Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Из разлога што се и ти не потписујеш као следбеник надбискупа Јосипа Бозанића. Pa mislis valjda pape Franje, rimokatolik. To je vidis ipak nesto. A kada ti napises Artemijevac to je eto nista! Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 ne gazi coveka neko jeretika !!!! kog?????? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Demokratska Srbija je Srbija za koju se borimo (sloboda i prava građana), inače obraz je pod kapom Žarka Gavrlovica inace rascinjenog popa(dajem samo primer). Ja imam pravo tako da govorim jer ovo je slobodna zemlja i svako ima pravo glasa, ako lažem demantuj.Nedao Bog da se dižemo tim "PATRIOTSKIM SNAGAMA" jer sigurno necemo zasijati nego potonuti u jos veci mrak, oni nisu za jednakost čim izdvajaju određene grupe ljudi iz drustva. kakva crna demokratska Srbija. zato i ima svako slobodu da radi sta oce zato sto i dosli dotle.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 kog?????? papu, ako dobro vidim.. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 lepa ti je ta profilna slika, to sto ti zoves "ikona" gde "svetac" gazi čoveka. Koja je to vatikanska religija? Vidim ja da je jos ziva AR(tem)IJEVA sekta. Хвала за слику, јесте лепа, а може да буде и икона, што да не!? Укратко, ватиканска религија има своје седиште у Ватикану, а њен врховни поглавар је папа. Једно од њених божанстава је тзв.''госпа из међугорја''. Мани се те приче о секти, неозбиљна је стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 papu a papa nije čovek jer je jeretik? Znači ni artemije nije više čovek i njega treba gaziti? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 kog?????? Imam ostećaj da su pojedinim "hrišćanima" ovde najveći vernici i idoli oni ljudi koji još nisu stigli da pročitaju Novi Zavet, ostali kod starog i rešili da ga poštuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 a papa nije čovek jer je jeretik? Znači ni artemije nije više čovek i njega treba gaziti? to je gazenje ucenja papinog a ne pape kao coveka,ako se i moze nazvati covekom... Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 ili mozda hoces da kazes da ti imas vise ljubavi od svetih otaca jel? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Imam ostećaj da su pojedinim "hrišćanima" ovde najveći vernici i idoli oni ljudi koji još nisu stigli da pročitaju Novi Zavet, ostali kod starog i rešili da ga poštuju. ne razumem sta si hteo da kažeš, ako može pojasni. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 И молим вас братијо, да се због глупе политике не свађате и не називате свакојаким именима. Политичари пролазе, а ми остајемо Није ово свађа, већ здрава размена мишљења. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Искрено ја сам за сваког ко нас вади из чељусти евросатанских и окреће ка Русији... ПиП, Натан and bgpj је реаговао/ла на ово 3 СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 ne gazi coveka neko jeretika !!!! A jeretik bese nije covek? I tuzno i smesno u isto vreme! Inace je ikona odlicna za Inkviziciju. Mislim da bi veliki inkvizitor bio presrecan da je vidi! :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Није ово свађа, већ здрава размена мишљења. da, nije meni cilj ovde da ja vredjam nekoga, ako sam uvredio nekoga, molim da mi oprosti. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 ili mozda hoces da kazes da ti imas vise ljubavi od svetih otaca jel? A ti kao predstavljas ucenje svetih otaca? :.mislise. :.mislise. :.mislise. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука