, mrzim dijaloge preko besmislenih yuotube clipova, izraz " obilat" u srpskom nije

uobicajen, ti mora da si neki spijun koji je ubacen da nam izbore unisti.

Zelljka biraj sam, a sada videh da ti ni srpski nije maternji jezik.

Подели на овим сајтовима

pro_v_0061607.jpg

Autentična kamena bombona sa ukusom mentola

Rocky – da li ste za jedan kamenčić? Ne brinite, ovi kamenčići su jestivi! Čak, tako se lako tope u ustima.. I tako osvežavaju.. Da, zato što su od mentola i zato što se prave jednom posebnom tehnikom koju samo mi znamo!

http://paracinka.rs/sr/leftp/bombone/draze/

Талас растућег незадовољства у Федерацији изазвао је ваш и наш прослављени редитељ Emir Немања Kusturica тиме што је својим сународницима, и то искључиво у истурченом делу босанског троугла, са циљем презентације Андрићграда Каменграда делио Rocky kamenе bombonе са ниским процентом ситног шодера из Дрине.

Куста овај пропуст правда недостатком средстава за финансирање опсежних научних пројеката Андрићевог института, и како каже "рerformans treba da uvede istoriju u koreografiju".

У Републици Србској случајеви autentičnih kamenih bombona sa ukusom mentola и ниским процентом ситног шодера из Дрине нису забележени јер како наводе - ми смо за "disko perfomans sa stavom" благовремено уплатили трећину половине износа од 170 000 евра.

Подели на овим сајтовима

Имам конкретан предлог.

И мртав сам озбиљан.

slab je željko ko komunista, nema od njega ništa....

Подели на овим сајтовима

Мислим, само да се зна, ми смо кренули у кампању :)

Све врсте, величине и облици џакова у понуди код мене. Картонски, пластични, од јуте или најлона. Превозим робу у џаковима по целој Србији.

заинтересовани да се јаве на 065 555 5555

Подели на овим сајтовима

Одмах да изложим свој политички програм:

Прво хоћу да се Коштуница ухапси и испоручи у Хаг, тиме ћу се ослободити конкуренције.

Друго залагаћу се да се уведе закон ако треба и устав по коме ће у Србији једном за свагда бити забрањене револуције и реформе. Од тога смо да се не лажемо највише страдали.

Треће да не би отишли у другу крајност забрањујемо све врсте екстремизма, пре свега верског па онда и политичког и остало.

( ово ћемо касније боље дефинисати, рецимо радићемо на томе да се у уставу СПЦ уведе клаузула по којој ни један поп не сме да има браду дужи а ни краћу од оне која је на фресци Св.Саве а ни косу. Истао тако и калуђери...)

Четврто ако постанем прецедник хоћу одмах да будем доживотни крунисани прецедник. Доста је било трошења народних пара на резноразне изборе, бирамо човека да 4 године буде владар па то је смешно ко за 4 године може ишта паметно и корисно да уради, једино што се може за 4 године јесте да се напуне своји џепови.

И пето обећавам унапред да ћу имати дворску луду којој ће бити дозвољено а уједно и обавеза да ми претура по џеповима и банковним рачунима, и да пребацује све паре које нађе за сходно одређеним хуманитарним удружењима или угроженим појединцима.

Дакле како вам се чини?

Подели на овим сајтовима

Moguce je da si ozbiljan, ali ima i ozbiljnih ljudi koji su ili nemusti ili nepismeni , a nesto bi da kazu,

pa tako i ti.

Sta si ti hteo zapravo da kazes?

Ja yutoube nikada ne otvaram, mrzim dijaloge preko besmislenih yuotube clipova, izraz " obilat" u srpskom nije

uobicajen, ti mora da si neki spijun koji je ubacen da nam izbore unisti.

Zelljka biraj sam, a sada videh da ti ni srpski nije maternji jezik.

Волим људе који непогрешиво знају, из пар речи човека кога никад срели нису, све о некоме.

Пошто никад нисам био лењ да помогнем, разјасним или објасним, неће ми бити тешко ни сада.

О мојој писмености, писму и немуштости (упс, да није ово превише компликовано или "страњски"?) сведоче мојих око 2000 постова (није нешто много, знам, шта ћу кад сам шкрт...или немушт ? :) ), па узмите отворите било који од њих и уверите се.

Пасош сам извадио пре пола године, али никад нисам изашао ван земље (не рачунајући ex-yu републике), за разлику од неких великих патриота који деле лекције из ИНОЗЕМСТВА.

За крај, ове стране речи ЦИЉНО употребљавам у саркастичној форми (да опишем у теми утицај запада - користећи изразе наше западне браће) коју разумеју старији форумаши (по годинама на форуму а не у животу, мада могу по оба критеријума да убројим себе), а ови млађи како хоће, или уче или се одмах бусају са својим знањем и чистотом.

Ето, па тако... И свако добро од Бога ти желим.

Подели на овим сајтовима

Одмах да изложим свој политички програм:

Прво хоћу да се Коштуница ухапси и испоручиу Хаг, тиме ћу се ослободити конкуренције.

Друго залагаћу се да се уведе закон ако треба и устав по коме ће у Србији једном за свагда бити забрањене револуције и реформе. Од тога смо да се не лажемо највише страдали.

Треће да не би отишли у другу крајност забрањујемо све врсте екстремизма, пре свега верског па онда и политичког и остало.

( ово ћемо касније боље дефинисати, рецимо радићемо на томе да се у уставу СПЦ уведе клаузула по којој ни један поп не сме да има браду дужи а ни краћу од оне која је на фресци Св.Саве а ни косу. Истао тако и калуђери...)

Четврто ако постанем прецедник хоћу одмах да будем доживотни крунисани прецедник. Доста је било трошења народних пара на резноразне изборе, бирамо човека да 4 године буде владар па то је смешно ко за 4 године може ишта паметно и корисно да уради, једино што се може за 4 године јесте да се напуне своји џепови.

И пето обећавам унапред да ћу имати дворску луду којој ће бити дозвољено ауједно и обавеза да ми претура по џеповима и банковним рачунима, и да пребацује све паре које нађе за сходно одређеним хуманитарним удружењима или угроженим појединцима.

Дакле како вам се чини?

ЗА!

Нарочито ако прихватиш слоган предложен од моје маленкости.

И даље сам мртав озбиљан.

П.С.

Немам претензија на положај, а ако будеш инсистирао јер сам те први предложио - волео бих место дворске луде :)))

Подели на овим сајтовима

Одмах да изложим свој политички програм:   Прво хоћу да се Коштуница ухапси и испоручи у Хаг, тиме ћу се ослободити конкуренције. Друго залагаћу се да се уведе закон ако треба и устав по коме ће у Србији једном за свагда бити забрањене револуције и реформе. Од тога смо да се не лажемо највише страдали. Треће да не би отишли у другу крајност забрањујемо све врсте екстремизма, пре свега верског па онда и политичког и остало. ( ово ћемо касније боље дефинисати, рецимо радићемо на томе да се у уставу СПЦ уведе клаузула по којој ни један поп не сме да има браду дужи а ни краћу од оне која је на фресци Св.Саве а ни косу. Истао тако и калуђери...) Четврто ако постанем прецедник хоћу одмах да будем доживотни крунисани прецедник. Доста је било трошења народних пара на резноразне изборе, бирамо човека да 4 године буде владар па то је смешно ко за 4 године може ишта паметно и корисно да уради, једино што се може за 4 године јесте да се напуне своји џепови. И пето обећавам унапред да ћу имати дворску луду којој ће бити дозвољено а уједно и обавеза да ми претура по џеповима и банковним рачунима, и да пребацује све паре које нађе за сходно одређеним хуманитарним удружењима или угроженим појединцима.   Дакле како вам се чини?

Ако ме ставиш за министра грађевинског и ја и моја бројна фамилија ћемо да гласамо за тебе.

Подели на овим сајтовима

Мислим да се социјалне (и политичке идеологије) и проблематика (на макро нивоу)  сударају се са психолошким портретима тешких општих људских услова (на микро нивоу)?! Другим речима ако друштво има потешкоћа да се мења на макро плану, тешко да може да састави крај с крајем у малом. Где по теби макро план среће микро план? Надам се да сам јасно питала.

Nema sretanja. Na mikro planu pocinje da se kiseli testo, a onda malo po malo, stabilno napredujuci, uskisne celo drustvo. To je put jedine stvarno moguce promene celog drustva. Odozdo na gore, a ne obrnuto...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

За крај, ове стране речи ЦИЉНО употребљавам у саркастичној форми (да опишем у теми утицај запада - користећи изразе наше западне браће) коју разумеју старији форумаши (по годинама на форуму а не у животу, мада могу по оба критеријума да убројим себе), а ови млађи како хоће, или уче или се одмах бусају са својим знањем и чистотом. Ето, па тако... И свако добро од Бога ти желим.

Јанко, извршио бих тумачење неких делова твоје поруке ако дозвољаваш?

Чисто да олакшам разумевање оним "млађима".

ОРИГИНАЛНИ ЦИТАТ                                                 ТУМАЧЕЊЕ

коју разумеју старији форумаши --->       коју разумеју паметнији (старији по памети - прим. прир.) форумаши

а ови млађи како хоће ----------------->       а ови глупљи (и умишљени - прим. прир.) како хоће

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Јанко, извршио бих тумачење неких делова твоје поруке ако дозвољаваш?

Чисто да олакшам разумевање оним "млађима".

ОРИГИНАЛНИ ЦИТАТ ТУМАЧЕЊЕ

коју разумеју старији форумаши ---> коју разумеју паметнији (старији по памети - прим. прир.) форумаши

а ови млађи како хоће -----------------> а ови глупљи (и умишљени - прим. прир.) како хоће

Свако је слободан да ради како хоће и шта хоће.

Твоје тумачење је твоје огледало.

Нисам теби писао, а тај пост који тумачиш је одговор на пост -погледај- у коме постоје такве изјаве да ... Али нема везе, после сам видео да јустина иде из конфликта у конфликт, па на теми разбибрига из чистог непознавања живота овог форума на вест ЖРУЛЗ.НЕТ (што је стара фора, јел' мора све да свим новим члановима одједном буде јасно, и може ли да се пита ако није јасно него се одмах напада ?!?) реагује потпуно непримерено. Дакле, како тамо тако и овде. А ви показујете кроз оваква тумачења и нападе степен зрелости. Ал' 'ајде...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...