Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Bilo i na italijanskoj TV o bosancima ...nisam cuo sta su rekli, video se samo dim ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Колико видим на крају је ипак Србин крив за све: Отпор све води!?! Мислим, муслиман именом и презименом води причу, а узгред окачи и симбол Отпора и - готово, Срби криви... Нема даље, светска завера је у ствари српска завера... Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Демонстранти испред Предсједништва БиХ изнијели захтјеве Група од око 200 особа, углавном млађих, окупила се данас поподне испред главног улаза у зграду Предсједништва Босне и Херцеговине, у Титовој улици. Неки од демонстраната носе транспаренте с натписима: "Хоћемо оставке“, "Пустите дјецу из затвора“, "Укинути кантоне и ентитете“, "Излазите напоље". Демонстрати су транспаренте одложили на цесту испред зграде Предсједништва БиХ. Група је изашла на цесту и пришла жутој траци којом је ограђена зграда Предсједништва БиХ и плато испред ње, онемогућавајући пролазак аутомобилима и трамвајима. Они захтијевају безусловну оставку Владе Кантона Сарајево, Владе ФБиХ и формирање нестраначких влада, непредузимање никаквих мјера којима би се ограничиле мирне демонстрације грађана те хитно ослобађање ухапшених демонстраната и непокретање кривичних поступака против њих као и обустављање "лова на људе". Један од демонстраната изјавио је за Агенцију Фена да ће тек након испуњавња ових захтјева протести бити окончани. Истовремено, и даље траје увиђај и рашчишћавање паљевине након јучерашњег пожара који су изазвали насилни демонстранти током протеста у Сарајеву. Иначе, од јутрос бројне Сарајлије су обишле потпуно разорени кварт у којем се налазе зграде Предсједништва БиХ, у којој је смјештен и запаљени Архив БиХ, затим Владе Кантона Сарајево и Опћине Центар, сва три објекта запаљена и изгорјела током нереда на протестима у Сарајеву. Грађани су, како су казали за АА, углавном згрожени оним што је учињено током демонстрација и нереда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 "Укинути кантоне и ентитете“, najbolje je ukinuti Federaciju BiH i dozvoliti Srbima da se odvoje definitivno od te crne rupe ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Uoci velikog skupa svetskih istoricara u Junu mesecu u Sarajevu, povodom 100 godina od pocetka Prvog svetskog rata, izgorela kompletna dokumentacija Arhiva BIH i to bas ono odeljenje sa arhivom Austro-ugarske! :.mislise. Inace Arhiv BIH je preziveo i poslednji rat. Директор Архива БиХ: Изгорела документа су непроцењива Директор Архива БиХ, Шабан Захировић, рекао је да је штета настала паљењем дела Архива БиХ непроцењива, те да оно што је преживело први и други светски рат, као и овај последњи током деведесетих, страдало је током јучерашњих протеста. “Запаљен је један од депоа Архива БиХ. У њему је нажалост смјештена највриједнија грађа и највриједнији фондови с којима је Архив располагао. Сад по сјећању могу рећи да су то: Збирка поклона и откупа, Збирка персоналних досјеа, новопреузети фонд Дома за људска права БиХ у којем је 40.000 досјеа, затим микрофилмови из разних архива, копије из бечких архива, документација Комисије за утврђивање ратних злочина из Другог свјетског рата, архив који се односи на Вишу судачко-шеријатску школу у БиХ… То је дио којег се тренутно могу сјетити да је у том депоу”, каже Захировић. “Та грађа која није страдала у три рата, у Првом и Другом свјетском, те у овом посљедњем, изгорјела је ево данас. Једино што у овом тренутку могу рећи је да је ово огромна културна срамота. Када архиви горе то је културна срамота једног друштва. Не може се утврдити вриједност те архивске грађе”, објашњава Захировић и додаје да се нада да ће део моћи бити спашен конверзацијама. Извор: Моја Херцеговина / Фото: ЈуТјуб http://www.pravda.rs/2014/02/08/direktor-arhiva-bih-izgorela-dokumenta-su-neprocenjiva/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Stisla zima, morali bosanci da se ogreju .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Има пуно умишљаната међу бошњацима. Сањају о некој великој држави и како РС неће постојати. kordun, Баба and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Uzvrpoljili su se i Dodik i politicari u Srbiji. I treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Има пуно умишљаната међу бошњацима. Сањају о некој великој држави и како РС неће постојати. Moguce je da ima, ali ove demonstracije momentalno nemaju veze s tim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Region | subota 8.02.2014 | 22:03 Kacin: Posle svega, BiH bliža EUIzvor: Tanjug Sarajevo/Brisel -- Poslanik Evropskog parlamenta Jelko Kacin izjavio da je demonstracijama, Federacija BiH preskočila “dva nivoa” i krenula ka Evropskoj uniji. Jelko Kacin (Foto: Tanjug, arhiva) Posle toga što se desilo u Tuzli i drugim gradovima Federacije BiH, političarima treba da bude jasno da nema više nedodirljivih i da će stvari krenuti u pravcu kojim oni to nisu želeli. “Ako me pitate da li je dobro, kako god to so strašno izgledalo, ja ipak mislim i odgovorno tvrdi da je samim tim BiH krenula ka i u EU”, rekao je Kacin u emisiji “Intervju 20”, sarajevske BHT 1. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Polako Kaco, sam polako....ti i tvoji su već u EU a kad tamo krenu kuke i motike onda pitaće te neko - a šta si beše ono rekao, evo to smo i učinili, sve što si napravio i popravio, mi smo popalili i porušili, pa tako si rekako kako treba da radimo.... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Region | subota 8.02.2014 | 22:03 Kacin: Posle svega, BiH bliža EUIzvor: Tanjug Sarajevo/Brisel -- Poslanik Evropskog parlamenta Jelko Kacin izjavio da je demonstracijama, Federacija BiH preskočila “dva nivoa” i krenula ka Evropskoj uniji. Jelko Kacin (Foto: Tanjug, arhiva) Posle toga što se desilo u Tuzli i drugim gradovima Federacije BiH, političarima treba da bude jasno da nema više nedodirljivih i da će stvari krenuti u pravcu kojim oni to nisu želeli. “Ako me pitate da li je dobro, kako god to so strašno izgledalo, ja ipak mislim i odgovorno tvrdi da je samim tim BiH krenula ka i u EU”, rekao je Kacin u emisiji “Intervju 20”, sarajevske BHT 1. Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Rekli bi moji drugovi vukovi! Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Polako Kaco, sam polako....ti i tvoji su već u EU a kad tamo krenu kuke i motike onda pitaće te neko - a šta si beše ono rekao, evo to smo i učinili, sve što si napravio i popravio, mi smo popalili i porušili, pa tako si rekako kako treba da radimo.... Као да играју лајв игрицу, колико поена за запаљену архиву? Пуууууууууно, прескаче два нивоа! Следеће је згази баку на пешачком и премлати 4 рендом пролазника на улици, да добијеш екстра моћи...Мајти хирос један Пг је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Од када је јавно плакао (кмечао) на ФБ како му нека авио компанија наплатила додатних 20 еура на куфер зато што је тежи од дозвољене килаже и како је због тога хтео да дигне "револуцију" против те компаније, мени се од тада искрено смучио. Постоваио сам му једно логично питање (типа: зашто се буниш и палиш народ кад за тебе барем тај новац није проблем?) на које сам добио салву увреда њему сличних ликова и БАН са његове странице. Смешан неки канађанин. Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука