Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 "Хришћани не могу имати ни другу веру, нити другу меру до веру у Христа и Христа као меру''.- Патријах Павле Čak ni oni koji su u mogućnosti da donose državne zakone. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Само нам још фашисти фале у парламенту, недо Бог да ови прођу цензус. Нема од тога ништа. Парламент неће гледати ни леви ни десни фанатици. И Чеда ће моћи да игра кликера испред скупштине. О јадикалима да и не говорим. 2-3% је њихов максимом са све "Нашима" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Нема од тога ништа. Парламент неће гледати ни леви ни десни фанатици. И Чеда ће моћи да игра кликера испред скупштине. О јадикалима да и не говорим. 2-3% је њихов максимом са све "Нашима" А што су по теби радикали фанатици? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 А што су по теби радикали фанатици? Као да си ме питао: зашто је, по мени, ватра врућа? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Нема од тога ништа. Парламент неће гледати ни леви ни десни фанатици. И Чеда ће моћи да игра кликера испред скупштине. О јадикалима да и не говорим. 2-3% је њихов максимом са све "Нашима" Ceda ce kao i Kostunica da izigrava opoziciju. Cenim da ce dobiti 7%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ceda ce kao i Kostunica da izigrava opoziciju. Cenim da ce dobiti 7%. Испитивања кажу да тренутно има 4% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Беседа милостивог атеисте на Библијске теме, 26. Јануара 2014. лета Господњег. Нема овдје нимало сарказма, ироније ни снисходљивости. Скроз хришћански... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Као да си ме питао: зашто је, по мени, ватра врућа? Игром случаја имам пријатеља који је у радикалну странку ушао када су је сви напуштали. Иако нисам члан ни једне странке (нити имам намеру да будем), ето преко њега имам додир са људима који сад чине исту (барем код мене у граду). Могу само да ти кажем да је највећа багра напустила странку одавно (јер пацови први беже када брод тоне). Ово мало што је остало и понеки што су пришли баш онда странци када је растурена, нису никакви фанатици него има доста простих и поштених људи који воле Србију и разочарани су баш у оне који имају само научену коректност у наступима а иза кулиса су гори фанатици од комуниста. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Нема овдје нимало сарказма, ироније ни снисходљивости. Скроз хришћански... Атеиста дошао да прича о томе ко је читао Библију или не, и какав је Стари или Нови Завет, а одриче се и једног и другог. И још треба да му снисходим? Па није он ретдард (рођењем) па да га жалим. Шта год да јесте, сам је себи, здравим разумом, то урадио. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Испитивања кажу да тренутно има 4% Pa nisu jos mene ispitali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Нема од тога ништа. Парламент неће гледати ни леви ни десни фанатици. И Чеда ће моћи да игра кликера испред скупштине. О јадикалима да и не говорим. 2-3% је њихов максимом са све "Нашима" Sa Cedom je uvek tako prognoziraju mu tu negde na ivici cenzusa a on uvek predje.A sto se radikala tice: drumovi ce pozeljet radikala ali radikala nigde biti nece. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Атеиста дошао да прича о томе ко је читао Библију или не, и какав је Стари или Нови Завет, а одриче се и једног и другог. И још треба да му снисходим? Па није он ретдард (рођењем) па да га жалим. Шта год да јесте, сам је себи, здравим разумом, то урадио. Само кажем да такав тон при разговору, било са вјерником или невјерником, не пристоји некоме ко себе сматра хришћанином. Али није ова тема о томе, па нећу више. Сад, што се тиче теме, једини спас за десницу у Србији је да се уједини. Само, што то, мени барем, изгледа немогуће, јер и сама десница има толико варијација и "великих" личности које би да имају главну ријеч. Мада, једна десна странка коју воде Шешељ у егзилу и Коштуница овдје, која обухвата и Образ, Двери, Наше, поред ДСС-а и СРС-а, била би једна права српска "Републиканска странка". Окупљала би религиозне елементе, тешке конзервативце и русофиле и мислим да би све то заједно освојило негдје до 10% гласова највише, уз добру срећу, добру кампању и добар програм. Но, у Србији се странке само цијепају, а никако не уједињују Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мали Лазар Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Слажем се у потпуности, само ти је математика мало заказала.Народ воли коалиције и уједињења (другачије ДОС никада не би победио), тако да би широким уједињењем патриотских странака и организација дошло до још којег процента неопредељених бирача. Узмимо најгору опцију:ДСС - 6%СРС са "Наши"ма и "Образ"ом - 3%Двери - 4%Заветници и остале нинџе - 1%Срби са Косова - 1%То ти је 15% и додај бар још 2,3% на оне који воле коалиције + 1% ако предају листу први па се једно 30-40 хиљада баба пређе мислећи да је "Слобо увек први", ето ти значајних 20%.Још кад би ту дошла дијаспора, четници, слободни уметници, зилоти, љубитељи ситних животиња, еколошки покрети... Могло би се и владати. :.mislise. Пајко and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 ДСС - 6% СРС са "Наши"ма и "Образ"ом - 3% Двери - 4% Заветници и остале нинџе - 1% Срби са Косова - 1% То ти је 15% и додај бар још 2,3% на оне који воле коалиције + 1% ако предају листу први па се једно 30-40 хиљада баба пређе мислећи да је "Слобо увек први", ето ти значајних 20%. Још кад би ту дошла дијаспора, четници, слободни уметници, зилоти, љубитељи ситних животиња, еколошки покрети... Могло би се и владати. И ко би за то гласао? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мали Лазар Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Доза ироније, у циљу објашњења да код нас нити постоји патриотски блок, нити ће икад постојати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука